Ménta bangkrut

Aplikasi kabangkrutan mangrupikeun alat anu ampuh pikeun ngumpulkeun hutang. Upami anu ngahutang teu mayar sareng klaimna teu acan dibantah, petisi bangkrut sering dianggo pikeun ngumpulkeun klaim langkung gancang sareng mirah. Petisi pikeun kabangkrutan tiasa diajukeun ku pamundut sorangan atanapi dina paménta hiji atanapi langkung tukang kiridit. Upami aya alesan kapentingan umum, Kantor Penuntut Umum ogé tiasa ngajukeun kabangkrutan.

Naha naha panyiayaan pikeun kabangkrutan?

Upami debitér anjeun gagal mayar sareng henteu katingalina sapertos faktur anu luar biasa bakal dibayar, anjeun tiasa ngajukeun kabangkrutan hutang anjeun. Ieu ningkatkeun kasempetan yén hutang bakal (sabagean) dibayar. Barina ogé, perusahaan dina kasusah kauangan kaseueuran waktos masih gaduh artos, contona, dana sareng perumahan. Upami kabangkrutan, sadayana ieu bakal dijual pikeun ngawujudkeun artos kanggo mayar faktur anu tetep. Petisi bangkrut tina debitur ditangani ku pengacara. Pengacara kedah naros ka pengadilan pikeun nyatakeun yén debitur anjeun bangkrut. Pengacara anjeun ngalebetkeun ieu nganggo petisi kabangkrutan. Dina kaseueuran kasus, hakim bakal mutuskeun langsung di pengadilan naha debitur anjeun dinyatakeun bangkrut.

Ménta bangkrut

Iraha anjeun nerapkeun?

Anjeun tiasa ngajantenkeun kabangkrutan upami utang anjeun:

  • Boga 2 atanapi langkung hutang, 1 dimana anu dituntut (istilah pamayaran parantos atosan);
  • Boga 2 atanapi langkung pemiutang; jeung
  • Kénging dina kaayaan anu anjeunna parantos mayar.

Pertanyaan anjeun sering didangukeun naha aya aplikasi pikeun kabangkrutan peryogi langkung ti hiji pemiutang. Dina jawabanana henteu. A creditor tunggal ogé tiasa panawaran fatawa bangkrut tina utang. Nanging, kabangkrutan ukur tiasa nyatakeun ku pengadilan upami aya deui tukang kiridit. Kiridit ieu teu kedah janten ko-pelamar. Upami pengusaha ngalamar kabangkrutan anu ngahutang na, cekap kanggo ngabuktoskeun dina prosés yén aya sababaraha kiridit. Kami nyebat ieu 'sarat pluralitas'. Ieu tiasa dilakukeun ku pernyataan dukungan ti tukang kiridit sanésna, atanapi bahkan ku deklarasi ku debitur yén anjeunna henteu tiasa mayar kiridit na deui. Ngalamar kedah ngagaduhan 'klaim dukungan' salaku tambahan kana klaim na nyalira. Pengadilan bakal mastikeun ieu sacara singget sareng singket.

Durasi cara kabangkrutan

Sacara umum, pamariksaan pangadilan dina cara ngagawe bangkrut lumangsung dina 6 minggu petisi anu diajukeun. Kaputusan nuturkeun nalika dédéngéan atanapi saatos waé saatosna. Dina mangsa pamariksaan, pihak-pihakna tiasa dipasihan ditunda dugi ka 8 minggu.

Waragad cara ngagawe bangkrut

Pikeun prosés ieu anjeun mayar waragad pangadilan salian waragad pengacara.

Kumaha prosedur bangkrut?

Prosedur bangkrut dimimitian ku ngalebetkeun petisi bangkrut. Pengacara anjeun ngamimitian prosedur ku ngalebetkeun petisi ka pengadilan anu nanyakeun deklarasi hutang anjeun ngeunaan kabangkrutan atas nama anjeun. Anjeun panyeluk.

Petisi kasebut kudu dikintunkeun ka pengadilan di daérah tempat debit. Pikeun nerapkeun kabangkrutan salaku kreditor, utangna kedah diséwa sababaraha kali sareng tungtungna dinyatakeun janten standar.

Undangan ka pamariksaan

Dina sababaraha minggu, pengacara anjeun bakal diondang ku pangadilan pikeun ngadangu. Bewara ieu bakal nyatakeun iraha sareng dimana pamariksaan bakal lumangsung. Hutang anjeun ogé bakal dibéjakeun.

Naha utangna teu satuju sareng petunjuk bangkrut? Anjeunna atanapi tiasa ngabales ku ngalebetkeun pertahanan tinulis atanapi pertahanan lisan nalika pamariksaan.

Hasil dédéngéan

Henteu wajib pikeun mayaran hadir pamariksaan, tapi disarankeun. Upami debit henteu némbongan, anjeunna tiasa dinyatakeun bangkrut dina kaputusan sacara standar.

