Konflik kapentingan Diréktur Gambar

Konflik anu dipikaresep ku diréktur

Sutradara perusahaan kedah sepanjang waktos dipandu ku kapentingan perusahaan. Kumaha upami sutradara kedah nyandak kaputusan anu ngalibatkeun kapentingan pribadi nyalira? Naon minat anu aya sareng naon anu dipiharep ku sutradara dina kaayaan sapertos kitu? Iraha aya konflik […]

Continue Reading
Nyimpen judul Gambar

Pangropéa tina judul

Kapamilikan mangrupikeun hak anu paling lengkep anu tiasa dipimilik ku hiji jalma dina kaayaan, numutkeun kana Kodeu Sipil. Mimiti, éta hartosna batur kedah ngahargaan kapamilikan jalma éta. Salaku hasil tina hak ieu, terserah ka anu gaduh kanggo nangtoskeun naon anu janten kajadianana. Pikeun […]

Continue Reading
Gambar pangalihan internasional

Pengawasan internasional

Dina praktékna, kolot anu dituju beuki milih ngamimitian program panjagaan di mancanagara. Éta panginten ngagaduhan sababaraha alesan pikeun ieu, anu sadayana aya hubunganana sareng posisi kolot anu dituju dina hukum Walanda. Ieu sakedap dibahas dihandap. Dina tulisan ieu kami ngajelaskeun yén kemungkinan di luar negeri tiasa […]

Continue Reading
Surrogacy dina Gambar Walanda

Surrogacy di Walanda

Kakandungan, hanjakalna, sanés masalah tangtosna pikeun unggal kolot anu ngagaduhan kahoyong ngagaduhan murangkalih. Salian ti kamungkinan diadopsi, pengganti tiasa janten pilihan pikeun kolot anu dituju. Ayeuna, pengganti henteu diatur ku undang-undang di Walanda, anu ngajantenkeun status sah […]

Continue Reading
Gambar otoritas kolot

Wibawa kolot

Nalika anak lahir, indung budak sacara otomatis ngagaduhan kawenangan kolot ka budak. Kacuali dina kasus dimana indungna sorangan masih budak leutik dina wayah éta. Upami indungna nikah ka pasanganna atanapi gaduh pasangan anu atos didaptarkeun nalika ngalahirkeun anakna, […]

Continue Reading
RUU ngeunaan Modernisasi Gambar Mitra

RUU ngeunaan Modérnisasi Kemitraan

Dugi ka ayeuna, Walanda ngagaduhan tilu bentuk kemitraan hukum: kemitraan, kemitraan umum (VOF) sareng kemitraan terbatas (CV). Éta biasana dianggo dina usaha alit sareng sedeng (UKM), séktor pertanian sareng séktor jasa. Katiluna bentuk kemitraan dumasar kana panerapan kencan […]

Continue Reading
Kalakuan undur-undur

Kalakuan undur-undur

Cerai ngalibatkeun pisan. Cara ngagawe cerai diwangun ku sababaraha léngkah. Léngkah-léngkah anu mana anu kedah dilaksanakeun gumantung kana naha anjeun ngagaduhan murangkalih sareng naha anjeun parantos satuju sateuacanna dina pakampungan sareng calon pasangan anjeun payun. Sacara umum, prosedur standar ieu kedah dituturkeun. Mimiti […]

Continue Reading
Panolakan damel

Panolakan damel

Pisan ngaganggu upami paréntah anjeun henteu dituturkeun ku padamel anjeun. Salaku conto, hiji padamel anu anjeun teu tiasa percanten pikeun némbongan di lantai damel sakitar akhir minggu atanapi anu mikir yén kode pakéan rapih anjeun henteu dilarapkeun pikeun anjeunna. […]

