Patarosan anu sanés sanés naha mesin panginten tapi naha lalaki panginten

BF Skinner kantos nyarios "Patarosan asli sanés naha mesin mikir tapi naha lalaki ngalakukeun"

Paribasa ieu cocog pisan pikeun fenomena anyar mobil mandiri sareng kumaha cara masarakat ngurus produk ieu. Misalna, urang kedah ngamimitian mikirkeun pangaruh mobil mandiri kana desain jaringan jalan modéren Walanda. Kusabab kitu, Menteri Schultz van Haegen nawiskeun laporan 'Zelfrijdende auto's, Verkenning van implicaties op het ontwerp van wegen' ('Mobil nyetir mandiri, Ngalanglang implikasi dina desain jalan') ka Déwan Perwakilan Belanda dina 23 Désémber. Laporan ieu diantara anu sanés ngajelaskeun ekspektasi yén bakal dimungkinkeun pikeun henteu kéngingkeun tanda sareng tanda jalan, mendesain jalan anu béda sareng silih tukeur data antar kendaraan. Ku cara kieu, mobil mandiri tiasa nyumbang kana ngaleungitkeun masalah lalu lintas.

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.