Naon keuangan

Keuangan mangrupikeun istilah anu lega anu ngagambarkeun kagiatan anu aya hubunganana sareng perbankan, pangungkit atanapi hutang, kiridit, pasar modal, artos, sareng investasi. Dasarna, kauangan ngagambarkeun manajemén artos sareng prosés kéngingkeun dana anu diperyogikeun. Keuangan ogé kalebet pangawasan, ciptaan, sareng diajar ngeunaan artos, perbankan, kiridit, investasi, aset, sareng tanggungan anu ngawangun sistem kauangan.

Naha anjeun peryogi bantosan hukum atanapi naséhat ngeunaan kauangan? Atawa anjeun masih gaduh patarosan ngeunaan topik ieu? Urang Pangacara hukum perusahaan bakal senang pikeun mantuan Anjeun!

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More