Numutkeun angka sareng inohong SER Walanda…

Déwan Sosial sareng Ékonomi Walanda

Numutkeun jumlah sareng inohong SER Walanda (Déwan Sosial jeung Ékonomi Walanda), jumlah penggabungan Walanda parantos skyrocketed. Dibandingkeun 2015 taun jumlah ngahiji 22% dina taun 2016. Gabungan ieu dilaksanakeun dina sektor jasa- sareng industri. Ogé perusahaan-perusahaan dina sektor nirlaba ngahiji pisan. Upami tokoh ieu mendorong anjeun - salaku pangusaha - pikeun ngamimitian mikiran penggabungan, punten ulah hilap ati-leres dina Code Merger (Fusiegedragsregels)!

ngabagikeun