Ménta bangkrut

Aplikasi bangkrut mangrupikeun alat anu kuat pikeun ngumpulkeun hutang. Upami utang, henteu mayar sareng klaimna henteu dibantah, petisi bangkrut sering tiasa dianggo pikeun ngumpulkeun klaim langkung gancang sareng murah. Petisi pikeun kabangkrutan tiasa dipilampah ku panyungkeun sorangan ku nyalonkeun atanapi ku pamundut salah sahiji atanapi langkung kreditor. Upami aya alesan pikeun kapentingan umum, Kantor Penuntut Umum ogé tiasa ngajantenkeun kabangkrutan.

Naha naha panyiayaan pikeun kabangkrutan?

Upami utang anjeun gagal mayar sareng henteu katingali yén invois anu luar biasa bakal dibayar, anjeun tiasa nganggo file kabangkrutan anjeun. Ieu ningkatkeun kasempetan yén hutang bakal (sabagean) dibayar. Barina ogé, hiji perusahaan dina kasusah finansial lolobana dina waktos masih gaduh artos, contona, dana sareng perumahan. Dina kaayaan kabangkrutan, sadayana ieu bakal dijual pikeun realisasi artos kanggo mayar invoice anu luar biasa. Petisi bangkrut tina utang anu ditanggung ku pengacara. Pengacara kedah naros ka pengadilan pikeun nyatakeun debit anjeun bangkrut. Pengacara anjeun ngalebetkeun ieu kalayan petisi bangkrut. Dina kalolobaan kasus, hakim bakal mutuskeun langsung di pangadilan naha utang anjeun nyatakeun bangkrut.

Ménta bangkrut

Iraha anjeun nerapkeun?

Anjeun tiasa ngajantenkeun kabangkrutan upami utang anjeun:

  • Boga 2 atanapi langkung hutang, 1 dimana anu dituntut (istilah pamayaran parantos atosan);
  • Boga 2 atanapi langkung pemiutang; jeung
  • Kénging dina kaayaan anu anjeunna parantos mayar.

Pertanyaan anjeun sering didangukeun naha aya aplikasi pikeun kabangkrutan peryogi langkung ti hiji pemiutang. Dina jawabanana henteu. A creditor tunggal ogé tiasa panawaran fatawa bangkrut tina utang. Nanging, kabangkrutan ukur tiasa nyatakeun ku pangadilan upami aya seueur kiridit. Kreditor ieu henteu merta kedah ngalamar babarengan. Upami pangusaha ngalamar kabangkrutan pikeun utangan, éta cukup pikeun ngabuktikeun nalika ngolah éta aya sababaraha tukang kredit. Kami nyebat ieu 'syarat pluralitas'. Ieu tiasa dilakukeun ku pernyataan dukungan ti tukang kiridit sanésna, atanapi bahkan ku deklarasi ku debtor yén anjeunna henteu deui tiasa mayar juru kiridit. Maka ngalamar kedah janten 'ngadukung klaim' salian klaim na nyalira. Pengadilan bakal pariksa ieu sakedap sareng ringkes.

Durasi cara kabangkrutan

Sacara umum, pamariksaan pangadilan dina cara ngagawe bangkrut lumangsung dina 6 minggu petisi anu diajukeun. Kaputusan nuturkeun nalika dédéngéan atanapi saatos waé saatosna. Dina mangsa pamariksaan, pihak-pihakna tiasa dipasihan ditunda dugi ka 8 minggu.

Waragad cara ngagawe bangkrut

Pikeun prosés ieu anjeun mayar waragad pangadilan salian waragad pengacara.

Kumaha prosedur bangkrut?

Proses bangkrut mimitian ku ngajukeun petisi bangkrut. Pengacara anjeun dimimitian prosedur ku ngalebetkeun petisi ka pangadilan nanyakeun deklarasi hutang anjeun pikeun debit atas nama anjeun. Anjeun nyaéta petisi.

Petisi kasebut kudu dikintunkeun ka pengadilan di daérah tempat debit. Pikeun nerapkeun kabangkrutan salaku kreditor, utangna kedah diséwa sababaraha kali sareng tungtungna dinyatakeun janten standar.

Undangan ka pamariksaan

Dina sababaraha minggu, pengacara anjeun bakal diondang ku pangadilan pikeun ngadangu. Bewara ieu bakal nyatakeun iraha sareng dimana pamariksaan bakal lumangsung. Hutang anjeun ogé bakal dibéjakeun.

Naha utangna teu satuju sareng petunjuk bangkrut? Anjeunna atanapi tiasa ngabales ku ngalebetkeun pertahanan tinulis atanapi pertahanan lisan nalika pamariksaan.

Hasil dédéngéan

Henteu wajib pikeun mayaran hadir pamariksaan, tapi disarankeun. Upami debit henteu némbongan, anjeunna tiasa dinyatakeun bangkrut dina kaputusan sacara standar.

