Pindaan UU Pengawasan Kantor Amanah Walanda

Undang-undang Pengawasan Kantor Amanah Walanda

Numutkeun kana Badan Pengawasan Kantor Amanah Walanda, jasa di handap ieu dianggap salaku jasa amanah: penyediaan domicile pikeun lembaga hukum atanapi perusahaan anu digabungkeun sareng penyediaan jasa tambahan. Layanan tambahan ieu tiasa, antara lain, nyayogikeun naséhat légal, ngurus ué pajeg sareng ngalaksanakeun kagiatan anu aya kaitanana, pariksa atanapi nganalisis akun taunan atanapi ngalaksanakeun administrasi bisnis. Dina prakna, penyediaan domicile sareng penyediaan jasa tambahan sering dipisahkeun; jasa ieu henteu disayogikeun ku pihak anu sami. Pesta anu nyayogikeun jasa tambahan ngajantenkeun klien ngahubungan sareng pésta anu nyayogikeun domicile atanapi sabalikna. Ku cara kieu, duanana panyadia henteu murag dina lingkup UU Pengawasan Kantor Amanah Walanda.

Nanging, ku Memorandum Perubahan tanggal 6 Juni 2018, usul dilakukeun pikeun maksa larangan pikeun misahkeun jasa ieu. Larangan ieu nyababkeun yén panyadia jasa ngabuktikeun jasa kapercayaan numutkeun kana Undang-Undang Pengawasan Kantor Amanah Belanda nalika aranjeunna nyayogikeun jasa anu ditujukeun pikeun penyediaan domicile sareng penyediaan jasa tambahan. Tanpa ijin, panyayogi jasa janten teu kéngingkeun jasa tambahan sareng teras nyandak klien dina kontak sareng pihak anu nyayogikeun domicile. Salajengna, panyadia jasa anu henteu ngagaduhan ijin moal tiasa janten perantara ku nyandak klien dina kontak sareng sababaraha pihak anu tiasa nyayogikeun domicile sareng nyayogikeun jasa tambahan. RUU pikeun amandemen Undang-undang Pengawasan Kantor Amanah Walanda ayeuna aya di Sénat. Nalika tagihan ieu diadopsi, ieu bakal ngagaduhan akibat utama pikeun seueur perusahaan; seueur perusahaan kedah ngalamar ijin dina Undang-Undang Pengawasan Kantor Amanah Belanda pikeun neraskeun kagiatanana ayeuna.

ngabagikeun
Law & More B.V.