Naha anjeun satuju sareng hasil? KONTAK LAW & MORE!

Pangacara Banding

Hal ilahar yén salah sahiji atanapi kadua pihak henteu satuju kana kaputusan dina kasus aranjeunna. Naha anjeun teu satuju sareng putusan pengadilan? Teras aya pilihan pikeun banding putusan ieu ka pengadilan banding. Nanging, pilihan ieu henteu dilarapkeun pikeun urusan sipil kalayan kapentingan kauangan kirang ti EUR 1,750. Naha anjeun satuju satuju sareng vonis pengadilan? Maka anjeun masih tiasa aub dina prosés pengadilan. Barina ogé, batur sapagawean anjeun tangtosna ogé tiasa mutuskeun banding. Kamungkinan banding diatur dina Judul 7 tina Tata Cara Sipil Walanda. Kamungkinan ieu dumasar kana prinsip nanganan kasus ieu dina dua kasus: dina conto anu mimiti biasana di pengadilan teras di pengadilan banding. Dipercaya yén nanganan kasus dina dua kasus ningkatkeun kualitas kaadilan, ogé kapercayaan warga kana administrasi kaadilan. Daya tarik anu ngagaduhan dua fungsi penting: • Fungsi kontrol. Dina banding, punten ka pengadilan pikeun marios kasus anjeun deui sareng lengkep. Pangadilan kusabab kitu mariksa naha hakim dina mimiti na leres leres nyatana kanyataan, leres nerapkeun hukum sareng naha anjeunna leres-leres nangtoskeun. Upami henteu, putusan hakim conto munggaran bakal digulingkeun ku pengadilan. • Kasempetan résit. Tiasa waé anjeun milih dasar hukum anu salah dina conto anu munggaran, henteu nyusun pernyataan anjeun cekap atanapi nyayogikeun sakedik bukti pikeun pernyataan anjeun. Prinsip resit pinuh ku manglaku di pengadilan banding. Henteu ngan ukur sadayana kanyataan tiasa ditepikeun ka pengadilan deui pikeun ditinjau, tapi anjeun salaku pihak banding ogé bakal gaduh kasempetan pikeun menerkeun kasalahan anjeun dina conto anu munggaran. Aya ogé kamungkinan banding pikeun ningkatkeun klaim anjeun.

Tom Meevis

Ngatur Rakan / Mitra

Pengacara perusahaan kami siap pikeun anjeun

Béja ti standar

Naha aya anu henteu nyayogikeun perjanjian? Kami tiasa ngintun panginget sareng litigate

Kusabab tanaga

Panalitieun tanaga Alatan anu saé nyayogikeun kapastian. Kami ngabantosan anjeun

Perjangjian pemegang saham

Naha anjeun badé damel aturan anu kapisah pikeun para pamiarsa anjeun salian tulisan tulisan anjeun? Tanya kami bantuan hukum

"Kuring hoyong gaduh pengacara anu sok siapkeun kanggo kuring, bahkan dina sabtu minggu"