Anjeun sareng / atanapi pengacara anjeun kedah muncul dina pamariksaan. Upami teu aya anu némbongan dina pamariksaan pamundut ieu tiasa ditolak ku hakim. Pamariksaan henteu umum sareng hakim biasana nyandak kaputusan na nalika pamariksaan. Upami ieu henteu mungkin, kaputusan bakal nuturkeun saatos-gancang, biasana dina waktu 1 atanapi 2 minggu. Paréntahna bakal dikirim ka anjeun sareng anu ngahutang, sareng ka pengacara anu terlibat.

panolakan

Upami anjeun janten kreditor, henteu satuju sareng pangadilan anu ditolak, anjeun tiasa ngajantenkeun banding.

jatah

Lamun pangadilan masihan pamundut sareng nyatakeun debit anu bangkrut, debtor tiasa ngajantenkeun banding. Upami bandaran, pangangkut bangkrut bakal lumangsung. Kalayan kaputusan pangadilan:

  • Penghutang langsung bangkrut;
  • Hakim nunjuk cair; jeung
  • Hakim nunjuk hakim pengawas.

Saatos kabangkrutan parantos dinyatakeun ku pangadilan, jalmi (sah) anu nyatakeun bangkrut bakal kaleungitan pembuangan sareng ngokolakeun aset sareng bakal dinyatakeun henteu sah. Cecair kana hiji-hijina anu masih kénéh diidinan bertindak ti waktos éta. Cecair bakal nindakkeun tempatna bangkrut (jalma nyatakeun bangkrut), ngatur cairan kabangkrutan sarta jaga kapentingan para pemiutang. Dina kaayaan kabangkrutan utama, sababaraha céktorator tiasa diangkat. Kanggo sababaraha tindak, liquidator kedah nyuhunkeun ijin ti hakim pengawas, contona dina kasus pembuangan staf sareng penjualan épék rumah tangga atanapi asét.

Sacara prinsip, sagala penghasilan anu dipikagaduh debitur nalika kabangkrutan, bakal ditambihan kana aset. Dina praktékna, Nanging, likuidator ngalakukeun ieu sapuk sareng anu ngahutang. Upami individu swasta dinyatakeun bangkrut, penting pikeun terang naon anu ditutupan ku kabangkrutan sareng naon anu henteu. Kabutuhan kahiji sareng bagian tina penghasilan, contona, henteu kalebetkeun kana kabangkrutan. Anu boga hutang ogé tiasa ngalakukeun tindakan hukum biasa; tapi aset bangkrut henteu kaiket ku ieu. Salajengna, likuidator bakal ngajantenkeun kaputusan pengadilan umum ku ngadaptarkeunana di pendaptaran kabangkrutan sareng Kamar Dagang, sareng nempatkeun iklan dina koran nasional. Pendaptaran kabangkrutan bakal ngadaptarkeun kaputusan dina Pusat Insolvensi Daptar (CIR) sareng nyebarkeunana dina Warta Pamaréntah. Ieu dikembangkeun pikeun masihan kamungkinan tukang kiridit kasempetan pikeun ngalaporkeun likuidator sareng ngalebetkeun klaimna.

Tugas hakim pengawas dina cara kieu nyaéta pikeun ngawasi prosés ngatur sareng liquidating tina aset teu kaolokan sareng lampah liquidator. Dina rekomendasi hakim pengawas, pangadilan tiasa mesen pikeun disandera bangkrut. Hakim pengawas ogé tiasa nyauran sareng ngadangu saksi. Kalawan liquidator, hakim pengawas nyiapkeun anu disebut rapat verifikasi, dimana anjeunna bakal janten ketua. Rapat verifikasi lumangsung di pangadilan sareng éta mangrupikeun nalika daptar hutang anu ditarik ku liquidator, bakal diadegkeun.

Kumaha aset-aset anu disebarkeun?

Cecair kana netepkeun tatanan dimana tukang kiridit bakal mayar: Urutan pakét panutang. Kumaha langkung luhur anjeun rengking, langkung ageung kasempetan yén anjeun bakal dibayar salaku creditor. Urutan ranking gumantung kana jenis tukang kiridit ngaku tina hutang.

Mimiti, sajauh mungkin, hutang aset bakal dibayar. Ieu kalebet gaji, tukang nyewa sareng gajih likuidator saatos tanggal kabangkrutan. Kasaimbangan sésana, angkat ka klaim istimewa, kalebet pajak sareng tunjangan pamaréntah. Sésa sésana mana waé ka tukang kiridit ("biasa") kiridit. Sakali tukang kiridit di luhur parantos dibayar, sésana waé kiridit ka kréditor bawahan. Upami masih aya artos deui, éta bakal dibayar ka anu nyekel saham upami aya hubunganana sareng NV atanapi BV. Dina kabangkrutan jalma alami, sésana angkat ka bangkrut. Nanging, ieu kaayaan anu luar biasa. Dina kaseueuran kasus, henteu seueur sésana pikeun tukang kiridit anu teu dijamin sumawona bangkrut.

Kacuali: pamisah

Separatists mangrupikeun pemiutang ku:

  • Hukum hipotik:

Usaha atanapi harta padumukan mangrupikeun jaminan pikeun hipotik sareng panyayuhan hipotik tiasa nuntut jaminan thia bisi teu mayar.

