Naon pengacara perusahaan

Pengacara perusahaan mangrupikeun pengacara anu damel dina setting perusahaan, biasana ngagambarkeun usaha. Pengacara perusahaan tiasa janten pengacara transaksional, anu hartosna aranjeunna ngabantosan nyerat kontrak, nyingkahan litigasi sareng sanés ngalakukeun padamelan hukum di tukangeun layar. Litigator ogé tiasa janten pengacara perusahaan; pengacara ieu ngagambarkeun perusahaan di gugatan hukum, naha mawa gugatan ngalawan saha waé anu parantos ngalanggar perusahaan atanapi ngabela perusahaan upami dituntut.

Naha anjeun peryogi bantosan hukum atanapi naséhat ngeunaan pengacara perusahaan? Atawa anjeun masih gaduh patarosan ngeunaan topik ieu? Urang Pangacara hukum perusahaan bakal senang pikeun mantuan Anjeun!

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More