BUTUH PANGACARA BANDING?
ASKU UNTUK PENTING

UNDANG-UNDANG KITA BATANG ANTARA KHUSUS DI DUTCH LAW

Dipariksa Jelas.

Dipariksa Pribadi jeung gampang diakses.

Dipariksa kapentingan anjeun munggaran.

Gampang diaksés

Gampang diaksés

Law & More sayogi Senén dugi ka Jumaah
ti 08:00 ka 22:00 sareng akhir minggu tina 09:00 ka 17:00

Komunikasi anu saé sareng gancang

Komunikasi anu saé sareng gancang

Pengacara kami ngadangukeun kasus anjeun sareng sumping
kalayan rencana tindakan anu luyu

Pendekatan pribadi

Pendekatan pribadi

Metoda gawé kami ensures yén 100% tina klien kami
nyarankeun kami sarta yén kami dipeunteun rata-rata kalawan 9.4

/
Pangacara Banding
/

Pangacara Banding

Hal ilahar yén salah sahiji atanapi kadua pihak henteu satuju kana kaputusan dina kasus aranjeunna. Naha anjeun teu satuju sareng putusan pengadilan? Teras aya pilihan pikeun banding putusan ieu ka pengadilan banding. Nanging, pilihan ieu henteu dilarapkeun pikeun urusan sipil kalayan kapentingan kauangan kirang ti EUR 1,750. Naha anjeun satuju satuju sareng vonis pengadilan? Maka anjeun masih tiasa aub dina prosés pengadilan. Barina ogé, batur sapagawean anjeun tangtosna ogé tiasa mutuskeun banding.

Menu Gancang

Kamungkinan banding diatur dina Judul 7 Kode Tatacara Sipil Walanda. Kamungkinan ieu dumasar kana prinsip nanganan kasus dua waktos: dina waktosna biasana di pangadilan teras di pangadilan banding. Hal ieu dipercaya yén nanganan kasus dua waktos ningkatkeun kualitas kaadilan, ogé kapercayaan warga dina administrasi kaadilan. Banding ieu gaduh dua fungsi penting:

• Fungsi kontrol. On banding, nyiksa pengadilan pikeun nempoan kasus anjeun deui sareng lengkep. Ku pengadilan mariksa naha hakim mimitina nangtoskeun waktos leres-leres netepkeun kanyataan, leres-leres ngalarapkeun hukum sareng naha anjeunna parantos leres pareng dina. Upami henteu, masa mimiti hakim anu mimiti bakal dibatalkeun ku pangadilan.
• Kasempetan resit. Mungkin wae anjeun milih dasar hukum anu salah dina waktos anu munggaran, henteu ngarumuskeun pernyataan anjeun cekap atanapi nyayogikeun bukti anu sakedik kanggo pernyataan anjeun. Prinsip resit pinuh manglaku dina pengadilan banding. Henteu ngan ukur sadayana fakta anu disayogikeun ka pengadilan deui pikeun ditinjaukeun, tapi anjeun salaku pésta banding ogé bakal ngagaduhan kasempetan pikeun ngabenerkeun kasalahan anu anjeun dilakukeun dina heula. Aya ogé kamungkinan pikeun banding nambahan klaim anjeun.

"Law & More ahli hukum
aub tur bisa empathize
kalayan masalah klien"

Istilah pikeun tarik

Upami anjeun milih prosedur banding di pangadilan, anjeun kedah nolak banding dina jangka waktu anu tangtu. Panjang periode na gumantung kana jinis pasualan. Upami pertimbangan perkawis pertimbangan a pangadilan sipil, anjeun gaduh tilu bulan ti tanggal pangadilan pikeun ngadamel banding. Naha anjeun kedah nungkulan kasimpulan cara mimiti? Dina hal éta, ngan ukur opat minggu manglaku pikeun pangadilan. Geuning pangadilan kriminal mertimbangkeun sareng nangtoskeun kasus anjeun? Dina kasus éta, anjeun ngan ukur dua minggu saatos kaputusan pikeun banding.

