UU administrasi mangrupikeun hak sareng kawajiban warga sareng usaha ka arah pamaréntah. Tapi hukum administratif ogé ngatur kumaha pamaréntah nyandak kaputusan sareng naon anu anjeun tiasa laksanakeun upami anjeun henteu satuju sareng kaputusan sapertos kitu. Kaputusan pamaréntah mangrupikeun dina hukum administratif. Kaputusan ieu tiasa gaduh akibat anu lumayan pikeun anjeun. Éta pisan sababna kenging anjeun nyandak tindakan saharita upami anjeun henteu satuju sareng kaputusan pamaréntah anu ngagaduhan akibat anu pasti pikeun anjeun…

KONEKSI DENGAN KELUARGA?
TILIKKEUN DI ANTARA LAWAS ADMINISTRATIF

Pengacara Hukum

UU administrasi mangrupikeun hak sareng kawajiban warga sareng usaha ka arah pamaréntah. Tapi hukum administratif ogé ngatur kumaha pamaréntah nyandak kaputusan sareng naon anu anjeun tiasa laksanakeun upami anjeun henteu satuju sareng kaputusan sapertos kitu. Kaputusan pamaréntah mangrupikeun dina hukum administratif. Kaputusan ieu tiasa gaduh akibat anu lumayan pikeun anjeun. Éta sababna pangpentingna nyandak tindakan saatos upami anjeun henteu satuju sareng kaputusan pamaréntah anu ngagaduhan akibat anu pasti pikeun anjeun. Salaku conto: ijin anjeun bakal dicabut atanapi hiji penegak tindakan bakal dilakukeun ngalawan anjeun. Ieu mangrupikeun kaayaan anu anjeun tiasa objectif. Tangtos aya kamungkinan kabantosan anjeun. Anjeun ogé gaduh hak ngalaksanakeun hukum banding & ngalawan panolakan anjeun. Ieu tiasa dilakukeun ku ngalebetkeun béwara banding. Pengacara administratif na Law & More tiasa mamatahan sareng ngadukung anjeun dina prosés ieu.

Menu Gancang

UU Hukum Administrasi Umum

Umum Hukum UU Administratif (Awb) sering ngabentuk kerangka hukum dina kalolobaan kasus hukum administratif. Umum UU Undang-Undang Administratif Umum (Awb) ngaluarkeun kumaha pamaréntahan kedah nyiapkeun kaputusan, nyebarkeun kawijakan sareng sanksi anu aya pikeun penegak.

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Rakan / Mitra

Nyauran +31 40 369 06 80

Jasa tina Law & More

Hukum Perusahaan

hukum perusahaan

Unggal perusahaan unik. Ku sabab éta, anjeun bakal nampa naséhat hukum anu langsung aya hubunganana sareng perusahaan anjeun

Béja ti standar

Pengacara interim

Peryogi pengacara samentawis? Nyayogkeun dukungan hukum anu cekap pikeun Law & More

nyarankeun

Hukum imigrasi

Urang nganyahokeun urusan-masalah anu aya kaitanana, tempat tinggal, nundung sareng alien

Perjangjian pemegang saham

hukum bisnis

Unggal wirausaha kedah ngurus hukum perusahaan. Nyiapkeun diri ogé pikeun ieu.

"Law & More ahli hukum
nu aub sareng
tiasa empathize sareng
masalah klien "

idin

Anjeun tiasa ngahubungan hukum administrasi upami anjeun peryogi ijin. Ieu tiasa janten, contona, idin lingkungan atanapi minuman keras sareng idin rawat. Dina prakna, éta rutin waé yén aplikasi pikeun ijin salah ditolak. Warga tiasa ngabantosan. Putusan ieu ngeunaan idin téh kaputusan légal. Nalika nyandak kaputusan, pamaréntahan kabeungkeut ku aturan anu aya hubunganana sareng eusi sareng cara kaputusan anu didamel. Wijaksana ngagaduhan bantosan hukum upami anjeun nolak tina aplikasi idin anjeun. Kusabab aturan ieu ditarik dumasar kana aturan légal anu nerapkeun dina hukum administratif. Ku ngalaksanakeun pengacara, anjeun tiasa mastikeun yén prosedur bakal diteruskeun kalayan leres nalika dibantah sareng upami aya banding.

