Bantahan

Inpormasi anu disayogikeun dina Law & More B.V. halaman wéb ukur ditujukeun pikeun ngalayanan inpormasi umum. Teu aya hak anu tiasa diturunkeun tina inpormasi ieu. Law & More B.V. teu tiasa dicekel sareng henteu nanggungjawaban kanggo karusakan anu timbul tina atanapi salaku hasil tina inpormasi anu henteu lengkep sareng / atanapi henteu leres anu disayogikeun dina halaman wéb. Inpormasi dikirim ka Law & More B.V. ngalangkungan e-mail atanapi formulir kontak dina halaman wéb Law & More B.V. henteu aman sareng moal dianggap dianggap rahasia.

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - [email dijaga]
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Tambih Deui - [email dijaga]

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.