Law & More nyaeta dina nyebarkeun pangalaman anu lega dina masihan nasihat dina widang pharma, élmu kahirupan sareng kasehatan. Usaha anu operasi dina séktor ngembang ieu aktip kedah ngurus sagala jinis masalah hukum anu sesah. Upami anjeun ngaluncurkeun produk énggal anjeun badé ngajagi produk éta, tapi naha anjeun tiasa kéngingkeun patén dina produk khusus anjeun? Atanapi aya pelanggaran patén anjeun? Kami tiasa ngabantosan anjeun ngaliwatan masihan naséhat légal ngeunaan masalah ieu sareng kami bakal ngajalajah nalika diperyogikeun.

FARMA & SAINS HIRUP
kontak LAW & MORE

Pharma & Élmu Kahirupan

Law & More nyaeta dina nyebarkeun pangalaman anu lega dina masihan nasihat dina widang pharma, élmu kahirupan sareng kasehatan. Usaha anu operasi dina séktor ngembang ieu aktip kedah ngurus sagala jinis masalah hukum anu sesah. Upami anjeun ngaluncurkeun produk énggal anjeun badé ngajagi produk éta, tapi naha anjeun tiasa kéngingkeun patén dina produk khusus anjeun? Atanapi aya pelanggaran patén anjeun? Kami tiasa ngabantosan anjeun ngaliwatan masihan naséhat légal ngeunaan masalah ieu sareng kami bakal ngajalajah nalika diperyogikeun.

Pilihan suasana ngeunaan anu mana urang tiasa ngabantosan anjeun:

• Rundingan ngeunaan perjanjian ngeunaan survey, evolusi sareng distribusi farmasi, produk médis sareng saniter;
• Hak inteléktual;
• Tanggung jawab produk.

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Rakan / Mitra

Nyauran +31 40 369 06 80

"Law & More ahli hukum
nu aub sareng
tiasa empathize sareng
masalah klien "

Teuing mental

Kami resep pamikiran kreatif sareng katingal saluareun aspék hukum kaayaan. Éta sadayana perkawis kana inti masalah sareng ngarobih kana masalah anu ditangtukeun. Kusabab mental urang euweuh omong kosong sareng pangalaman pangalaman klien kami tiasa ngandelkeun dukungan pribadi sareng efisien.

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku tegas hukum di Eindhoven?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:

Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, ngajengkeun di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl