Author: Law & More

Naon hak anjeun salaku panyewa?

Naon hak anjeun salaku panyewa?

Unggal panyewa ngagaduhan hak ngagaduhan dua hak penting: hak pikeun kanikmatan hirup sareng hak nyéwa perlindungan. Dimana urang ngabahas hak mimiti panyewa anu aya hubunganana sareng kawajiban tuan tanah, hak kadua panyewa sumping dina blog anu misah ngeunaan […]

Continue Reading
Gambar panyalindungan nyéwa

Nyéwa panyalindungan

Nalika anjeun nyéwa akomodasi di Walanda, anjeun otomatis ngagaduhan hak pikeun nyéwa perlindungan. Sami manglaku ka ko-tenants sareng subtenants anjeun. Sacara prinsip, panyalindungan nyewa kalebet dua aspek: panyalindungan harga séwa sareng panyalindungan nyéwa ngalawan penghentian perjanjian tenansi dina hartos tuan tanah teu tiasa saukur […]

Continue Reading
Cerai dina 10 léngkah

Cerai dina 10 léngkah

Hésé pikeun mutuskeun naha bakal cerai. Sakali anjeun parantos mutuskeun yén ieu hiji-hijina jalan kaluar, prosés na saleresna dimimitian. Seueur hal anu kedah disusun sareng éta ogé bakal janten jaman anu sesah sacara émosional. Pikeun ngabantosan anjeun dina perjalanan, kami bakal masihan […]

Continue Reading
Kawajiban Gambar tuan tanah

Kawajiban tuan tanah

Pasatujuan nyéwa ngagaduhan sababaraha aspek. Aspék anu penting tina ieu nyaéta tuan tanah sareng kawajiban anu dipibanda pikeun panyewa. Titik awal anu aya hubunganana sareng kawajiban anu gaduh bumi nyaéta "kasenangan anu disangka ku panyewa dumasar kana perjanjian séwa". Barina ogé, kawajiban […]

Continue Reading
Konflik kapentingan Diréktur Gambar

Konflik anu dipikaresep ku diréktur

Sutradara perusahaan kedah sepanjang waktos dipandu ku kapentingan perusahaan. Kumaha upami sutradara kedah nyandak kaputusan anu ngalibatkeun kapentingan pribadi nyalira? Naon minat anu aya sareng naon anu dipiharep ku sutradara dina kaayaan sapertos kitu? Iraha aya konflik […]

Continue Reading
Nyimpen judul Gambar

Pangropéa tina judul

Kapamilikan mangrupikeun hak anu paling lengkep anu tiasa dipimilik ku hiji jalma dina kaayaan, numutkeun kana Kodeu Sipil. Mimiti, éta hartosna batur kedah ngahargaan kapamilikan jalma éta. Salaku hasil tina hak ieu, terserah ka anu gaduh kanggo nangtoskeun naon anu janten kajadianana. Pikeun […]

Continue Reading
Gambar pangalihan internasional

Pengawasan internasional

Dina praktékna, kolot anu dituju beuki milih ngamimitian program panjagaan di mancanagara. Éta panginten ngagaduhan sababaraha alesan pikeun ieu, anu sadayana aya hubunganana sareng posisi kolot anu dituju dina hukum Walanda. Ieu sakedap dibahas dihandap. Dina tulisan ieu kami ngajelaskeun yén kemungkinan di luar negeri tiasa […]

Continue Reading
Surrogacy dina Gambar Walanda

Surrogacy di Walanda

Kakandungan, hanjakalna, sanés masalah tangtosna pikeun unggal kolot anu ngagaduhan kahoyong ngagaduhan murangkalih. Salian ti kamungkinan diadopsi, pengganti tiasa janten pilihan pikeun kolot anu dituju. Ayeuna, pengganti henteu diatur ku undang-undang di Walanda, anu ngajantenkeun status sah […]