Dina sababaraha kasus, teu mungkin pikeun masihan bantosan. Dina cara ngagawe conto kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngalebetkeun pendapat saatos kaputusan kaputusan. Pendapat mangrupikeun réaksi yén anjeun, salaku pihak anu kataji, tiasa ngirim ka otoritas kompeten pikeun ngaréspon kaputusan kaputusan. Otoritas tiasa nyandak pendapat anu dikedalkeun nalika kaputusan ahir bakal dilaksanakeun. Ku sabab kitu wijaksana pikeun milari naséhat sah sateuacan ngirimkeun pendapat anjeun ngeunaan kaputusan kaputusan.

Subsidi

Bantuan pemberian subsidi hartosna anjeun ngagaduhan hak pikeun kauangan sumberdaya ti badan administratif pikeun tujuan pembiayaan kagiatan anu tangtu. Pemberian subsidi sok gaduh dasar anu sah. Salian nyetél aturan, subsidi ogé alat anu dianggo pamaréntah. Ku cara kieu, pamaréntah ngarangkeun kalakuan anu dipikahoyong. Subsidi sering kaayaan kana kaayaan. Kaayaan ieu tiasa dipariksa ku pamaréntah pikeun ningali upami aranjeunna nuju dicumponan.

Seueur organisasi gumantung kana subsidi. Nanging dina praktékna sering kajadian yén subsidi ditarik ku pamaréntah. Anjeun tiasa mikiran kaayaan Pamarentah anu motong deui. Perlindungan hukum ogé sayogi ngalawan kaputusan panyabutan. Ku ngabantosan ditarikna dana, anjeun tiasa, dina sababaraha kasus, mastikeun yén hak anjeun ka subsidi diropéa. Naha anjeun ragu lamun subsidi anjeun ditarik hukum sacara sah atanapi naha anjeun gaduh patarosan sanés ngeunaan subsidi pamaréntahan? Teras gratis pikeun ngahubungi ahli hukum administratif Law & More. Kami bakal resep mamatahan anjeun dina patarosan ngeunaan subsidi pamaréntah.

Hukum administratif

Pengawasan administrasi

Anjeun panginten kedah ngurus pamaréntahan nalika aturan dilanggar di daérah anjeun sareng pamarentah naroskeun anjeun campur tangan atanapi iraha, contona, pamaréntahan datang pikeun mariksa naha anjeun sasuai sareng kaayaan idin atanapi syarat anu ditumpukeun. Ieu disebut penegak pamaréntahan. Pamaréntah tiasa nyebarkeun pengawas pikeun tujuan ieu. Pengawas gaduh aksés ka unggal perusahaan sareng diidinan nyuhunkeun inpormasi anu diperyogikeun sareng mariksa sareng nyandak administrasi sareng aranjeunna. Ieu henteu ngabutuhkeun yén aya kacurigaan anu parah aturan anu parantos rusak. Upami anjeun henteu gotong royong dina hal sapertos kitu, anjeun dihukum.

Upami pamarentah nyatakeun yén parantos aya pelanggaran, anjeun bakal dibéré kasempetan pikeun ngarésponasi kana sagala penegak anu dimaksud. Ieu tiasa, contona, hiji paréntah dina pamayaran pinalti, pesenan dina hukuman administrasi atanapi denda administrasi. Idin ogé tiasa ditarik kanggo tujuan penegak.

