BUTUH PANGACARA BANKRUPT?
ASKU UNTUK PENTING

UNDANG-UNDANG KITA BATANG ANTARA KHUSUS DI DUTCH LAW

Dipariksa Jelas.

Dipariksa Pribadi jeung gampang diakses.

Dipariksa kapentingan anjeun munggaran.

Gampang diaksés

Gampang diaksés

Law & More sayogi Senén dugi ka Jumaah
ti 08:00 ka 22:00 sareng akhir minggu tina 09:00 ka 17:00

Komunikasi anu saé sareng gancang

Komunikasi anu saé sareng gancang

Pengacara kami ngadangukeun kasus anjeun sareng sumping
kalayan rencana tindakan anu luyu

Pendekatan pribadi

Pendekatan pribadi

Metoda gawé kami ensures yén 100% tina klien kami
nyarankeun kami sarta yén kami dipeunteun rata-rata kalawan 9.4

/
Pengacara Kabangkrutan di Walanda
/

Pengacara Kabangkrutan

Pamekaran finansial hariwang sareng kaayaan sanésna dimana perusahaan henteu deui tiasa mayar juru kiridit, bakal nyababkeun perusahaan perusahaan bangkrut. Kabangkrutan tiasa ngimpina pikeun saha waé anu kalibet. Nalika perusahaan anjeun ngagaduhan masalah kauangan, penting pisan ngahubungi pengacara anu soleh. Naha éta ngeunaan petisi kabangkrutan atanapi pertahanan ngalawan deklarasi bangkrut, pengacara bangkrut tiasa mamatahan anjeun kana pendekatan sareng strategi pangsaéna.

Menu Gancang

Law & More ngabantosan diréktur, pemegang saham, karyawan sareng tukang kredit tina pésta anu parantos diajukeun pikeun bangkrut. Tim kami narékahan pikeun ngukur usaha pikeun ngawatesan konsekuensi bangkrut. Urang tiasa mamatahan pikeun ngahontal padumukan sareng kreditor, ngaktifkeun relaunch atanapi bantosan dina cara hukum. Law & More nawiskeun jasa ieu ngeunaan kabangkrutan:

  • nyadiakeun nasehat dina hubungan bangkrut atawa deferment;
  • nyieun arrangements kalawan creditors;
  • nyieun balikan deui;
  • restrukturisasi;
  • naséhat ngeunaan tanggung jawab pribadi direksi, pemegang saham atanapi pihak anu kabetot;
  • ngalaksanakeun prosedur hukum;
  • filing pikeun bangkrut of debtors.

"Law & More ahli hukum
aub tur bisa empathize
kalayan masalah klien"

Upami anjeun kreditor, kami tiasa ngabantosan anjeun dina ngalaksanakeun hak gantung, sasarengan atanapi set-off anu anjeun berhak. Kami ogé tiasa ngabantosan anjeun dina ngalaksanakeun hak kaamanan anjeun, sapertos hak janji sareng hipotik, hakna pikeun judul, jaminan jaminan, deposit kaamanan atanapi tindakan dina akun gabungan sareng tanggung jawab.

Upami anjeun ngahutang, urang tiasa ngabantosan anjeun dina ngajawab patarosan anu berhubungan sareng hak kaamanan anu disebatkeun di luhur sareng résiko anu aya. Urang ogé tiasa mamatahan anjeun ngeunaan mana-mana kreditor anu berhak ngalaksanakeun hak-hak tangtu sareng ngabantosan anjeun upami ngalaksanakeun pelanggaran hak-hak ieu.

Penundaan

Numutkeun kana UU Bankruptcy, saurang utami anu ngarepkeun yén anjeunna moal tiasa mayar hutang luar negeri tiasa nerapkeun panyumputan. Ieu ngandung harti yén debtor anu dikabulkeun pikeun waktu reureuh pamayaran. Telatna ieu ngan ukur tiasa dibéré ka lembaga sah sareng jalmi alami anu ngagaduhan profésional atanapi usaha anu mandiri. Ogé, éta ukur tiasa diterapkeun ku anu ngahutang atanapi perusahaan na sorangan. Tujuan tina reureuh ieu nyaéta pikeun nyegah bangkrut sareng ngamungkinkeun perusahaan pikeun terus aya. Rujukan masihan panyiaran waktos sareng kasempetan pikeun ngerjakeun usaha. Dina prakna, pilihan ieu sering nyababkeun pangaturan pamayaran sareng utang. Rujuk tiasa nyayogikeun solusi nalika dilangkungan kabangkrutan. Nanging, para penghutang henteu sok hasil dina usaha ngarahkeun usaha. Lenturan dina pamayaran kitu dianggap panginten salaku kabangkrutan.

Naon anu pelanggan nyarioskeun ngeunaan kami

pendekatan nyukupan

Tom Meevis kalibet dina kasus éta, sareng unggal patarosan anu aya di pihak kuring dijawab gancang sareng jelas ku anjeunna. Kuring pasti bakal nyarankeun teguh (sarta Tom Meevis hususna) ka babaturan, kulawarga jeung associates bisnis.

10
Mieke
Hoogeloon

Pengacara Kebangkrutan kami siap ngabantosan anjeun:

kantor Law & More

Hukum bangkrut di Walandakaayaan bangkrut

Luyu sareng UU Kasangkrutan, anu ngahutang, anu dina kaayaan anjeunna gagal mayar, kedah dinyatakeun bangkrut ku paréntah pangadilan. Tujuan kabangkrutan nyaéta pikeun ngabagi aset-utang para utang. Wébtor bisa janten jalma pribadi, sapertos jalma alami, usaha hiji-batur atanapi mitra umum, tapi ogé éntitas anu sah, sapertos BV atanapi NV A anu ngahutang bisa dinyatakeun bangkrut upami sahenteuna dua sénsor .

Salaku tambahan, sahenteuna saurang hutang kedah mayar, bari sakuduna. Dina kasus éta, aya anu ngaku hutang. Kabangkrutan tiasa Filed boh dina deklarasi ngalamar nyalira sareng ku pamundut salah sahiji atanapi langkung para pemiutang. Upami aya alesan anu aya hubungannana sareng kapentingan umum, Kantor Penuntut Umum ogé tiasa ngajantenkeun kabangkrutan.

Saatos deklarasi bangkrut, partéy kaisol leungiteun pembuangan sareng ngokolakeun aset-aset milik kabangkrutan. Partéi anu henteu kaolokan bakal moal deui tiasa ngaruh pangaruh naon kana aset ieu. Sing jaga amanah bakal diangkat; ieu mangrupikeun wali yudisial anu bakal dieusi ku manajemén sareng liquidation tina harta insolvent. Janten wali janten parantos mutuskeun naon anu bakal kajantenan kalayan aset anu bangkrut. Posisi yén para wali bakal ngahontal rundingan sareng pemiutang. Dina kontéks ieu, éta bisa sapuk yén sahenteuna bagéan hutangna bakal dibayar. Upami perjanjian sapertos henteu tiasa ngahontal, para wali bakal teras ngalangkungan bangkrut. Perumahan ieu bakal dijual sareng hasilna bakal dibagi diantara tukang kredit. Saatos ngalunasan, hiji lembaga sah anu nyatakeun bangkrut bakal dibubarkeun.

Naha anjeun kedah nungkulan hukum insolvensi sareng anjeun badé nampi dukungan hukum? Punten wartosan Law & More.

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - [email dijaga]
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Tambih Deui - [email dijaga]

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.