Anjeun sareng / atanapi pengacara anjeun kedah muncul dina pamariksaan. Upami teu aya anu némbongan dina pamariksaan pamundut ieu tiasa ditolak ku hakim. Pamariksaan henteu umum sareng hakim biasana nyandak kaputusan na nalika pamariksaan. Upami ieu henteu mungkin, kaputusan bakal nuturkeun saatos-gancang, biasana dina waktu 1 atanapi 2 minggu. Paréntahna bakal dikirim ka anjeun sareng anu ngahutang, sareng ka pengacara anu terlibat.

panolakan

Upami anjeun janten kreditor, henteu satuju sareng pangadilan anu ditolak, anjeun tiasa ngajantenkeun banding.

jatah

Lamun pangadilan masihan pamundut sareng nyatakeun debit anu bangkrut, debtor tiasa ngajantenkeun banding. Upami bandaran, pangangkut bangkrut bakal lumangsung. Kalayan kaputusan pangadilan:

  • Penghutang langsung bangkrut;
  • Hakim nunjuk cair; jeung
  • Hakim nunjuk hakim pengawas.

Saatos kabangkrutan parantos dinyatakeun ku pangadilan, jalmi (sah) anu nyatakeun bangkrut bakal kaleungitan pembuangan sareng ngokolakeun aset sareng bakal dinyatakeun henteu sah. Cecair kana hiji-hijina anu masih kénéh diidinan bertindak ti waktos éta. Cecair bakal nindakkeun tempatna bangkrut (jalma nyatakeun bangkrut), ngatur cairan kabangkrutan sarta jaga kapentingan para pemiutang. Dina kaayaan kabangkrutan utama, sababaraha céktorator tiasa diangkat. Kanggo sababaraha tindak, liquidator kedah nyuhunkeun ijin ti hakim pengawas, contona dina kasus pembuangan staf sareng penjualan épék rumah tangga atanapi asét.

Sacara prinsip, naon waé panghasilan anu ditampi nalika kabangkrutan, bakal ditambah kana aset. Dina prakna, kitu, céktorator damel ieu saluyu sareng utang. Upami individu pribadi dinyatakeun bangkrut, penting pikeun terang naon anu katutup ku bangkrut sareng naon anu henteu. Pangabutuh anu mimiti sareng bagian panghasilan, contona, teu kalebet bangkrut. Hutang ogé tiasa ngalakukeun polah hukum anu biasa; tapi harta kabangkrut henteu dibatesan ku ieu. Salajengna, liquidator bakal ngajantenkeun kaputusan pangadilan sacara umum ku ngadaptarkeun kana pendaptaran bangkrut sareng Kamar Dagang, sareng ku cara nempatkeun iklan dina koran nasional. Pendaptaran kabangkrutan bakal ngadaptarkeun pengadilan dina Pendaptaran Tengah Insolvensi (CIR) sareng nyebarkeun dina Warta Pamaréntah. Hal ieu dimekarkeun pikeun méré kamungkinan kiridit séjén pikeun ngalaporkeun laporan liquidator sareng ngalebetkeun klaimna.

Tugas hakim pengawas dina cara kieu nyaéta pikeun ngawasi prosés ngatur sareng liquidating tina aset teu kaolokan sareng lampah liquidator. Dina rekomendasi hakim pengawas, pangadilan tiasa mesen pikeun disandera bangkrut. Hakim pengawas ogé tiasa nyauran sareng ngadangu saksi. Kalawan liquidator, hakim pengawas nyiapkeun anu disebut rapat verifikasi, dimana anjeunna bakal janten ketua. Rapat verifikasi lumangsung di pangadilan sareng éta mangrupikeun nalika daptar hutang anu ditarik ku liquidator, bakal diadegkeun.

Kumaha aset-aset anu disebarkeun?

Cecair kana netepkeun tatanan dimana tukang kiridit bakal mayar: Urutan pakét panutang. Kumaha langkung luhur anjeun rengking, langkung ageung kasempetan yén anjeun bakal dibayar salaku creditor. Urutan ranking gumantung kana jenis tukang kiridit ngaku tina hutang.

Mimiti, sakumaha anu jéntré, hutang aset bakal dibayar. Ieu kalebet gaji, sasar sareng gaji sasarap nalika tanggal kabangkrutan. Tetep kasaimbangan, lebet kana klaim anu boga hak istimewa, kalebet pajak sareng tunjangan pamaréntah. Sakur sésa angkat ka anu teu dijamin ("biasa") tukang kiridit. Sakali parantos kiridit di tingkatkeun parantos dibayar, sésana mana waé pikeun tukang kiridit bawahan. Upami masih aya artos sanés, éta bakal dibayar ka anu nyekel saham (s) upami aya masalah NV atanapi BV. Dina kabangkrutan jalma alami, sésana nuju kabangkrut. Sanajan kitu, ieu kaayaan anu luar biasa. Dina sababaraha kasus, moal seueur sésa-sésa pikeun tukang kredit anu teu aman cita waé anu bangkrut.

Kacuali: pamisah

Separatists mangrupikeun pemiutang ku:

  • Hukum hipotik:

Usaha atanapi harta padumukan mangrupikeun jaminan pikeun hipotik sareng panyayuhan hipotik tiasa nuntut jaminan thia bisi teu mayar.