Hiji pesenan di handapeun pamayaran pinalti hartosna yén pamaréntah hoyong nyurung anjeun pikeun ngalakukeun atanapi nolak tina ngalakukeun kalakuan tangtu, dimana anjeun bakal ngahutang sajumlah artos upami anjeun henteu gotong royong. Pesenan dina hukuman pinalti administrasi langkung jauh tibatan éta. Kalayan pesenan administratif, pamaréntah nyegat sareng biaya campur tangan anu salajengna dituntut ti anjeun. Ieu tiasa janten masalah, contona, nalika ngabatalkeun gedong anu haram, ngabersihkeun akibat tina palanggaran lingkungan atanapi nutup bisnis tanpa idin.

Salajengna, dina sababaraha kaayaan pamarentah tiasa milih ngadenda denda liwat hukum administratif tinimbang hukum pidana. Hiji conto nyaéta dék administrasi. Denda administrasi tiasa luhur pisan. Upami anjeun parantos ditumpukeun denda administrasi sareng anjeun henteu satuju, anjeun tiasa ngadangukeun pangadilan.

Salaku hasil tina sababaraha palanggaran, pamaréntahan tiasa mutuskeun ngabatalkeun idin anjeun. Ukuran ieu tiasa diterapkeun salaku hukuman, tapi ogé minangka penegak pikeun nyegah kalakuan anu tangtu pikeun diulang.

Tanggung jawab Pamaréntah

Sakapeung kaputusan atanapi tindakan pamaréntah tiasa nyababkeun karusakan. Dina sababaraha kasus, pamaréntah tanggung jawab pikeun ngaruksak ieu sareng anjeun tiasa nuntut karuksakan. Aya sababaraha cara dimana anjeun, salaku pangusaha atanapi pribadi pribadi, tiasa nuntut karusakan ti pamaréntah.

Laku pamaréntahan anu haram

Upami pamaréntahan parantos ngalanggar hukum, anjeun tiasa nanggung jawab pamaréntahan pikeun ngaruksak sagala karusakan anu anjeun ngalaman. Dina prakna, ieu mangrupikeun kalakuan pamaréntah anu henteu hukum. Ieu kasus, contona, upami pamaréntah nutup perusahaan anjeun, sareng hakim teras mutuskeun yén ieu henteu kénging kajantenan. Salaku pangusaha, anjeun tiasa ngaku rugi kauangan anjeun parantos ngalaman salaku panutupanana samentawis ku pamaréntah.

Ajakan pamaréntahan anu sah

Dina sababaraha kasus, anjeun ogé tiasa ngalaman ruksakna upami pamaréntah parantos nyandak kaputusan anu sah. Ieu tiasa janten masalah, contona, nalika pamaréntahan ngajantenkeun perencanaan rencana zoning, anu bakal ngajantenkeun sababaraha gedong-gedong wangunan anu tangtu. Parobihan ieu tiasa nyababkeun leungitna panghasilan pikeun anjeun tina usaha anjeun atanapi ngirangan tina nilai bumi anjeun. Dina hal anu sapertos kitu, urang nyarios ganti rugi kanggo rencana karusakan atanapi rugi rugi.

Pengacara pengacara kami bakal resep pikeun mamatahan anjeun ngeunaan kamungkinan kameunaan santunan salaku hasil tina kalakuan pamaréntah.

Bantahan jeung tarik

Bantahan jeung tarik

Sateuacan bantahan ngalawan kaputusan pamaréntah tiasa dikintunkeun ka pengadilan administratif, hiji prosedur bantahan mimitina kedah dilakukeun. Ieu ngandung harti yén anjeun kedah nunjukkeun tulisan dina jero genep minggu yén anjeun teu satuju sareng kaputusan sareng alesan naha anjeun henteu satuju. Bantahan kedah dilakukeun dina wangun tinulis. Pamakéan email tiasa dilaksanakeun upami pamaréntah parantos nunjukkeun sacara jelas ieu. Bantahan ku telepon henteu dianggap salaku bantahan resmi.

