Rencana parenting dina kasus cerai

Rencana parenting dina kasus cerai

Upami anjeun ngagaduhan murangkalih alit sareng anjeun cerai, perjanjian kedah dilakukeun ngeunaan murangkalihna. Pasatujuan gotong royong bakal ditetepkeun sacara tinulis dina perjanjian. Perjanjian ieu katelah rencana parenting. Rencana parenting mangrupikeun dasar anu saé pikeun perceraian anu saé. Nyaeta […]

Continue Reading
Ngalawan talak

Ngalawan talak

Perceraian gelut mangrupikeun kajadian anu henteu pikaresepeun anu ngalibatkeun seueur émosina. Dina période ieu penting yén sajumlah hal leres disusun sahingga penting pikeun nélépon pitulung anu leres. Hanjakalna, éta sering kajantenan dina prakték yén mantan mitra kahareup teu tiasa […]

Continue Reading
Naon catetan kriminal?

Naon catetan kriminal?

Naha anjeun ngalanggar aturan corona sareng didenda? Teras, dugi ka ayeuna, anjeun ngagaduhan résiko ngagaduhan catetan kriminal. Denda corona tetep aya, tapi teu aya deui catetan dina catetan kriminal. Kunaon catetan kriminal janten duri di sisi […]

Continue Reading
Ngabongkar

Ngabongkar

Pecat mangrupikeun salah sahiji ukuran anu paling jauh dina hukum padamelan anu ngagaduhan akibat anu hadé pikeun pagawé. Éta sababna anjeun salaku dunungan, henteu sapertos padamel, henteu tiasa ngan saukur nyebut éta. Naha anjeun badé mecat pagawé anjeun? Dina kasus éta, anjeun kedah émut kaayaan anu tangtu […]

Continue Reading
Klaim rusak: naon anu anjeun kedah terang?

Klaim rusak: naon anu anjeun kedah terang?

Prinsip dasarna dilarapkeun dina hukum kompénsasi Walanda: sadayana gaduh karusakan nyalira. Dina sababaraha kasus, kantun henteu aya anu nanggungjawabkeun. Pikirkeun, contona, karuksakan salaku akibat tina hujan es. Naha karuksakan anjeun disababkeun ku batur? Upami éta, tiasa waé ngimbangan karusakan upami […]

Continue Reading
Pengunduran diri

Pengunduran diri

Dina kaayaan anu tangtu, penghentian kontrak padamelan, atanapi pengunduran diri, pikaresepeun. Ieu tiasa janten pasualan upami kadua pihak ngaduga pengunduran diri sareng nyimpulkeun perjanjian terminasi dina hal ieu. Anjeun tiasa maca langkung seueur ngeunaan pengakhiran ku ijab ijin sareng perjanjian perjanjian dina situs kami: Dismissal.site. Salaku tambahan, […]

Continue Reading
Konflik Tequila

Konflik Tequila

Tuntutan terkenal 2019 [1]: Awak pangaturan Méksiko CRT (Consejo Regulador de Tequila) parantos ngamimitian gugatan ngalawan Heineken anu nyebatkeun kecap Tequila dina botol Desperados. Desperados milik kelompok merek internasional Heineken sareng numutkeun tukang birai, mangrupikeun "bir rasa berafil". Desperados […]

Continue Reading
Geuwat miceun

Geuwat miceun

Kadua karyawan sareng pengusaha tiasa ngahubungan sareng mecat ku sababaraha cara. Naha anjeun milih diri atanapi henteu? Jeung dina kaayaan naon waé? Salah sahiji cara anu paling dramatis nyaéta pembuangan langsung. Naha éta masalahna? Teras kontrak kerja antara karyawan sareng dunungan bakal atos enggal. […]

Continue Reading
Alimony jeung recalculation

Alimony jeung recalculation

Pasatujuan kauangan mangrupikeun bagian tina cerai. Salah sahiji perjanjian biasana kapayunkeun pasangan atanapi alimony anak: kontribusi pikeun biaya hirup pikeun anak atanapi urut pasangan. Nalika mantan mitra bareng atanapi salah sahiji file file pikeun cerai, itungan alimony disertakeun. UU henteu ngagaduhan naon […]

Continue Reading
Copyright dina poto

Copyright dina poto

Sadayana nyandak gambar ampir unggal dinten. Tapi boro aya anu nengetan kanyataan yén hak intelektual anu pas dina hak cipta diciptakeun dina unggal poto anu dicandak. Naon hak cipta? Sareng kumaha upami, contona hak cipta sareng média sosial? Barina ogé, ayeuna jumlahna […]

