Dupi anjeun milari
UNDANG-UNDANG HUKUM DI NÉRÉRÉS?

UNDANG-UNDANG KITA BATANG ANTARA KHUSUS DI DUTCH LAW

Dipariksa Kami biasa dianggo pikeun klien lokal sareng internasional.

Dipariksa Tingkat jasa anu luhur pikeun unggal klién, individu ogé perusahaan atanapi lembaga.

Dipariksa Kami sayogi. Ogé dinten ayeuna.

Firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam - Law & More

Gampang diaksés

Gampang diaksés

Law & More sayogi Senén dugi ka Jumaah
ti 08:00 ka 22:00 sareng akhir minggu tina 09:00 ka 17:00

Komunikasi anu saé sareng gancang

Komunikasi anu saé sareng gancang

Pengacara kami ngadangukeun kasus anjeun sareng sumping
kalayan rencana tindakan anu luyu

Pendekatan pribadi

Pendekatan pribadi

Metoda gawé kami ensures yén 100% tina klien kami
nyarankeun kami sarta yén kami dipeunteun rata-rata kalawan 9.4

kantor Law & More gambaranSaha pengacara di Law & More?

Kami mangrupikeun firma hukum Walanda anu dinamis sareng karakter internasional, khusus dina sagala rupa daérah hukum Walanda. Kami nyarios basa Walanda, Inggris, Perancis, Jerman, Turki, Rusia sareng Ukrania. Sungut urang nawiskeun jasa dina sajumlah daérah hukum pikeun perusahaan, pamaréntah, lembaga sareng individu. Klién kami asalna ti Walanda sareng luar negeri. Urang dipikanyaho pikeun komitmen urang, diaksés, disetir, euweuh jalan anu poyok.

Anjeun tiasa ngahubungan Law & More pikeun ampir sagala perkawis anu anjeun peryogi pengacara atanapi panasehat hukum.

• Kapentingan anjeun salawasna paling penting pikeun kami;
• Kami langsung kaanggo;
• Janjian tiasa dilakukeun ku telepon (+ 31403690680 or + 31203697121), email ([email dijaga]) atanapi ngalangkungan alat online kami lawyerappointment.nl;
• Kami ngecas ongkos lumayan sareng damel sacara transparan;
• Urang boga kantor di Eindhoven jeung Amsterdam.

Dupi patarosan atanapi kaayaan khusus anjeun henteu dina halaman wéb? Ulah ragu ngahubungan kami. Panginten urang tiasa ngabantosan anjeun ogé.

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Rakan / Mitra

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Rakan / Ngabela

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

Pengacara-hukum

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Pengacara-hukum

Naon anu pelanggan nyarioskeun ngeunaan kami

Hasil alus teuing jeung gawé babarengan pikaresepeun

Kuring dibere bisi kuring ka LAW and More tur mantuan gancang, bageur nawaran reureuh di, sarta luhureun sakabeh éféktif. I am pisan wareg jeung hasilna.

10
sabina
Eindhoven

Cara kerja pengacara urang

1. Kenalan

Panasaran ngeunaan jabatan anjeun dina masalah hukum sareng naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun? Punten kontak Law & More. Anjeun tiasa kenal sareng ngalebetkeun patarosan anjeun ka ahli hukum kami ku telepon atanapi e-mail. Upami hoyong, aranjeunna bakal ngajadwalkeun janji pikeun anjeun di Law & More kantor.

2. Ngabahas perkawis
Salami janjian di Hukum & kantor kami bakal kenal deui sareng ngabahas latar tukang sareng kamungkinan solusi dina masalah hukum anjeun. Ahli hukum ti Law & More ogé bakal nunjukkeun naon anu tiasa aranjeunna laksanakeun pikeun anjeun dina istilah konkrit sareng naon léngkah anjeun salajengna.

3. Réngking léngkah-léngkah
Nalika anjeun maréntahkeun Law & More pikeun ngagambarkeun kapentingan anjeun, ahli hukum kami bakal nyusun kontrak pikeun jasa. Kontrak ieu ngajelaskeun susunan anu parantos aranjeunna diskusikeun sareng anjeun. Kasus anjeun biasana bakal dilakukeun ku pengacara anu anjeun kontak.

4. Ngatur kasus
Cara pikeun nanganan kasus anjeun gumantung kana patarosan hukum anjeun, anu panginten aya hubunganana, contona, nyusun naséhat, meunteun kontrak, atanapi ngalaksanakeun prosés hukum. Di Law & More urang ngartos yén unggal klien sareng kaayaan na béda. Kusabab kitu urang ngagunakeun pendekatan pribadi. Ahli hukum urang sok narékahan pikeun gancang ngarengsekeun masalah hukum.

Patarosan remen tanya

Biaya pengacara gumantung kana jinis tugas sareng durasi na.

Biaya jasa hukum urang biasana dumasar kana tingkat sajam sareng ditagihkeun sacara périodik. Kadang-kadang, kumaha oge, susunan harga tetep tiasa dilakukeun. Law & More siap nyiapkeun perkiraan atanapi pernyataan biaya anu aya hubunganana sareng tugas sateuacanna. Saatos éta, anjeun bakal teras nampi spésifikasi anu jelas ngeunaan sababaraha jam anu dikerjakeun sareng padamelan parantos réngsé.

Law & More nerapkeun harga sajam ieu:

Pengacara € 195 - € 225

Rakan € 250 - € 275

Sadaya targétna éksklusif 21% PPN Ongkos tiasa dirévisi taunan.

