Sacara umum yén hiji atawa dua pihak teu satuju sareng putusan dina kasus maranéhanana. Naha anjeun teu satuju sareng putusan pangadilan? Teras aya pilihan banding putusan ieu ka pengadilan banding. Tapi, pilihan ieu henteu dilarapkeun kana urusan sipil sareng kapentingan finansial kirang tina eur 1,750. Naha anjeun satuju sareng putusan pangadilan? Teras anjeun masih tiasa kalibet dina gugah di pengadilan. Barina ogé, pasangan anjeun tangtosna ogé tiasa mutuskeun banding.

Naha anjeun satuju sareng hasil?
kontak LAW & MORE!

banding

Sacara umum yén hiji atawa dua pihak teu satuju sareng putusan dina kasus maranéhanana. Naha anjeun teu satuju sareng putusan pangadilan? Teras aya pilihan banding putusan ieu ka pengadilan banding. Tapi, pilihan ieu henteu dilarapkeun kana urusan sipil sareng kapentingan finansial kirang tina eur 1,750. Naha anjeun satuju sareng putusan pangadilan? Teras anjeun masih tiasa kalibet dina gugah di pengadilan. Barina ogé, pasangan anjeun tangtosna ogé tiasa mutuskeun banding.

Menu Gancang

Kamungkinan banding diatur dina Judul 7 Kode Tatacara Sipil Walanda. Kamungkinan ieu dumasar kana prinsip nanganan kasus dua waktos: dina waktosna biasana di pangadilan teras di pangadilan banding. Hal ieu dipercaya yén nanganan kasus dua waktos ningkatkeun kualitas kaadilan, ogé kapercayaan warga dina administrasi kaadilan. Banding ieu gaduh dua fungsi penting:

Fungsi kontrol. On banding, nyiksa pengadilan pikeun nempoan kasus anjeun deui sareng lengkep. Ku pengadilan mariksa naha hakim mimitina nangtoskeun waktos leres-leres netepkeun kanyataan, leres-leres ngalarapkeun hukum sareng naha anjeunna parantos leres pareng dina. Upami henteu, masa mimiti hakim anu mimiti bakal dibatalkeun ku pangadilan.
Kasempetan resit. Mungkin wae anjeun milih dasar hukum anu salah dina waktos anu munggaran, henteu ngarumuskeun pernyataan anjeun cekap atanapi nyayogikeun bukti anu sakedik kanggo pernyataan anjeun. Prinsip resit pinuh manglaku dina pengadilan banding. Henteu ngan ukur sadayana fakta anu disayogikeun ka pengadilan deui pikeun ditinjaukeun, tapi anjeun salaku pésta banding ogé bakal ngagaduhan kasempetan pikeun ngabenerkeun kasalahan anu anjeun dilakukeun dina heula. Aya ogé kamungkinan pikeun banding nambahan klaim anjeun.

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Rakan / Mitra

Nyauran +31 40 369 06 80

"Law & More ahli hukum
nu aub sareng
tiasa empathize sareng
masalah klien "

Istilah pikeun tarik

Upami anjeun milih prosedur banding di pangadilan, anjeun kedah nolak banding dina jangka waktu anu tangtu. Panjang periode na gumantung kana jinis pasualan. Upami pertimbangan perkawis pertimbangan a pangadilan sipil, anjeun gaduh tilu bulan ti tanggal pangadilan pikeun ngadamel banding. Naha anjeun kedah nungkulan kasimpulan cara mimiti? Dina hal éta, ngan ukur opat minggu manglaku pikeun pangadilan. Geuning pangadilan kriminal mertimbangkeun sareng nangtoskeun kasus anjeun? Dina kasus éta, anjeun ngan ukur dua minggu saatos kaputusan pikeun banding.

Kusabab istilah banding ngabantosan kapastian hukum, wates ieu ogé kedah dipatuhi. Istilah banding janten kaseueuran anu ketat. Bakal moal aya daya tarik dituduh dina jangka waktu ieu? Lajeng anjeun telat teras teu tiasa nampi. Éta ngan ukur dina kasus anu luar biasa yén banding tiasa disayogikeun saenggeus tamat tina wates waktu banding. Ieu meureun janten masalah, contona, upami anu nimbulkeun telat banding mangrupikeun salahna hakim dirina, margi anjeunna ngintunkeun pesenan ka pihak-pihak anu kasep.

banding

Prosedur

Dina kontéks banding, prinsip dasar nyaéta yén sasadiaan ngeunaan conto munggaran ogé dilarapkeun kana prosedur banding. Ku tarik banding ieu dikawitan ku a sapina dina bentuk anu sami sareng sarat anu sami sareng anu pangheulana heula. Nanging, éta henteu meryogikeun kaayaan alesan pikeun daya tarik. Perkawis ieu kedah dibere dina pernyataan keluhan anu mana sapina dituturkeun.

Sarat pikeun banding mangrupikeun alesan yén perayu kedah diteruskeun pikeun ngabantah yén kaputusan pangadilan anu dibantah pangadilan dina waktos munggaran kudu dikantelkeun. Éta bagian-putusan putusan anu ngalawan anu henteu aya dasar anu ditetepkeun, bakal tetep maksakeun sareng moal kabahas deui dibanding banding. Ku cara kieu, debat di banding sahingga battel sah diwatesan. Maka sababna penting pikeun ngangkat bantosan anu alesan pikeun kaputusan putus anu munggaran. Perlu dipikanyaho dina kontéks ieu yén anu disebut dasar umum, anu tujuanna pikeun ngalengkepan pasengkepan pikeun kaputusan pinuh, kaputusan henteu tiasa sukses. Istilah sanésna: alasan banding kedah ngandung bantahan konkrit sahingga jelas ka pihak anu sanés dina kontéks pertahanan naon bantahanana.