Continue Reading
Prosedur Penilai Karusakan

Prosedur Penilai Karusakan

Putusan pengadilan sering ngandung pesenan pikeun salah sahiji pihak pikeun mayar karusakan anu ditangtukeun ku nagara. Pihak-pihak pikeun cara ngagawe sahingga janten prosedur anyar, nyaéta prosedur penilaian karusakan. Nanging, dina hal éta pésta-pésta henteu balik deui ka alun-alun. Kanyataanna, […]

Continue Reading
Bullying di tempat damel

Bullying di tempat damel

Bullying di tempat gawe leuwih umum tibatan harepan. Naha ngalalaworakeun, nyiksa, pangaluaran atanapi ugutan, salah saurang sapuluh jalma ngalaman buli struktural ti kolega atanapi eksekutif. Atanapi akibat tina buli tina pagawéan tiasa diturunkeun. Barina ogé, buli di pagawean henteu ngan ukur nyéwa majikan pikeun opat juta tambahan dinten […]

Continue Reading
Ngarobih nami heula

Ngarobih nami heula

Sacara prinsipna, kolotna bébas milih hiji atanapi langkung ngaran mimiti pikeun barudakna. Nanging, dina tungtungna anjeun moal meunang wareg ku nami anu dipilih heula. Naha anjeun hoyong ngarobih nami kahiji anjeun atanapi éta murangkalih anjeun? Teras anjeun kedah tetep panon […]

Continue Reading
Ngabubaran tina sutradara perusahaan

Ngabubaran tina sutradara perusahaan

Kadang-kadang kajadian yén diréktur perusahaan bakal dipecat. Cara ngabubarkeun sutradara tiasa kajantenan gumantung kana posisi sah na. Dua jinis diréktur tiasa dibédakeun dina hiji perusahaan: diréktur statutori sareng titular. Béda Sutradara statutori ngagaduhan posisi sah khusus dina […]

Continue Reading
Hak publikasi sareng hak potret

Hak publikasi sareng hak potret

Salah sahiji topik anu paling dibahas dina Piala Dunia 2014. Robin van Persie anu sami sareng skor ngalawan Spanyol dina beuleum gliding kalayan lulugu anu éndah. Prestasi hébat na ogé nyababkeun iklan Calvé dina bentuk poster sareng komérsial. Komérsial ngabejaan […]

Continue Reading
Perceraian sareng murangkalih

Perceraian sareng murangkalih

Nalika anjeun cerai, loba parobahan dina kulawarga anjeun. Upami anjeun gaduh murangkalih, pangaruh cerai bakal ageung pisan pikeun aranjeunna ogé. Barudak anu leuwih ngora hususna sigana hésé nalika kolotna janten cerai. Dina sadaya kasus, penting yén stabil barudak […]

Continue Reading
Perceraian ngaliwatan mediasi

Perceraian ngaliwatan mediasi

Perceraian sering dibarengan ku teu satuju antara mitra. Nalika anjeun sareng pasangan nyalira sareng teu satuju saling, konflik bakal timbul yén dina sababaraha kasus malah bakal ningkat. Sing cerai kadang-kadang kaluar tina goréng pikeun batur kusabab émosi na. Dina hal anu kitu, anjeun tiasa […]

Continue Reading
Pamecatan prudential

Pamecatan prudential

Saha waé tiasa nyanghareupan miceun. Aya kasempetan anu saé, khususna dina waktos ieu anu teu pasti, yén kaputusan ngeunaan pamecatan bakal dilaksanakeun ku dunungan. Nanging, upami dunungan hoyong neraskeun pamecatan, anjeunna masih kedah netepkeun kaputusan ngeunaan salah sahiji alesan anu khusus pikeun mecat, kabeneran […]

Continue Reading
Hinaan, fitnah sareng fitnah

Hinaan, fitnah sareng fitnah

Ngémutan pendapat anjeun atanapi kritikna prinsipna henteu ngaréndéng. Nanging, ieu ngagaduhan watesnana. Pernyataan teu kedah dibeunangkeun. Naha pernyataan anu teu disalahi hukum bakal dihukum pikeun kaayaan khusus. Dina pengadilan, kasaimbangan dilakukeun antara hak kabebasan ekspresi dina salah sahiji […]

