Aylin Selamet

Aylin Selamet

disetir - solusi-fokus - rasa tanggung jawab

Aylin Selamet mangrupikeun jalma anu disetir kalayan raos tanggung jawab anu luhur. Anjeunna teu tiasa tahan kaayaan anu teu kaleresan sareng kusabab éta anjeunna dorong pisan ngabantosan klien. Aylin ogé ambisius. Éta tujuanna pikeun ngabantosan klien dina cara anu pangsaéna, tanpa ningal kapentingan klien. Sumawona anjeunna aub sareng soméah. Anjeunna rumasa penting pisan pikeun ngajantenkeun kapentingan klien, nganggo pendekatan pribadi ku kituna para klien henteu kénging sapertos 'angka'.

jero Law & More, Aylin utamina dianggo dina hukum pribadi sareng kulawarga, hukum pagawean sareng hukum migrasi.

Dina waktos luang, Aylin resep nuju balanja sareng milampah perjalanan kota. Anjeunna ogé resep nyéépkeun waktos sareng kulawarga sareng réncang sareng teras resep kaluar tuangeun.

Naon anu pelanggan nyarioskeun ngeunaan kami

pendekatan nyukupan

Tom Meevis kalibet dina kasus éta, sareng unggal patarosan anu aya di pihak kuring dijawab gancang sareng jelas ku anjeunna. Kuring pasti bakal nyarankeun teguh (sarta Tom Meevis hususna) ka babaturan, kulawarga jeung associates bisnis.

10
Mieke
Hoogeloon

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Rakan / Mitra

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Rakan / Ngabela

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

Pengacara-hukum

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Pengacara-hukum

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.