UNDANG UNDANG-UNDANG MULTIDISCIPLINARY DUTCH

Firma hukum multidisiplinis dinamis anu dinamisLaw & More nyaéta firma hukum Walanda multidisiplin dinamis sareng piwuruk pajeg anu khusus dina hukum perusahaan, komérsial sareng pajeg Walanda sareng dumasar kana Amsterdam jeung Eindhoven Science Park - Walanda "Silicon Valley" di Walanda.

Kalayan latar perusahaan perusahaan Belanda sareng pajeg, Law & More ngagabungkeun kumaha terang perusahaan perusahaan tegalan sareng pajeg ageung kalayan perhatian pikeun detil sareng jasa ngaropéa anu anjeun badé nyangka firehan butik. Kami saleresna internasional tina segi ruang lingkup sareng hakekat jasa kami sareng damel kanggo sababaraha canggih Walanda sareng internasional internasional, ti perusahaan sareng lembaga pikeun individu.

Law & More ngabogaan pembuatan tim dédikasina tina ahli hukum multibahasa sareng panaséhat pajak anu gaduh pengetahuan jero dina hukum kontrak Walanda, hukum perusahaan Walanda, hukum pajeg Walanda, hukum pagawean Walanda sareng hukum harta internasional. Sungutna ogé ngahususkeun dina strukturna pajeg aset sareng kagiatan, hukum énergi Walanda, hukum finansial Belanda sareng transaksi perumahan.

Naha anjeun perusahaan multinasional, SME, bisnis munculna atanapi pribadi pribadi, anjeun bakal mendakan yén pendekatan kami tetep sami: total komitmen pikeun diaksés sareng responsif kana kabutuhan anjeun, unggal waktos. Kami nawiskeun langkung ti ukur kaunggulan légal teknis - kami nganteurkeun canggih, solusi multidisiplinis sareng jasa pribadi sareng pendekatan.

Law & More ogé nyayogikeun résolusi hukum sareng jasa litigation ka perusahaan sareng individu. Éta ngalaksanakeun penilaian saimbang tina kasempetan sareng résiko sateuacanna sadayana prosedur hukum. Éta ngabantuan klién ti mimiti tahap-tahap dugi ka fase akhir ngeunaan urusan hukum, dumasarkeun padamelan na dina strategi canggih-sasarengan. Sungutna ogé tindakan salaku pengacara di-imah pikeun sagala rupa perusahaan Walanda sareng internasional.

Di luhur ieu, firma kagungan kaahlian dina ngalakukeun badami rumit sareng prosedur mediasi di Walanda. Kapungkur tapi urang atos, nawiskeun para klien ka kursus pelatihan di perusahaan, disesuaikan sareng kabutuhan karyawan, dina sababaraha topik hukum, anu penting pikeun perusahaan anu ditaroskeun.

Anjeun wilujeng sumping ka tampilan halaman wéb kami, dimana anjeun bakal mendakan inpormasi langkung seueur ngeunaan Law & More. Upami anjeun badé ngabahas perkawis hukum anu khusus atanapi upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan jasa kami, punten ulah ragu pikeun berhubung deui.

Firma urang mangrupikeun anggota jaringan pengacara LCS anu berpusat di The Hague, Brussels sareng Valencia.

Naon anu pelanggan nyarioskeun ngeunaan kami

pendekatan nyukupan

Tom Meevis kalibet dina kasus éta, sareng unggal patarosan anu aya di pihak kuring dijawab gancang sareng jelas ku anjeunna. Kuring pasti bakal nyarankeun teguh (sarta Tom Meevis hususna) ka babaturan, kulawarga jeung associates bisnis.

10
Mieke
Hoogeloon

"Law & More nyekel sareng ngajaga sisi sanés dina tekenan ”

Filosofi kami

Pendekatan multidisiplinary kami ka hukum sah, pengacara sareng jasa nasihat pajak nyaéta yudisial, komérsial ogé praktis. Kami mimiti mimiti nyerep kana inti bisnis sareng kabutuhan klien urang. Ku ngantosan syaratna para pengacara kami tiasa nyayogikeun jasa profésional dina tingkat kualitas anu pangluhurna.

Reputasi urang diwangun dina komitmen anu penting pikeun nyumponan sareng nyumponan syarat-syarat individu unggal klien urang tanpa paduli naha aranjeunna perusahaan multinasional, usaha Walanda, ngembangkeun perusahaan inovatif atanapi individu pribadi. Urang narékahan ngabantosan klien kami ku cara anu paling efektif pikeun ngahontal cita-cita samentawis mertimbangkeun lingkungan internasional anu sering kompléks dimana aranjeunna beroperasi sareng ngembangkeun bisnisna.

Klien kami janten pusat sadaya anu urang laksanakeun. Law & More janten komitmen pinuh ka kaunggulan salaku pondasi anu sacara permanén ngamekarkeun kredibilitas sareng integritas profésional urang. Ti mimiti panimuan kami komitmen pikeun narik pengacara anu bakat sareng bakti sareng penaséhat pajeg anu nganteurkeun hasil anu pangsaéna pikeun para nasabah urang, anu kepuasan aya di payuneun urang saha kami.

Filosofi kami

Dina sajarahna, Walanda parantos mangrupikeun yurisdiksi anu pikaresepeun pisan pikeun nyusun kagiatan EU sareng sadunya, pikeun investasi, ngembangkeun sareng usaha. Walanda terus-terusan ngagambar sajumlah perusahaan multinasional téknologi sareng canggih ogé "warga dunya".

urang Klién Tarumanagara prakték difokuskeun kana sababaraha rupa perusahaan aktif internasional sapertos perusahaan publik sareng swasta anu dilebetkeun boh di Walanda sareng cross-border.

nu Klién swasta prakték na Law & More museurkeun bantosan ti individu sareng kulawarga internasional, anu nyusun kagiatan bisnisna ngaliwatan yurisdiksi Walanda. Klien internasional urang asalna ti nagara sareng latar anu béda. Aranjeunna pangusaha anu suksés, expats anu berkualitas tinggi sareng kapribadian sanés sareng kapentingan sareng aset dina sagala rupa yurisdiksi.

Klién Tarumanagara sareng Swasta urang sok nampi kualitas sah anu cocog ku jasa sah, khusus sareng rahasia khusus, didasarkeun khusus pikeun nyumponan sarat sareng kabutuhan masing-masing.

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Rakan / Mitra

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Rakan / Ngabela

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

Pengacara-hukum

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Pengacara-hukum

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - [email dijaga]
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Tambih Deui - [email dijaga]

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.