Ampir sadaya stasiun radio Walanda anu dipikanyaho rutin masihan tiket konsér pikeun promosi…

Ampir kabéh stasiun radio Walanda dikenal sacara rutin masihan tikét konsér pikeun tujuan promosi. Acan, ieu henteu salawasna halal. Commissariat Walanda pikeun Media nembé masihan NPO Radio 2 sareng 3FM pikeun rap liwat ros-rosan. Alesan? Panyiar umum dicirikeun ku kamerdékaan. Program ti hiji penyiar umum henteu kedah diwarnaan ku kapentingan komérsial sareng penyiar tiasa panginten henteu ngahasilkeun 'langkung-biasa-normal' ku pihak katilu. Panyiar umum ngan ukur tiasa masihan tikét konsér nalika aranjeunna mayar kanggo tikét sorangan.

07-04-2017

ngabagikeun