Continue Reading
Ngusir harta kontrakan

Ngusir harta kontrakan

Ngusir mangrupikeun prosedur anu drastis pikeun panyewa sareng tuan tanah. Barina ogé, nalika ngusir, nyewa kapaksa ninggalkeun barang anu diséwa nganggo sagala barang, kalayan sagala akibatna. Kusabab éta tuan tanah teu tiasa ngan ukur neraskeun sareng ngusir upami panyewa gagal nedunan anjeunna […]

Continue Reading
Tanda digital sareng nilai na

Tanda digital sareng nilai na

Ayeuna, duanana pihak swasta sareng profesional langkung ngetréskeun kontrak digital atanapi netepkeun tandatangan anu dieken. Maksudna pastina henteu bénten ti hiji tangan tulisan tangan normal, nyaéta, pikeun ngabeungkeut pihak-pihak pikeun kawajiban tangtu sabab nunjukkeun yén aranjeunna terang eusi kontrak […]

Continue Reading
Sewa ruang bisnis salami krisis korona

Sewa ruang bisnis salami krisis korona

Sakumna dunya ayeuna ngalaman krisis dina skala anu henteu kabayangkeun. Ieu ngandung harti yén pamaréntah ogé kedah nyandak ukuran anu luar biasa. Ruksakna anu kaayaan ieu parantos nyababkeun sareng bakal neraskeun ngabalukarkeun tiasa kalangkung ageung. Kanyataanna aya saurang anu ayeuna tiasa posisi pikeun menilai […]

Continue Reading
Ménta bangkrut

Ménta bangkrut

Aplikasi bangkrut mangrupikeun alat anu kuat pikeun ngumpulkeun hutang. Upami utang, henteu mayar sareng klaimna henteu dibantah, petisi bangkrut sering tiasa dianggo pikeun ngumpulkeun klaim langkung gancang sareng murah. Petisi pikeun kabangkrutan tiasa diajukan boh ku pamundut ti petitioner sorangan […]

Continue Reading
Perceraian sareng kaayaan sakitar virus corona

Perceraian sareng kaayaan sakitar virus corona

Coronavirus ngagaduhan akibat anu lumayan pikeun urang sadaya. Urang kedah ngusahakeun cicing di bumi saloba-gancang sareng damel ti bumi ogé. Ieu mastikeun yén anjeun langkung waktos nyéépkeun waktos sareng pasangan anjeun unggal dinten ti anjeun sateuacan. Seueur jalma henteu biasa balanja tah […]

Continue Reading
Proses bantahan

Proses bantahan

Nalika anjeun disauran, anjeun gaduh kasempetan ngabéla diri tina klaim dina éta nyalukan. Disauran ngandung harti yén anjeun resmi diperyogikeun pikeun muncul di pengadilan. Upami anjeun henteu matuh sareng henteu muncul di pengadilan dina tanggal anu dinyatakeun, pengadilan bakal masihan di absentia […]

Continue Reading
Idin salaku pengecualian pikeun ngolah data biometrik

Idin salaku pengecualian pikeun ngolah data biometrik

Anyar-anyar ieu, Otoritas Perlindungan Data Walanda (AP) ngalebetkeun denda anu ageung, nyaéta 725,000 euro, dina perusahaan anu nyekrupikeun sidik karyawan pikeun hadir sareng pendaptaran waktos. Data biometri, sapertos sidik, mangrupikeun data pribadi khusus dina arti Pasal 9 GDPR. Ieu mangrupikeun ciri anu unik anu tiasa […]

Continue Reading
Scam internét

Scam internét

Dina taun-taun ayeuna, internét parantos boom. Beuki sering beuki urang nyéépkeun waktos urang di dunya online. Kalayan munculna akun bank online, pilihan pamayaran, pasar sareng pamayaran pamayaran, urang ogé nyusun ukur teu ukur pribadi tapi ogé urusan finansial online. Hal ieu biasana diatur sareng [...]

Continue Reading
Saatos ditéwak anjeun: hak asuh

Saatos ditéwak anjeun: hak asuh

Naha anjeun ditéwak ku kacurigaan ku ngalanggar kriminal? Teras pulisi biasana bakal ngirimkeun anjeun ka kantor pulisi pikeun nalungtik kaayaan dimana ngalanggar na anu dilakukeun sareng naon pamanah anjeun salaku curiga. Pulisi bisa nahan anjeun dugi ka jam salapan jam pikeun ngahontal […]

Continue Reading