Law & More henteu aya hubunganana sareng Déwan Bantuan Hukum Walanda sareng henteu nawiskeun jasa dumasar kana 'tambihan'. Upami anjeun badé cocog pikeun bantuan hukum anu disubsidi, anjeun disarankeun ngahubungi firma hukum anu sanés.

Henteu masalah naon masalah hukum, para pengacara di Law & More tiasa ngabimbing sareng ngabantosan anjeun ti mimiti dugi ka akhir masalah hukum naon waé, dumasar kana strategi pikir anu saé panginten. Naha nyusun sareng marios dokumén hukum atanapi nyayogikeun naséhat hukum dina hal anjeun, Law & More aya pikeun anjeun! Teguh hukum urang ogé nawiskeun resolusi sengketa hukum sareng jasa litigation pikeun duanana bisnis sareng individu, sareng ngalaksanakeun kasempetan saimbang sareng penilaian résiko sateuacan sadayana prosés hukum. Saterasna, Law & More henteu ngan ukur nawiskeun jasa hukum salaku panaséhat sareng litigator, tapi ogé sayogi pikeun anjeun salaku pasangan sparring.

Pikeun unggal masalah hukum, para pengacara di Law & More nerapkeun stratégi anu jelas anu diwangun ku opat léngkah: silih kenal, ngabahas pasualan babarengan, nerapkeun rencana langkah-demi-léngkah sareng ngungkulan éta pasualan.

Ahli hukum urang biasa damel gancang, janten anjeun moal kedah ngantosan lami kanggo waleran kana e-mail anjeun atanapi kanggo salah sahiji anggota staf kami tiasa telepon. Kacepetan sareng kaahlian anu paling penting pikeun kami, janten anjeun tiasa ngandelkeun komunikasi anu gancang sareng terfokus sareng penanganan patarosan hukum anjeun.

nu Law & More Tim dianggo sacara praktis sareng pribadi pikeun perusahaan sareng individu internasional sareng nasional. Kantor kami di Eindhoven jeung Amsterdam gaduh jam buka anu panjang sareng kami buka dina sonten sareng sabtu minggu: ti Senén dugi ka Jumaah ti 8 énjing dugi ka 10 wengi sareng dinten Saptu sareng Minggu ti 9 énjing dugi ka 5 sonten

Naha anjeun pangusaha atanapi individu swasta nyanghareupan masalah hukum sareng hoyong ningali éta direngsekeun? Maka éta wijaksana pikeun nelepon ka pengacara. Barina ogé, naha anjeun pengusaha atanapi individu, masalah hukum naon waé tiasa gaduh pangaruh kauangan, bahan atanapi immaterial utama pikeun bisnis anjeun atanapi kahirupan anjeun. Di Law & More, urang ngartos yén unggal masalah hukum seueur teuing. Ku alatan éta, teu sapertos firma hukum, Law & More nawarkeun maneh hal tambahan. Padahal kaseueuran firma hukum ngan ukur gaduh élmu ngeunaan bagéan hukum anu kawates sareng rutin ngalakukeun padamelan, Law & More nawarkeun anjeun, sajaba ti légal anu éksténsif sareng spésifik hukum, jasa gancang sareng pendekatan pribadi. Salaku conto, ahli hukum urang ahli dina bidang hukum kulawarga, hukum padamelan, hukum perusahaan, hukum hak cipta inteléktual, hukum perumahan sareng patuh. Sareng nalika ngeunaan usaha, Law & More meta pikeun pangusaha di sagala rupa cabang industri, ngangkut, tatanén, Podomoro sareng ritel.

Naha rék terang naon Law & More salaku firma hukum di Eindhoven tiasa ngalakukeun pikeun anjeun? Teras ngahubungan Law & More, ahli hukum urang bakal senang ngabantosan anjeun. Anjeun tiasa janjian

• ku telepon: + 31403690680 or + 31203697121
• ku e-mail: [email dijaga]
• ngalangkungan halaman tina Law & More: https://lawandmore.eu/appointment/

Pengacara anu anjeun peryogi biasana gumantung kana sifat patarosan hukum anjeun. Salaku conto, naha anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan perusahaan anjeun? Maka anjeun peryogi pengacara anu khusus dina hukum perusahaan. Naha patarosan hukum anjeun ngagaduhan karakter internasional? Maka anjeun langkung saé sareng pengacara anu khusus kana hukum internasional. Éta ogé kedah dicatet yén kaseueuran patarosan hukum aya hubunganana sareng langkung ti hiji daérah hukum, janten penting pikeun miluan pengacara anu ngagaduhan pangetahuan ngeunaan masing-masing bidang hukum anu aya.

Law & More nyaéta firma hukum anu aktip dina bidang hukum perusahaan, hukum kekayaan inteléktual sareng téknologi, ogé hukum tanaga gawé, hukum kulawarga, hukum imigrasi sareng hukum perumahan. Salian ti élmu pangaweruh urang anu lega ngeunaan hukum Walanda (prosedural), Law & More ogé internasional dina lingkup sareng sifat jasa na. Dina raraga nyayogikeun palanggan anu pangsaéna pikeun jasa, urang gaduh tim pengacara sareng ahli hukum multibasa anu nyarios basa Inggris, Jerman, Perancis, Spanyol, Turki, Rusia sareng Ukraina.

Naha anjeun milarian daérah hukum anu sanés? Teras tingali kana halaman kaahlian kami anu ngadaptarkeun sadaya bidang hukum kami. Ahli hukum kami ahli dina sagala bidang anu disebatkeun sareng bakal senang ngabantosan anjeun di daérah mana waé.

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.