Pernyataan keluhan kieu pernyataan pertahanan. Pikeun bagian na, terdakwa atas banding ogé tiasa nambihan alasan ngalawan putusan anu dibantah sareng ngabales pernyataan keluhan ngarayu. Pernyataan keluhan sareng pernyataan pertahanan biasana mungkas bursa posisi dina banding. Saatos dokumén tinulis tos disilihtukeurkeun, éta prinsipna henteu deui diidinan teraskeunkeun perkarangan énggal, bahkan kanggo nambihan klaimna. Ku sabab kitu ditetepkeun yén hakim henteu tiasa deui nengetan alesan pikeun banding anu parantos diteruskeun saatos pernyataan banding atanapi pertahanan. Sarua lumaku pikeun nambahan klaim. Tapi, ku jalan sanés, taneuh masih tiasa ditampi dina tahap salajengna upami pihak séjén parantos masihan idin, sengkuh timbul tina sipat sengketa atanapi kaayaan anu anyar parantos timbul sawaktos dokumén tinulis parantos dikintunkeun.

Salaku titik awal, babak tinulis dina conto mimiti salawasna dituturkeun ku dédéngéan sateuacan pangadilan. Teu aya pengecualian pikeun prinsip ieu dina banding: pamariksaan sateuacan pangadilan opsional sahingga teu biasa. Kaseueuran kasus biasana dipasahkeun ku tulisan ku pangadilan. Nanging, duanana pihak tiasa nyarios pengadilan kanggo sidang kasus maranéhna. Upami pesta hoyong nguping sateuacan pengadilan banding, pangadilan kedah ngijinkeunana, kacuali aya kaayaan anu khusus. Mangsa ieu, hukum-hukum hak ngabela sésa-sésa.

Léngkah ahir dina cara hukum anu dilakukeun dina paghukom. Dina pengadilan ieu, pangadilan banding bakal nunjukkeun naha putusan pengadilan saméméhna dibenerkeun. Dina prakna, sakaligus peryogi genep bulan atanapi langkung kanggo pihak pikeun ngadepkeun pengadilan ahir pangadilan banding. Upami perkawis pangadilan dipertahankeun, pangadilan bakal nyisabkeun putusan anu dilombakeun sareng bakal netepkeun éta sorangan. Upami teu kitu, pangadilan banding sacara logis tiasa negeskeun kaputusan anu dibantah.

Banding di pengadilan administratif

Naha anjeun teu satuju sareng kaputusan pangadilan administratif? Teras anjeun ogé tiasa tarik. Nanging, nalika anjeun ngiringan hukum administratif, penting pikeun émut yén dina hal éta anjeun mimiti kedah nganyahokeun istilah sanésna. Biasa aya waktos genep minggu ti waktos putusan hakim administrasi diumumkeun, anu tiasa ngajantenkeun banding. Anjeun ogé kudu ngungkulan instansi anu sanés anjeun tiasa ngahurungkeun kana kontéks banding. Pangadilan mana anu anjeun kedah angkat gumantung kana hal pasualan:

Hukum sosial sareng PNS hukum. Kasus ngeunaan kaamanan sosial sareng PNS ditugaskeun di banding ku Dewan Peradilan Pusat (CRvB).
Hukum administrasi ékonomi sareng kaadilan disiplin. Bidang dina kontéks, antawisna, Lomba Kompetisi, Act Pos, Komoditas Act sareng Télékomunikasi ditangani ku banding ku Dewan Banding Usaha (CBb).
Hukum imigrasi sareng hal séjén. Kasus anu sanés, kalebet kasus imigrasi, ditugaskeun di banding ku Bagean Bidang Hukum Administratif Déwan Daérah (ABRvS).

Sabada banding

Sabada banding

Biasana, pihak éta taat kana pengadilan sidang pangadilan banding na sababana ditetepkeun banding. Tapi, naha anjeun teu satuju sareng pengadilan dina pengadilan banding? Teras aya pilihan tempat ngadamel pangémutan ka Mahkamah Agung Walanda dugi ka tilu bulan saatos pengadilan pengadilan banding. Pilihan ieu henteu dilarapkeun kana kaputusan ABRvS, CRvB sareng CBb. Barina ogé, pernyataan tina badan ieu ngandung pertimbangan ahir. Ku kituna teu mungkin pikeun nantang kaputusan ieu.

Upami kamungkinan kasentosan aya, kedah diperhatoskeun yén teu aya kamampuan pikeun panaksian faktual tina sengketa. Alesan pikeun kasetian ogé terbatas. Barina ogé, cassation ngan ukur tiasa didirikeun insofar sabab pangadilan handap teu acan leres ngalarapkeun hukum. Éta mangrupikeun prosedur anu tiasa nyandak taun sareng ngalibatkeun biaya anu ageung. Maka ku sababna penting pikeun ngaleupaskeun sadayana tina prosedur banding. Law & More bagja ngabantosan anjeun ku ieu. Barina ogé, banding mangrupikeun prosedur rumit dina yurisdiksi naon waé, anu sering janten kapentingan utama. Law & More pengacara nyaéta ahli dina hukum kriminal, administrasi sareng sipil sareng senang ngabantosan anjeun dina cara ngagem. Naha anjeun aya patarosan anu sanés? Punten wartosan Law & More.

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku tegas hukum di Eindhoven?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:

Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl