Naon palanggaran kontrak

Pelanggaran kontrak nyaéta nalika hiji pihak ngalanggar istilah perjanjian antara dua pihak atanapi langkung.

Naha anjeun peryogi bantosan hukum atanapi naséhat ngeunaan ngalanggar kontrak? Atawa anjeun masih gaduh patarosan ngeunaan topik ieu? Urang Pangacara hukum kontrak bakal senang pikeun mantuan Anjeun!

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More