Continue Reading
Nafkah

Nafkah

Naon ari nafkah? Di Walanda nafkah mangrupikeun sumbangan kauangan pikeun biaya kahirupan pasangan sareng murangkalih anjeun saatos cerai. Éta mangrupikeun jumlah anu anjeun nampi atanapi kedah mayar bulanan. Upami anjeun henteu gaduh pendapatan anu cekap pikeun hirup, anjeun tiasa kéngingkeun nafkah. […]

Continue Reading
Prosedur panalungtikan di Kamar Perusahaan

Prosedur panalungtikan di Kamar Perusahaan

Upami perselisihan timbul di perusahaan anjeun anu henteu tiasa direngsekeun sacara internal, prosedur sateuacan Kamar Perusahaan tiasa janten cara anu cocog pikeun méréskeunana. Prosedur sapertos kitu disebat prosedur survey. Dina prosedur ieu, Perusahaan Kamar dipénta pikeun nalungtik kabijakan sareng jalanna urusan […]

Continue Reading
Pecat nalika jaman pacobaan

Pecat nalika jaman pacobaan

Salila période pacobaan, dunungan sareng padamel tiasa silih kenal. Pagawe tiasa ningali naha padamelan sareng perusahaan aya karepna, sedengkeun dunungan tiasa ningali naha padamelna cocog pikeun padamelan éta. Hanjakalna, ieu tiasa nyababkeun dipecat pikeun padamelna. […]

Continue Reading
Periode penghentian sareng bewara

Periode penghentian sareng bewara

Naha anjeun badé nyingkirkeun perjanjian? Éta henteu salawasna mungkin langsung. Tangtosna, penting naha aya perjanjian tertulis sareng naha perjanjian parantos dilakukeun ngeunaan periode bewara. Kadang-kadang periode béwara anu sah dilarapkeun dina perjanjian, nalika anjeun ngagaduhan […]

Continue Reading
Pegatan internasional

Pegatan internasional

Biasana adat pikeun nikah ka jalma anu sami kabangsaan atanapi asalna sami. Kiwari, perkawinan antara jalma-jalma anu béda-béda kabangsaan beuki biasa. Hanjakalna, 40% perkawinan di Belanda tungtungna cerai. Kumaha jalanna ieu upami hirup di nagara sanés [...]

Continue Reading
Rencana parenting dina kasus cerai

Rencana parenting dina kasus cerai

Upami anjeun ngagaduhan murangkalih alit sareng anjeun cerai, perjanjian kedah dilakukeun ngeunaan murangkalihna. Pasatujuan gotong royong bakal ditetepkeun sacara tinulis dina perjanjian. Perjanjian ieu katelah rencana kolot. Rencana parenting mangrupikeun dasar anu saé pikeun perceraian anu saé. Nyaeta […]

Continue Reading
Ngalawan talak

Ngalawan talak

Perceraian gelut mangrupikeun kajadian anu henteu pikaresepeun anu ngalibatkeun seueur émosina. Dina période ieu penting yén sajumlah hal leres disusun sahingga penting pikeun nélépon pitulung anu leres. Hanjakalna, éta sering kajantenan dina prakték yén mantan mitra kahareup teu tiasa […]

Continue Reading
Naon catetan kriminal?

Naon catetan kriminal?

Naha anjeun ngalanggar aturan corona sareng didenda? Teras, dugi ka ayeuna, anjeun ngagaduhan résiko ngagaduhan catetan kriminal. Denda corona tetep aya, tapi teu aya deui catetan dina catetan kriminal. Kunaon catetan kriminal janten duri di sisi […]

Continue Reading
Ngabongkar

Ngabongkar

Pecat mangrupikeun salah sahiji ukuran anu paling jauh dina hukum padamelan anu ngagaduhan akibat anu hadé pikeun pagawé. Éta sababna anjeun salaku dunungan, henteu sapertos padamel, henteu tiasa ngan saukur nyebut éta. Naha anjeun badé mecat pagawé anjeun? Dina kasus éta, anjeun kedah émut kaayaan anu tangtu […]

Continue Reading
Klaim rusak: naon anu anjeun kedah terang?

