Naon kontrak anu teu tiasa dikuatkeun

Kontrak anu teu tiasa dijalankeun mangrupikeun perjanjian tertulis atanapi lisan anu moal dilaksanakeun ku pangadilan. Aya seueur alesan anu béda yén pangadilan henteu tiasa nerapkeun kontrak. Kontrak tiasa henteu tiasa dilaksanakeun kusabab masalahna, kusabab hiji pihak kana perjanjian henteu adil ngamanpaatkeun pihak anu sanés, atanapi kusabab henteu cekap aya bukti perjanjian.

Naha anjeun peryogi bantosan hukum atanapi naséhat ngeunaan kontrak anu teu tiasa dilaksanakeun? Atawa anjeun masih gaduh patarosan ngeunaan topik ieu? Urang Pangacara hukum kontrak bakal senang pikeun mantuan Anjeun!

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More