Alimony jeung recalculation

Pasatujuan kauangan mangrupikeun bagian tina cerai. Salah sahiji perjanjian biasana kapayunkeun pasangan atanapi alimony anak: kontribusi pikeun biaya hirup pikeun anak atanapi urut pasangan. Nalika mantan mitra bareng atanapi salah sahiji file file pikeun cerai, itungan alimony disertakeun. Hukum henteu ngandung aturan ngeunaan itungan pembayaran alimony. Éta sababna anu disebut "standar Trema" ditarik ku para hakim mangrupikeun titik awal pikeun ieu. Kabutuhan sareng kapasitasna aya dasar itungan ieu. Kabutuhan ngarujuk kana kaunggulan yén urut pasangan sareng murangkalih anu dipaké pikeun sateuacan cerai. Biasana, saatos cerai, henteu mungkin mantan mitra masihan kesejahteraan dina tingkat anu sami kusabab rohangan kauangan atanapi kapasitas pikeun ngalakukeun dugi ka dinya ogé terbatas. Alimony anak biasana mendah ku panyimpangan pasangan. Upami saatos tekad ieu masih aya sababaraha kapasitas finansial tinggaleun, éta tiasa dianggo pikeun pasangan alimony.

Alimony jeung recalculation

Mitra atanapi anak alimony diitung dumasar kana kaayaan ayeuna atosan mantan. Nanging, saatos cerai, kaayaan ieu sareng nganggo kapasitas anu mayar tiasa robih langkung waktos. Bisa aya sababaraha alesan pikeun ieu. Dina kontéks ieu anjeun tiasa mikir, contona, kawin ku pasangan anu énggal atanapi panghasilan anu langkung handap amargi ngilangkeun. Salaku tambahan, alimony awal panginten parantos ditangtukeun dina data anu salah atanapi henteu lengkep. Dina kasus éta, panginten kedah dipikabutuh ku alimony. Sanaos henteu sering niat, ngitung sagala jenis alimony tiasa nyababkeun masalah anu lami atanapi ngadamel masalah kauangan anyar pikeun mantan mitra, anu aya hubungan antawis mitra mitra tiasa ngawangun deui. Kukituna disarankan pikeun ngalebetkeun kaayaan parobihan sareng gaduh réalansiasi alimony anu dilaksanakeun ku panengah. Law & Moremediator anu senang ngabantosan anjeun ku ieu. Law & Moremediator bakal pituduh anjeun ngalangkungan konsultasi, ngajamin dukungan hukum sareng émosional, nyandak kapentingan dua pihak sareng ngarekam perjanjian babarengan anjeun.

Kadang-kadang, kumaha waé, mediasi henteu ngakibatkeun solusi anu dipikahoyong antara mitra-mitra sahingga kasapukan anyar ngeunaan recalculation na alimony. Dina hal éta, undak ka pengadilan atra. Naha anjeun badé nyandak léngkah ieu ka pengadilan? Teras anjeun kedah pengacara. Pengacara teras tiasa nyauran pengadilan pikeun ngarobah kawajiban alimony. Dina kasus éta, pasangan mitra anjeun bakal ngagaduhan genep minggu kanggo ngalebetkeun pernyataan pertahanan atanapi pamundut counter. Pangadilan teras tiasa ngarobih pangropéa, nyaéta hartosna paningkatan, ngirangan atanapi disetél ka nil. Numutkeun hukum, ieu meryogikeun "perobihan kaayaan". Kaayaan sapertos anu dirobih sapertos kieu, sapertos,

  • mecat atanapi pangangguran
  • relokasi barudak
  • anyar atanapi béda pagawéan
  • kadieu deui, cohabit atanapi lebet kana kerjasama anu kadaptar
  • parobahan dina rezim aksés parental

Kusabab hukumna henteu sacara jelas netepkeun konsép "parobihan tina kaayaan", éta ogé tiasa ngalebetkeun kaayaan kajabi anu kasebut di luhur. Nanging, hal ieu henteu dilarapkeun kana kaayaan anu anjeun milih damel kirang atanapi ngan saukur ngintunkeun pasangan anu anyar, tanpa cicing babarengan, nikah atanapi asupkeun mitra anu kadaptar.

Naha hakim manggihan yén teu aya parobahan dina kaayaan? Teras pamundut anjeun moal dibales. Dupi aya parobahan dina kaayaan? Teras pastina pamundut anjeun bakal dibales. Saliwatan, pamundut anjeun bakal dipasihan langsung sareng tanpa pangaluyuan upami teu aya tanggapan ti mitra pasangan anjeun. Kaputusan biasana kieu antara opat sareng genep minggu saatos dédéngéan. Dina kaputusanna, hakim ogé bakal nunjukkeun poé ti mana jumlah anu karek ditangtukeun dina pasangan atanapi pangropéa anak karana. Salaku tambahan, pangadilan bisa nangtukeun yén parobihan pangropéa bakal lumangsung kalayan pangaruh retroaktif. Naha anjeun teu satuju sareng kaputusan hakim? Teras anjeun tiasa banding dina 3 bulan.

Naha anjeun gaduh patarosan ngeunaan alimony, atanapi naha anjeun badé ngahitung alimony? Teras taros Law & More. di Law & More, urang ngartos yén cerai sareng peristiwa salajengna tiasa gaduh akibat anu ageung pikeun kahirupan anjeun. Éta sababna urang gaduh pendekatan pribadi. Kalayan sareng anjeun sareng kamungkinan pasangan mitra anjeun, urang tiasa nangtukeun kaayaan hukum anjeun nalika percakapan dina dasar dokuméntasi sareng cobi map kaluar teras ngarekam visi atanapi panginten anjeun ngeunaan recalculasi alimony. Kami ogé tiasa sah ngabantosan anjeun dina prosedur alimony. Law & MorePengacara nyaéta ahli dina widang jalma sareng hukum kulawarga sareng bagja nungtun anjeun ngaliwatan prosés ieu, tiasa sasarengan sareng pasangan anjeun.

ngabagikeun