Continue Reading
Gambar otoritas kolot

Wibawa kolot

Nalika anak lahir, indung budak sacara otomatis ngagaduhan kawenangan kolot ka budak. Kacuali dina kasus dimana indungna sorangan masih budak leutik dina wayah éta. Upami indungna nikah ka pasanganna atanapi gaduh pasangan anu atos didaptarkeun nalika ngalahirkeun anakna, […]

Continue Reading
RUU ngeunaan Modernisasi Gambar Mitra

RUU ngeunaan Modérnisasi Kemitraan

Dugi ka ayeuna, Walanda ngagaduhan tilu bentuk kemitraan hukum: kemitraan, kemitraan umum (VOF) sareng kemitraan terbatas (CV). Éta biasana dianggo dina usaha alit sareng sedeng (UKM), séktor pertanian sareng séktor jasa. Katiluna bentuk kemitraan dumasar kana panerapan kencan […]

Continue Reading
Kalakuan undur-undur

Kalakuan undur-undur

Cerai ngalibatkeun pisan Cara ngagawe cerai diwangun ku sababaraha léngkah. Léngkah-léngkah anu mana anu kedah dilaksanakeun gumantung kana naha anjeun ngagaduhan murangkalih sareng naha anjeun parantos satuju sateuacanna dina pakampungan sareng calon pasangan anjeun payun. Sacara umum, prosedur standar ieu kedah dituturkeun. Mimiti […]

Continue Reading
Panolakan Gambar kerja

Panolakan damel

Pisan ngaganggu upami paréntah anjeun henteu dituturkeun ku padamel anjeun. Salaku conto, hiji padamel anu anjeun teu tiasa percanten pikeun némbongan di lantai damel sakitar akhir minggu atanapi anu mikir yén kode pakéan rapih anjeun henteu dilarapkeun pikeun anjeunna. […]

Continue Reading
Nafkah

Nafkah

Naon ari nafkah? Di Walanda nafkah mangrupikeun sumbangan kauangan pikeun biaya kahirupan pasangan sareng murangkalih anjeun saatos cerai. Éta mangrupikeun jumlah anu anjeun nampi atanapi kedah mayar bulanan. Upami anjeun henteu gaduh pendapatan anu cekap pikeun hirup, anjeun tiasa kéngingkeun nafkah. […]

Continue Reading
Prosedur panalungtikan di Kamar Perusahaan

Prosedur panalungtikan di Kamar Perusahaan

Upami perselisihan timbul di perusahaan anjeun anu henteu tiasa direngsekeun sacara internal, prosedur sateuacan Kamar Perusahaan tiasa janten cara anu cocog pikeun méréskeunana. Prosedur sapertos kitu disebat prosedur survey. Dina prosedur ieu, Perusahaan Kamar dipénta pikeun nalungtik kabijakan sareng jalanna urusan […]

Continue Reading
Pecat nalika jaman pacobaan

Pecat nalika jaman pacobaan

Salila période pacobaan, dunungan sareng padamel tiasa silih kenal. Pagawe tiasa ningali naha padamelan sareng perusahaan aya karepna, sedengkeun dunungan tiasa ningali naha padamelna cocog pikeun padamelan éta. Hanjakalna, ieu tiasa nyababkeun dipecat pikeun padamelna. […]

Continue Reading
Periode penghentian sareng bewara

Periode penghentian sareng bewara

Naha anjeun badé nyingkirkeun perjanjian? Éta henteu salawasna mungkin langsung. Tangtosna, penting naha aya perjanjian tertulis sareng naha perjanjian parantos dilakukeun ngeunaan periode bewara. Kadang-kadang periode béwara anu sah dilarapkeun dina perjanjian, nalika anjeun ngagaduhan […]

Continue Reading
Pegatan internasional

Pegatan internasional

Biasana adat pikeun nikah ka jalma anu sami kabangsaan atanapi asalna sami. Kiwari, perkawinan antara jalma-jalma anu béda-béda kabangsaan beuki biasa. Hanjakalna, 40% perkawinan di Belanda tungtungna cerai. Kumaha jalanna ieu upami hirup di nagara sanés [...]