Saatos aya perhatosan bantahan, anjeun sering dipasihkeun ngajelaskeun bantahan anjeun sacara lisan. Upami anjeun kabuktian leres sareng bantahan kasebut dinyatakeun saé, didamel kaputusan anu bakal dibalikeun sareng kaputusan anu sanésna bakal ngagentos. Upami anjeun teu kabuktosan leres, bantahan éta bakal dibuktikeun teu aya dasarna.

Banding ngalawan kaputusan ngeunaan bantahan ogé tiasa diserahkeun sareng pengadilan. Banding ogé kedah dikintunkeun dina kiriman salami genep minggu. Dina sababaraha kasus ogé éta tiasa dilakukeun sacara digital. Pangadilan satuluyna ngajukeun pengumuman banding ka lembaga pamaréntahan kalayan nyuhunkeun kintunan sadayana dokumen anu berhubungan sareng kasus sareng ngabalesana dina pernyataan pertahanan.

Pamariksaan salajengna bakal dijadwalkeun. Pengadilan ayeuna bakal ngan saukur mutuskeun kaputusan anu dibantah ngeunaan bantahan. Upami, upami hakim satuju sareng anjeun, anjeunna ngan ukur ngabatalkeun kaputusan bantahan anjeun. Ku kituna prosedur ieu henteu acan atos acan. Pamaréntah kedah masihan kaputusan énggal ngeunaan bantosan éta.

Tungtung dina hukum administratif

Saatos kaputusan ku pamaréntah, anjeun parantos genep minggu kanggo ngajantenkeun bantahan atanapi banding. Upami anjeun henteu obyék dina waktosna, kasempetan anjeun ngalakukeun ngalakukeun kaputusan anu pas. Upami henteu kabantosan atanapi banding parantos ngalawan kaputusan, éta bakal dipasihan kakuatan hukum anu resmi. Hal ieu teras dianggap sah, boh dina nyiptakeun sareng eusina. Mangsa watesan pikeun ngiringan bantahan atanapi banding dugi ka genep minggu. Ku kituna anjeun kedah mastikeun yén anjeun milu bantosan sah dina waktosna. Upami anjeun henteu satuju sareng kaputusan, anjeun kedah ngirimkeun panuduh atanapi bantosan dina 6 minggu. Pengacara administratif na Law & More tiasa mamatahan anjeun dina prosés ieu.

Services

Services

Urang tiasa ngagugulung pikeun anjeun dina sagala widang hukum administratif. Pikirkeun, salaku conto, ngintunkeun bewara bantahan ka Eksekutif Munisipalitas ngalawan panyebutan pesenan anu ditujukeun pikeun pamayaran pinalti atanapi pengadilan di sisi pengadilan ngeunaan gagalna masihan idin lingkungan pikeun konversi gedong. Prakték piwuruk téh bagian penting pikeun pagawean urang. Dina sababaraha kasus, kalayan nasihat anu leres, anjeun tiasa nyegah cara ngagawe pamaréntah.

Kami tiasa, antara anu sanés, mamatahan sareng ngabantosan anjeun:

• ngalamar subsidi;
• benefit anu geus dieureunkeun sareng reklamasi kauntungan ieu;
• impuksi denda administrasi;
• nolak aplikasi anjeun pikeun idin lingkungan;
• nginepan bantahan pikeun ngabatalkeun ijin.

Lumangsungna dina hukum administratif sering dianggo pengacara, sanaos bantuan ku pengacara anu aya hukum henteu wajib. Naha anjeun teu satuju sareng kaputusan pamaréntah anu gaduh akibat pisan pikeun anjeun? Teras kontak ahli hukum administratif na Law & More langsung. Urang tiasa ngabantosan anjeun!

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku tegas hukum di Eindhoven?
Teras hubungi kami ku telepon +31 (0) 40 369 06 80 atanapi kirimkeun kami ka e-mail:

Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
mr. Maxim Hodak, advocate at & More – maxim.hodak@lawandmore.nl