Bantahan

Inpormasi anu disayogikeun dina Law & More B.V. halaman wéb ukur ditujukeun pikeun ngalayanan inpormasi umum. Teu aya hak anu tiasa diturunkeun tina inpormasi ieu. Law & More B.V. teu tiasa dicekel sareng henteu nanggungjawaban kanggo karusakan anu timbul tina atanapi salaku hasil tina inpormasi anu henteu lengkep sareng / atanapi henteu leres anu disayogikeun dina halaman wéb. Inpormasi dikirim ka Law & More B.V. ngalangkungan e-mail atanapi formulir kontak dina halaman wéb Law & More B.V. henteu aman sareng moal dianggap dianggap rahasia.