Kusabab istilah banding ngabantosan kapastian hukum, wates ieu ogé kedah dipatuhi. Istilah banding janten kaseueuran anu ketat. Bakal moal aya daya tarik dituduh dina jangka waktu ieu? Lajeng anjeun telat teras teu tiasa nampi. Éta ngan ukur dina kasus anu luar biasa yén banding tiasa disayogikeun saenggeus tamat tina wates waktu banding. Ieu meureun janten masalah, contona, upami anu nimbulkeun telat banding mangrupikeun salahna hakim dirina, margi anjeunna ngintunkeun pesenan ka pihak-pihak anu kasep.

Naon anu pelanggan nyarioskeun ngeunaan kami

pendekatan nyukupan

Tom Meevis kalibet dina kasus éta, sareng unggal patarosan anu aya di pihak kuring dijawab gancang sareng jelas ku anjeunna. Kuring pasti bakal nyarankeun teguh (sarta Tom Meevis hususna) ka babaturan, kulawarga jeung associates bisnis.

10
Mieke
Hoogeloon

Pengacara Banding kami siap ngabantosan anjeun:

kantor Law & More

bandingProsedur

Dina kontéks banding, prinsip dasar nyaéta yén sasadiaan ngeunaan conto munggaran ogé dilarapkeun kana prosedur banding. Ku tarik banding ieu dikawitan ku a sapina dina bentuk anu sami sareng sarat anu sami sareng anu pangheulana heula. Nanging, éta henteu meryogikeun kaayaan alesan pikeun daya tarik. Perkawis ieu kedah dibere dina pernyataan keluhan anu mana sapina dituturkeun.

Sarat pikeun banding mangrupikeun alesan yén perayu kedah diteruskeun pikeun ngabantah yén kaputusan pangadilan anu dibantah pangadilan dina waktos munggaran kudu dikantelkeun. Éta bagian-putusan putusan anu ngalawan anu henteu aya dasar anu ditetepkeun, bakal tetep maksakeun sareng moal kabahas deui dibanding banding. Ku cara kieu, debat di banding sahingga battel sah diwatesan. Maka sababna penting pikeun ngangkat bantosan anu alesan pikeun kaputusan putus anu munggaran. Perlu dipikanyaho dina kontéks ieu yén anu disebut dasar umum, anu tujuanna pikeun ngalengkepan pasengkepan pikeun kaputusan pinuh, kaputusan henteu tiasa sukses. Istilah sanésna: alasan banding kedah ngandung bantahan konkrit sahingga jelas ka pihak anu sanés dina kontéks pertahanan naon bantahanana.

Pernyataan keluhan kieu pernyataan pertahanan. Pikeun bagian na, terdakwa dina banding ogé tiasa ngajukeun alesan ngalawan putusan anu diperebutkeun sareng ngabales pernyataan keluhan anu dirayu. Pernyataan keluhan sareng pernyataan pertahanan biasana ngeureunkeun bursa jabatan dina banding. Saatos dokumén tinulis parantos ditukeurkeun, prinsipna henteu kéngingkeun deui ngajukeun alesan anyar, bahkan pikeun ningkatkeun klaim. Maka ditetepkeun yén hakim henteu tiasa deui merhatoskeun alesan banding anu parantos dikedalkeun saatos pernyataan banding atanapi pertahanan. Hal anu sami diterapkeun pikeun paningkatan klaim. Nanging, ku pengecualian, alesan masih ditarima dina tahap salajengna upami pihak anu sanés parantos masihan ijin na, keluhan timbul tina sifat sengketa atanapi kaayaan anyar anu timbul saatos dokumén tulisan parantos dikintunkeun.

Salaku titik awal, babak tinulis dina conto mimiti salawasna dituturkeun ku dédéngéan sateuacan pangadilan. Teu aya pengecualian pikeun prinsip ieu dina banding: pamariksaan sateuacan pangadilan opsional sahingga teu biasa. Kaseueuran kasus biasana dipasahkeun ku tulisan ku pangadilan. Nanging, duanana pihak tiasa nyarios pengadilan kanggo sidang kasus maranéhna. Upami pesta hoyong nguping sateuacan pengadilan banding, pangadilan kedah ngijinkeunana, kacuali aya kaayaan anu khusus. Mangsa ieu, hukum-hukum hak ngabela sésa-sésa.