  • Hak janji:

Bank parantos ngagaduhan kiridit kalayan syarat yén upami henteu mayar mayar, éta ngagaduhan hak ikrar, contona, dina inventaris bisnis atanapi saham.

Klaim separat (naon kecap anu parantos nunjukkeun) kapisah tina bangkrut sareng tiasa dituntut langsung, tanpa heula ngaku ku liquidator. Nanging, liquidator tiasa naroskeun pamisisi ngantosan waktos anu lumayan.

konsékuansi

Pikeun anjeun salaku kreditor, kaputusan pangadilan ngagaduhan akibat ieu:

  • Anjeun moal tiasa deui nangkep hutang
  • Anjeun atanapi pengacara anjeun bakal ngalebetkeun klaim anjeun sareng bukti dokuméntasi ka liquidator
  • Dina rapat pamastian, daptar ahir klaim bakal digambar
  • Anjeun dibayar dumasar kana daptar hutang tina cair
  • Tetep hutang tiasa dikumpulkeun saatos kabangkrutan

Upami jalma anu utang, nya éta dina sababaraha kasus anu tiasa dibangkitkeun sabeulah bangkrut, debit ngalebetkeun pamundut ka pangadilan pikeun konversi bangkrut kana panyusun ulang hutang.

Pikeun anu ngahutang, kaputusan pangadilan gaduh akibat ieu:

  • Nyita sadaya aset (kecuali kabutuhan)
  • Panghasilan kaleungitan manajemén sareng pembuangan aset-Na
  • Korespondensi langsung langsung ka liquidator

Kumaha prosedur prosedur bangkrut?

Kabangkrutan tiasa ditungtungan ku cara kieu:

  • Bididasi kusabab kurangna asét: Upami henteu cekap aset pikeun henteu mayar salian ti hutang hutang, anu bangkrut bakal ditungtungan kusabab kurangna asét.
  • Mungkasi kusabab susunan sareng tukang kredit: Kabangkrut tiasa ngusulkeun susunan hiji-off pikeun tukang kredit. Usul sapertos artos yén bangkrut mayar perséntase tina klaim relevan, dimana anjeunna dileupaskeun tina hutang na kanggo klaimna.
  • Pembatalan kusabab pangaruh mengikat daptar distribusi akhir: ieu nyaéta nalika aset teu ngagaduhan volume anu cekap pikeun ngadistribusikaeun anu séktor anu dipercaya, tapi prioritas kreditoritas tiasa dibayar (sabagian).
  • Kaputusan kaputusan pangadilan diputuskeun ku kaputusan Pangadilan Banding
  • Pembatalan pamundut tina bangkrut sareng dina waktos anu sami pengumuman aplikasi tina penyusunan deui hutang.

Punten dicatet: Jalma anu asli ogé tiasa digugat deui pikeun hutang, bahkan saatos bangkrut parantos dibubarkeun. Upami rapat pamastian parantos dilaksanakeun, undang-undang nyayogikeun kasempetan dina palaksanaan, sabab laporan pertemuan verifikasi méré hak anjeun pikeun judul palaksanaan anu tiasa dikuatkeun. Dina hal sapertos kitu, anjeun henteu kedah peryogi putusan pikeun ngaéksekusi. Tangtosna, patarosan tetep; naon anu masih tiasa dicandak saatos bangkrut?

Naon anu kajantenan upami jalma-jalma ngahukum teu tiasa ngoperasikeun salami cara bangkrut?

Anu boga hutang wajib damel babarengan sareng nyayogikeun cair kana sadaya inpormasi anu diperyogikeun ka cair. Ieu anu disebat 'kawajiban ngawartosan'. Upami likuidator dicegah, anjeunna tiasa nyandak tindakan panegak hukum sapertos interogasi kabangkrutan atanapi panyandera di Pusat Penahanan. Upami anu ngahutang parantos ngalaksanakeun sababaraha tindakan sateuacan didéklarasikeun kabangkrutan, akibatna anu kiridit ngagaduhan kirang kasempetan pikeun nungtut hutang, likuidator tiasa ngabatalkeun kalakuan ieu ('bankruptcypauliana'). Ieu kedah janten kalakuan hukum anu dilakukeun ku debitur (anu bangkrut engké) tanpa aya kawajiban, sateuacan didéklarasikeun kabangkrutan, sareng ku ngalakukeun tindakan ieu debitur terang atanapi kedah terang yén ieu bakal ngahasilkeun karugian pikeun para kreditor.

Bisi entitas hukum, upami liquidator mendakan bukti yén diréktur nyalahgunakeun éntitas bangkrut, aranjeunna tiasa dicekel sacara pribadi. Sumawona ngeunaan ieu anjeun tiasa maca dina blog anu pernah ditulis saméméhna: Tanggung jawab diréktur di Walanda.

kontak

Naha anjeun hoyong terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun?
Mangga wartosan kami nganggo telepon di +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun kami e-mail:

Tom Meevis, pengacara di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Ruby van Kersbergen, pengacara di Law & More - ruby.van.kersbergen@lawandmore.nl

ngabagikeun