  • Hak janji:

Bank parantos ngagaduhan kiridit kalayan syarat yén upami henteu mayar mayar, éta ngagaduhan hak ikrar, contona, dina inventaris bisnis atanapi saham.

Klaim separat (naon kecap anu parantos nunjukkeun) kapisah tina bangkrut sareng tiasa dituntut langsung, tanpa heula ngaku ku liquidator. Nanging, liquidator tiasa naroskeun pamisisi ngantosan waktos anu lumayan.

konsékuansi

Pikeun anjeun salaku kreditor, kaputusan pangadilan ngagaduhan akibat ieu:

  • Anjeun moal tiasa deui nangkep hutang
  • Anjeun atanapi pengacara anjeun bakal ngalebetkeun klaim anjeun sareng bukti dokuméntasi ka liquidator
  • Dina rapat pamastian, daptar ahir klaim bakal digambar
  • Anjeun dibayar dumasar kana daptar hutang tina cair
  • Tetep hutang tiasa dikumpulkeun saatos kabangkrutan

Upami jalma anu utang, nya éta dina sababaraha kasus anu tiasa dibangkitkeun sabeulah bangkrut, debit ngalebetkeun pamundut ka pangadilan pikeun konversi bangkrut kana panyusun ulang hutang.

Pikeun anu ngahutang, kaputusan pangadilan gaduh akibat ieu:

  • Nyita sadaya aset (kecuali kabutuhan)
  • Panghasilan kaleungitan manajemén sareng pembuangan aset-Na
  • Korespondensi langsung langsung ka liquidator

Kumaha prosedur prosedur bangkrut?

Kabangkrutan tiasa ditungtungan ku cara kieu:

  • Bididasi kusabab kurangna asét: Upami henteu cekap aset pikeun henteu mayar salian ti hutang hutang, anu bangkrut bakal ditungtungan kusabab kurangna asét.
  • Mungkasi kusabab susunan sareng tukang kredit: Kabangkrut tiasa ngusulkeun susunan hiji-off pikeun tukang kredit. Usul sapertos artos yén bangkrut mayar perséntase tina klaim relevan, dimana anjeunna dileupaskeun tina hutang na kanggo klaimna.
  • Pembatalan kusabab pangaruh mengikat daptar distribusi akhir: ieu nyaéta nalika aset teu ngagaduhan volume anu cekap pikeun ngadistribusikaeun anu séktor anu dipercaya, tapi prioritas kreditoritas tiasa dibayar (sabagian).
  • Kaputusan kaputusan pangadilan diputuskeun ku kaputusan Pangadilan Banding
  • Pembatalan pamundut tina bangkrut sareng dina waktos anu sami pengumuman aplikasi tina penyusunan deui hutang.

Punten dicatet: Jalma anu asli ogé tiasa digugat deui pikeun hutang, bahkan saatos bangkrut parantos dibubarkeun. Upami rapat pamastian parantos dilaksanakeun, undang-undang nyayogikeun kasempetan dina palaksanaan, sabab laporan pertemuan verifikasi méré hak anjeun pikeun judul palaksanaan anu tiasa dikuatkeun. Dina hal sapertos kitu, anjeun henteu kedah peryogi putusan pikeun ngaéksekusi. Tangtosna, patarosan tetep; naon anu masih tiasa dicandak saatos bangkrut?

Naon anu kajantenan upami jalma-jalma ngahukum teu tiasa ngoperasikeun salami cara bangkrut?

Hutang wajib kolaborasi sareng nyayogikeun nganggo liquidator sareng sadaya inpormasi anu diperyogikeun. Ieu anu disebut 'kawajiban ngawartosan'. Upami liquidator nuju dihalang, anjeunna tiasa nyandak tindakan penegak sapertos pamariksaan bangkrut atanapi rebutan hostage di Pusat tahanan. Upami jalma anu ngahutang parantos ngalaksanakeun perbuatan anu saencan nyatakeun kabangkrutan, salaku hasilna para pemiutang ngagaduhan kurang kasempetan pikeun ngalebetkeun hutang, pelikuidu tiasa ngaleungitkeun perbuatan ieu ('bangkrutcypauliana'). Ieu kedah mangrupikeun kalakuan hukum anu ngahutang (engké bangkrut) ngalaksanakeun tanpa kawajiban, sateuacan deklarasi kabangkrutan, sareng ku ngalaksanakeun kalakuan ieu anu dipikanyaho atanapi kedah terang yén ieu bakal nyababkeun karugian pikeun tukang ngahutang.

Bisi entitas hukum, upami liquidator mendakan bukti yén diréktur nyalahgunakeun éntitas bangkrut, aranjeunna tiasa dicekel sacara pribadi. Sumawona ngeunaan ieu anjeun tiasa maca dina blog anu pernah ditulis saméméhna: Tanggung jawab diréktur di Walanda.

kontak

Naha anjeun hoyong terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun?
Mangga wartosan kami nganggo telepon di +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun kami e-mail:

Tom Meevis, pengacara di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Ruby van Kersbergen, pengacara di Law & More – ruby.van.kersbergen@lawandmore.nl

ngabagikeun