Léngkah ahir dina cara hukum anu dilakukeun dina paghukom. Dina kaputusan ieu, pengadilan banding bakal nunjukkeun naha putusan pengadilan baheula bener. Dina praktékna, tiasa dugi ka genep bulan atanapi langkung pikeun pihak-pihak pikeun nyanghareupan putusan akhir pengadilan banding. Upami alesan anu ditampi dijaga, pengadilan bakal nyingkirkeun putusan anu diperebutkeun sareng bakal ngabéréskeun kasus éta nyalira. Upami teu kitu pengadilan banding sacara logis bakal ngadukung putusan anu diperebutkeun.

Banding di pengadilan administratif

Naha anjeun teu satuju sareng kaputusan pangadilan administratif? Teras anjeun ogé tiasa tarik. Nanging, nalika anjeun ngiringan hukum administratif, penting pikeun émut yén dina hal éta anjeun mimiti kedah nganyahokeun istilah sanésna. Biasa aya waktos genep minggu ti waktos putusan hakim administrasi diumumkeun, anu tiasa ngajantenkeun banding. Anjeun ogé kudu ngungkulan instansi anu sanés anjeun tiasa ngahurungkeun kana kontéks banding. Pangadilan mana anu anjeun kedah angkat gumantung kana hal pasualan:

• Hukum sosial sareng PNS hukum. Kasus ngeunaan jaminan sosial sareng undang-undang PNS diurus ku Badan Banding Pusat (CRvB). • Hukum administrasi ékonomi sareng kaadilan disiplin. Perkara dina kontéks antara séjén Undang-undang Persaingan, Undang-Undang Pos, Undang-Undang Komoditas, jeung Undang-Undang Télékomunikasi diurus ku Dewan Banding Usaha (CBb). • Hukum imigrasi sareng hal séjén. Kasus anu sanés, kalebet kasus imigrasi, ditugaskeun di banding ku Bagean Bidang Hukum Administratif Déwan Daérah (ABRvS).

Sabada bandingSabada banding

Biasana, pihak-pihak nurut kana putusan pengadilan banding sareng kasus na ku sabab éta dibéréskeun dina banding. Nanging, naha anjeun henteu satuju kana kaputusan pengadilan dina banding? Teras aya pilihan pikeun nyerahkeun kasasi ka Pengadilan Tinggi Belanda dugi ka tilu bulan saatos kaputusan pengadilan banding. Pilihan ieu henteu dilarapkeun kana kaputusan ABRvS, CRvB sareng CBb. Barina ogé, pernyataan awak ieu ngandung hukuman akhir. Maka teu mungkin pikeun nangtang kaputusan ieu.

Upami kamungkinan kasentosan aya, kedah diperhatoskeun yén teu aya kamampuan pikeun panaksian faktual tina sengketa. Alesan pikeun kasetian ogé terbatas. Barina ogé, cassation ngan ukur tiasa didirikeun insofar sabab pangadilan handap teu acan leres ngalarapkeun hukum. Éta mangrupikeun prosedur anu tiasa nyandak taun sareng ngalibatkeun biaya anu ageung. Maka ku sababna penting pikeun ngaleupaskeun sadayana tina prosedur banding. Law & More bagja ngabantosan anjeun ku ieu. Barina ogé, banding mangrupikeun prosedur rumit dina yurisdiksi naon waé, anu sering janten kapentingan utama. Law & More pengacara nyaéta ahli dina hukum kriminal, administrasi sareng sipil sareng senang ngabantosan anjeun dina cara ngagem. Naha anjeun aya patarosan anu sanés? Punten wartosan Law & More.

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - [email dijaga]
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Tambih Deui - [email dijaga]

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.