Bantahan

Inpormasi anu disayogikeun dina Law & More B.V. halaman wéb ukur ditujukeun pikeun ngalayanan inpormasi umum. Teu aya hak anu tiasa diturunkeun tina inpormasi ieu. Law & More B.V. teu tiasa dicekel sareng henteu nanggungjawaban kanggo karusakan anu timbul tina atanapi salaku hasil tina inpormasi anu henteu lengkep sareng / atanapi henteu leres anu disayogikeun dina halaman wéb. Inpormasi dikirim ka Law & More B.V. ngalangkungan e-mail atanapi formulir kontak dina halaman wéb Law & More B.V. henteu aman sareng moal dianggap dianggap rahasia.

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More