Klaim rusak: naon anu anjeun kedah terang?

Prinsip dasarna dilarapkeun dina hukum kompénsasi Walanda: sadayana gaduh karusakan nyalira. Dina sababaraha kasus, ngan saukur henteu aya anu nanggungjawabkeun. Pikirkeun, contona, karuksakan salaku akibat tina hujan es. Naha karuksakan anjeun disababkeun ku batur? Upami éta, tiasa waé ngimbangan karusakan upami […]

Continue Reading
Pengunduran diri

Pengunduran diri

Dina kaayaan anu tangtu, penghentian kontrak padamelan, atanapi pengunduran diri, pikaresepeun. Ieu tiasa janten pasualan upami kadua pihak ngaduga pengunduran diri sareng nyimpulkeun perjanjian terminasi dina hal ieu. Anjeun tiasa maca langkung seueur ngeunaan pengakhiran ku ijab ijin sareng perjanjian perjanjian dina situs kami: Dismissal.site. Salaku tambahan, […]

Continue Reading
Konflik Tequila

Konflik Tequila

Tuntutan hukum anu kawéntar taun 2019 [1]: Badan pangaturan Méksiko CRT (Consejo Regulador de Tequila) parantos ngamimitian gugatan ngalawan Heineken anu nyebatkeun kecap Tequila dina botol Desperados na. Desperados kagolong kana grup pilihan internasional Heineken sareng numutkeun ka tukang bir, mangrupikeun "bir anu raoseun tequila". Desperados […]

Continue Reading
Geuwat miceun

Geuwat miceun

Boh pagawé boh dunungan tiasa kontak sareng dipecat ku sababaraha cara. Naha anjeun milih nyalira atanapi henteu? Sareng dina kaayaan naon? Salah sahiji cara anu paling drastis nyaéta PHK langsung. Naha éta kasus? Maka kontrak padamelan antara padamel sareng dunungan bakal réngsé langsung. […]

Continue Reading
Alimony jeung recalculation

Alimony jeung recalculation

Pasatujuan kauangan mangrupikeun bagian tina cerai. Salah sahiji perjanjian biasana ngeunaan pasangan atanapi nafkah anak: sumbangan pikeun biaya hirup pikeun budak atanapi mantan pasangan. Nalika mantan mitra babarengan atanapi salah sahijina ngajukeun file pikeun cerai, aya itungan nafkah kaasup. Hukum henteu ngandung […]

Continue Reading
Copyright dina poto

Copyright dina poto

Saréréa moto ampir unggal poé. Tapi boro-boro saha waé anu merhatoskeun kanyataan yén hak cipta intelektual dina bentuk hak cipta tetep aya dina unggal poto anu dicandak. Naon hak cipta? Sareng kumaha upami, contona, hak cipta sareng média sosial? Barina ogé, ayeuna jumlah […]

Continue Reading
Prosedur Penilai Karusakan

Prosedur Penilai Karusakan

Putusan pengadilan sering ngandung paréntah pikeun salah sahiji pihak pikeun mayar karusakan anu ditangtukeun ku nagara. Pihak-pihak dina prosés ngagadékeun dasarna prosedur anyar, nyaéta prosedur penilaian karusakan. Nanging, dina kasus éta pihak-pihak henteu mundur kana pasagi. Kanyataanna, […]

Continue Reading
Bullying di tempat damel

Bullying di tempat damel

Premanisme di tempat damel langkung umum tibatan anu diarepkeun. Naha ngalalaworakeun, nyiksa, dikaluarkeun atanapi nyingsieunan, hiji tina sapuluh urang ngalaman premanisme struktural ti kolega atanapi eksekutif. Atanapi konsékuansi tina premanisme dina damel moal dianggap enteng. Barina ogé, bullying di tempat gawé henteu ngan ukur ngarugikeun dunungan opat juta dinten tambahan tina […]

Continue Reading