Naon jaminan

Bailment mangrupikeun perjanjian dimana hiji jalma satuju pikeun ngilikan harta banda jalma sanés pikeun dijagaan atanapi tujuan sanés, tapi henteu ngagaduhan kapamilikanana, kalayan paham éta bakal dipulangkeun dina waktos engké.

Naha anjeun peryogi bantosan hukum atanapi naséhat ngeunaan jaminan? Atawa anjeun masih gaduh patarosan ngeunaan topik ieu? Urang Pangacara hukum kontrak bakal senang pikeun mantuan Anjeun!

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More