Continue Reading
Rencana parenting dina kasus cerai

Rencana parenting dina kasus cerai

Upami anjeun ngagaduhan murangkalih alit sareng anjeun cerai, perjanjian kedah dilakukeun ngeunaan murangkalihna. Pasatujuan gotong royong bakal ditetepkeun sacara tinulis dina perjanjian. Perjanjian ieu katelah rencana kolot. Rencana parenting mangrupikeun dasar anu saé pikeun perceraian anu saé. Nyaeta […]

Continue Reading
Ngalawan talak

Ngalawan talak

Perceraian gelut mangrupikeun kajadian anu henteu pikaresepeun anu ngalibatkeun seueur émosina. Dina période ieu penting yén sajumlah hal leres disusun sahingga penting pikeun nélépon pitulung anu leres. Hanjakalna, éta sering kajantenan dina prakték yén mantan mitra kahareup teu tiasa […]

Continue Reading
Naon catetan kriminal?

Naon catetan kriminal?

Naha anjeun ngalanggar aturan corona sareng didenda? Teras, dugi ka ayeuna, anjeun ngagaduhan résiko ngagaduhan catetan kriminal. Denda corona tetep aya, tapi teu aya deui catetan dina catetan kriminal. Kunaon catetan kriminal janten duri di sisi […]

Continue Reading
Ngabongkar

Ngabongkar

Pecat mangrupikeun salah sahiji ukuran anu paling jauh dina hukum padamelan anu ngagaduhan akibat anu hadé pikeun pagawé. Éta sababna anjeun salaku dunungan, henteu sapertos padamel, henteu tiasa ngan saukur nyebut éta. Naha anjeun badé mecat pagawé anjeun? Dina kasus éta, anjeun kedah émut kaayaan anu tangtu […]

Continue Reading
Klaim rusak: naon anu anjeun kedah terang?

Klaim rusak: naon anu anjeun kedah terang?

Prinsip dasarna dilarapkeun dina hukum kompénsasi Walanda: sadayana gaduh karusakan nyalira. Dina sababaraha kasus, ngan saukur henteu aya anu nanggungjawabkeun. Pikirkeun, contona, karuksakan salaku akibat tina hujan es. Naha karuksakan anjeun disababkeun ku batur? Upami éta, tiasa waé ngimbangan karusakan upami […]

Continue Reading
Pengunduran diri

Pengunduran diri

Dina kaayaan anu tangtu, penghentian kontrak padamelan, atanapi pengunduran diri, pikaresepeun. Ieu tiasa janten pasualan upami kadua pihak ngaduga pengunduran diri sareng nyimpulkeun perjanjian terminasi dina hal ieu. Anjeun tiasa maca langkung seueur ngeunaan pengakhiran ku ijab ijin sareng perjanjian perjanjian dina situs kami: Dismissal.site. Salaku tambahan, […]

Continue Reading
Konflik Tequila

Konflik Tequila

Tuntutan hukum anu kawéntar taun 2019 [1]: Badan pangaturan Méksiko CRT (Consejo Regulador de Tequila) parantos ngamimitian gugatan ngalawan Heineken anu nyebatkeun kecap Tequila dina botol Desperados na. Desperados kagolong kana grup pilihan internasional Heineken sareng numutkeun ka tukang bir, mangrupikeun "bir anu raoseun tequila". Desperados […]

Continue Reading
Geuwat miceun

Geuwat miceun

Boh pagawé boh dunungan tiasa kontak sareng dipecat ku sababaraha cara. Naha anjeun milih nyalira atanapi henteu? Sareng dina kaayaan naon? Salah sahiji cara anu paling drastis nyaéta PHK langsung. Naha éta kasus? Maka kontrak padamelan antara padamel sareng dunungan bakal réngsé langsung. […]

Continue Reading