Aylin Selamet mangrupikeun jalma anu disetir kalayan raos tanggung jawab anu luhur. Anjeunna teu tiasa tahan kaayaan anu teu kaleresan sareng kusabab éta anjeunna dorong pisan pikeun ngabantosan klien. Aylin ogé ambisius. Éta tujuanna pikeun ngabantosan klien dina cara anu pangsaéna, tanpa ningal kapentingan klien. Sumawona anjeunna aub sareng soméah. Anjeunna rumasa penting pisan pikeun ngajantenkeun kapentingan klien, nganggo pendekatan pribadi ku kituna klien henteu kéngingkeun 'angka'.
jero Law & More, Aylin utamina dianggo dina hukum pribadi sareng kulawarga, hukum pagawean sareng hukum migrasi.
Dina waktos luang, Aylin resep nuju balanja sareng milampah perjalanan kota. Anjeunna ogé resep nyéépkeun waktos sareng kulawarga sareng réncang sareng teras resep kaluar tuangeun.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

disetir - solusi-fokus - rasa tanggung jawab

Aylin Selamet mangrupikeun jalma anu disetir kalayan raos tanggung jawab anu luhur. Anjeunna teu tiasa tahan kaayaan anu teu kaleresan sareng kusabab éta anjeunna dorong pisan pikeun ngabantosan klien. Aylin ogé ambisius. Éta tujuanna pikeun ngabantosan klien dina cara anu pangsaéna, tanpa ningal kapentingan klien. Sumawona anjeunna aub sareng soméah. Anjeunna rumasa penting pisan pikeun ngajantenkeun kapentingan klien, nganggo pendekatan pribadi ku kituna klien henteu kéngingkeun 'angka'.

jero Law & More, Aylin utamina dianggo dina hukum pribadi sareng kulawarga, hukum pagawean sareng hukum migrasi.

Dina waktos luang, Aylin resep nuju balanja sareng milampah perjalanan kota. Anjeunna ogé resep nyéépkeun waktos sareng kulawarga sareng réncang sareng teras resep kaluar tuangeun.