Istilah kanggo banding Upami anjeun milih prosedur banding di pengadilan, anjeun kedah nyungkeun banding dina jangka waktu anu tangtu. Panjang waktos éta gumantung kana jinis pasualan. Upami putusan éta ngeunaan kaputusan pengadilan perdata, anjeun ngagaduhan tilu bulan ti tanggal kiamat pikeun ngajukeun banding. Naha anjeun kedah nungkulan prosés kasimpulan dina conto munggaran? Dina kasus éta, kurun waktu ngan opat minggu diterapkeun pikeun banding ka pengadilan. Naha pengadilan pidana mertimbangkeun sareng nangtoskeun kasus anjeun? Upami éta, anjeun ngan ukur gaduh dua minggu saatos kaputusan banding ka pengadilan. Kusabab istilah banding ngagaduhan kapastian hukum, tenggat waktos ieu ogé kedah leres-leres dianut. Janten banding ku sabab éta mangrupakeun tenggat waktos anu ketat. Naha moal aya banding anu diajukeun dina jangka waktu ieu? Teras anjeun telat sahingga teu tiasa nampi. Ngan ukur dina kasus anu luar biasa anu banding tiasa diajukeun saatos kadaluwarsa deadline pikeun banding. Ieu tiasa janten masalahna, contona, upami anu nyababkeun banding telat mangrupikeun kalepatan hakim nyalira, kusabab anjeunna ngirim paréntah ka pihak-pihak anu kasép.
Prosedur Dina kontéks banding, prinsip dasar nyaéta dibekelan ngeunaan conto munggaran ogé dilarapkeun kana prosedur banding. Banding kitu dimimitian ku sapina dina bentuk anu sami sareng sarat anu sami sareng anu di conto munggaran. Nanging, éta henteu meryogikeun kaayaan alesan pikeun daya tarik. Alesan ieu ngan ukur kudu ditepikeun dina pernyataan keluhan anu dituturkeun sapina. Sarat pikeun banding mangrupikeun alesan yén perayu kedah diteruskeun pikeun ngabantah yén kaputusan pangadilan anu dibantah pangadilan dina waktos munggaran kudu dikantelkeun. Éta bagian-putusan putusan anu ngalawan anu henteu aya dasar anu ditetepkeun, bakal tetep maksakeun sareng moal kabahas deui dibanding banding. Ku cara kieu, debat di banding sahingga battel sah diwatesan. Maka sababna penting pikeun ngangkat bantosan anu alesan pikeun kaputusan putus anu munggaran. Perlu dipikanyaho dina kontéks ieu yén anu disebut dasar umum, anu tujuanna pikeun ngalengkepan pasengkepan pikeun kaputusan pinuh, kaputusan henteu tiasa sukses. Istilah sanésna: alasan banding kedah ngandung bantahan konkrit sahingga jelas ka pihak anu sanés dina kontéks pertahanan naon bantahanana. Pernyataan keluhan nuturkeun pernyataan pertahanan. Pikeun bagian na, terdakwa atas banding ogé tiasa nambihan alasan ngalawan putusan anu dibantah sareng ngabales pernyataan keluhan ngarayu. Pernyataan keluhan sareng pernyataan pertahanan biasana mungkas bursa posisi dina banding. Saatos dokumén tinulis tos disilihtukeurkeun, éta prinsipna henteu deui diidinan teraskeunkeun perkarangan énggal, bahkan kanggo nambihan klaimna. Ku sabab kitu ditetepkeun yén hakim henteu tiasa deui nengetan alesan pikeun banding anu parantos diteruskeun saatos pernyataan banding atanapi pertahanan. Sarua lumaku pikeun nambahan klaim. Tapi, ku jalan sanés, taneuh masih tiasa ditampi dina tahap salajengna upami pihak séjén parantos masihan idin, sengkuh timbul tina sipat sengketa atanapi kaayaan anu anyar parantos timbul sawaktos dokumén tinulis parantos dikintunkeun. Salaku titik awal, babak tulisan dina conto anu munggaran teras-terasan diteruskeun ku sidang di pengadilan. Teu aya pengecualian pikeun prinsip ieu dina banding: pamariksaan sateuacan pangadilan opsional sahingga teu biasa. Kaseueuran kasus biasana dipasahkeun ku tulisan ku pangadilan. Nanging, duanana pihak tiasa nyarios pengadilan kanggo sidang kasus maranéhna. Upami pesta hoyong nguping sateuacan pengadilan banding, pangadilan kedah ngijinkeunana, kacuali aya kaayaan anu khusus. Mangsa ieu, hukum-hukum hak ngabela sésa-sésa. Léngkah pamungkas dina prosés hukum dina banding nyaéta putusan. Dina pengadilan ieu, pangadilan banding bakal nunjukkeun naha putusan pengadilan saméméhna dibenerkeun. Dina prakna, sakaligus peryogi genep bulan atanapi langkung kanggo pihak pikeun ngadepkeun pengadilan ahir pangadilan banding. Upami perkawis pangadilan dipertahankeun, pangadilan bakal nyisabkeun putusan anu dilombakeun sareng bakal netepkeun éta sorangan.
Banding di pengadilan administrasi Naha anjeun henteu satuju sareng kaputusan pengadilan administrasi? Teras anjeun ogé tiasa banding. Nanging, nalika anjeun kaayaan hukum administrasi, penting pikeun tetep diémutan yén dina kasus éta anjeun mimiti kedah nungkulan istilah-istilah sanés. Biasana aya waktos genep minggu ti saprak vonis hakim administrasi diumumkeun, anu anjeun tiasa nyungkeun banding. Anjeun ogé bakal kedah urusan sareng conto sanés anu tiasa ditingali dina kontéks banding. Pengadilan anu mana anjeun kedah angkat gumantung kana jinis kasus: • Hukum jaminan sosial sareng PNS. Kasus ngeunaan jaminan sosial sareng hukum PNS ditangani banding ku Déwan Pusat banding (CRvB). • Hukum administrasi ékonomi sareng kaadilan disiplin. Hal-hal dina kontéks, diantarana, UU Kompetisi, UU Pos, UU Komoditas sareng UU Telekomunikasi ditangani ku banding ku Déwan Banding pikeun Bisnis (CBb). • Hukum imigrasi sareng hal-hal sanés. Kasus anu sanés, kalebet kasus imigrasi, diurus banding ku Divisi Yurisdiksi Administratif Déwan Nagara (ABRvS).
Saatos banding Biasana, pihak-pihak taat ka pengadilan pengadilan banding sareng prekawisna dijantenkeun dibanding banding. Tapi, naha anjeun teu satuju sareng pengadilan dina pengadilan banding? Teras aya pilihan tempat ngadamel pangorbanan ka Mahkamah Agung Walanda dugi ka tilu bulan saatos pengadilan pengadilan banding. Pilihan ieu henteu dilarapkeun kana kaputusan ABRvS, CRvB sareng CBb. Barina ogé, pernyataan layon ieu ngandung pertimbangan ahir. Ku kituna teu mungkin pikeun nantang kaputusan ieu. Upami kamungkinan kasarian aya, kedah diperhatoskeun yén teu aya kamampuan pikeun panaksian faktual tina sengketa. Alesan pikeun kasetian ogé terbatas. Barina ogé, cassation ngan ukur tiasa didirikeun insofar sabab pangadilan handap teu acan leres ngalarapkeun hukum. Éta mangrupikeun prosedur anu tiasa nyandak taun sareng ngalibatkeun biaya anu ageung. Maka ku sababna penting pikeun ngaleupaskeun sadayana tina prosedur banding. Law & More bagja ngabantosan anjeun ku ieu. Barina ogé, banding mangrupikeun prosedur rumit dina yurisdiksi naon waé, anu sering janten kapentingan utama. Law & More pengacara nyaéta ahli dina hukum kriminal, administrasi sareng sipil sareng senang ngabantosan anjeun dina cara ngagem. Naha anjeun aya patarosan anu sanés? Punten wartosan Law & More.

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku tegas hukum di Eindhoven?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:

Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl