Janten warga Walanda langkung lami ngalangkungan prosedur pilihan

Janten warga Walanda langkung lami ngalangkungan prosedur pilihan

Anjeun cicing di Walanda sareng anjeun resep pisan. Janten anjeun tiasa hoyong nyandak kawarganagaraan Walanda. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun jadi Walanda ku naturalization atawa ku pilihan. Anjeun tiasa ngalamar kabangsaan Walanda langkung gancang ngaliwatan prosedur pilihan; oge, waragad pikeun prosedur ieu considerably handap. Di sisi anu sanésna, prosedur pilihan ngabutuhkeun syarat anu langkung ketat. Dina blog ieu, anjeun tiasa maca naha anjeun nyumponan sarat ieu sareng dokumén anu ngadukung anu diperyogikeun pikeun hasil anu suksés.

Dibikeun sifat kompleks tina cara ngagawe, éta sasaena pikeun nyewa pengacara anu bisa nungtun anjeun ngaliwatan prosés jeung difokuskeun situasi husus sarta individu. 

Kaayaan

Anjeun tiasa ngalamar kabangsaan Walanda ku pilihan dina kasus ieu:

  • Anjeun umur, lahir di Walanda sarta geus cicing di Walanda saprak lahir. Anjeun ogé gaduh idin tinggal anu sah.
  • Anjeun lahir di Walanda sarta teu boga kabangsaan. Anjeun parantos cicing di Walanda kalayan idin tinggal anu sah sahenteuna sahenteuna tilu taun berturut-turut.
  • Anjeun geus cicing di Walanda ti dinten anjeun ngan opat taun, anjeun geus salawasna boga idin tinggal valid jeung anjeun masih nyekel idin tinggal valid.
  • Anjeun tilas warga Walanda sareng parantos cicing di Walanda sahenteuna sahenteuna sataun kalayan idin tinggal permanén atanapi jangka tetep anu sah sareng tujuan henteu samentawis. Punten dicatet yén upami kawarganagaraan anjeun kantos dicabut kusabab anjeun nolak, anjeun moal tiasa ngalamar pilihan.
  • Anjeun parantos nikah sareng warga Walanda sahenteuna sahenteuna tilu taun atanapi anjeun gaduh mitra kadaptar sareng warga Walanda sahenteuna sahenteuna tilu taun. Perkawinan anjeun atanapi mitra anu kadaptar terus-terusan sareng warga Walanda anu sami sareng anjeun parantos cicing di Walanda teras-terasan kalayan ijin tinggal anu sah sahenteuna sahenteuna 15 taun.
  • Anjeun 65 taun atawa heubeul jeung geus cicing di Karajaan Walanda terus salila sahenteuna 15 taun jeung idin tinggal valid langsung saméméh konfirmasi akuisisi kawarganagaraan Walanda.

Upami anjeun lahir, diadopsi atanapi nikah sateuacan 1 Januari 1985, aya tilu deui kasus anu misah dimana anjeun tiasa ngalamar kawarganagaraan Walanda ku pilihan:

  • Anjeun lahir sateuacan 1 Januari 1985 ka indung Walanda. Bapa anjeun teu gaduh kabangsaan Walanda nalika anjeun lahir.
  • Anjeun diadopsi salaku budak leutik sateuacan 1 Januari 1985 ku awéwé anu ngagaduhan kawarganagaraan Walanda dina waktos éta.

Anjeun nikah ka lalaki non-Walanda saméméh 1 Januari 1985 sarta salaku hasilna anjeun leungit kawarganagaraan Walanda anjeun. Lamun geus anyar cerai, anjeun bakal nyieun pernyataan pilihan dina hiji taun disolusi tina nikah. Anjeun teu kedah janten penduduk di Walanda pikeun ngadamel deklarasi ieu.

Mun anjeun teu digolongkeun dina salah sahiji kategori di luhur, anjeun paling dipikaresep teu layak pikeun prosés pilihan.

nyuhunkeun

Ngalamar kabangsaan Walanda ku pilihan dilakukeun di kotamadya. Pikeun ngalakukeunana, anjeun kedah gaduh idéntifikasi anu sah sareng akte kalahiran ti nagara asal anjeun. Anjeun ogé kedah gaduh idin tinggal anu sah atanapi buktina tempat tinggal anu sah. Di kotamadya, anjeun kedah nyatakeun yén anjeun bakal ngadamel deklarasi komitmen dina upacara nampi kawarganagaraan Walanda. Ku cara kitu, anjeun nyatakeun yén anjeun terang yén hukum Karajaan Walanda ogé bakal dilarapkeun ka anjeun. Salaku tambahan, dina kalolobaan kasus anjeun kedah ngantunkeun kawarganagaraan anjeun ayeuna, iwal anjeun tiasa naroskeun alesan pikeun ngabebaskeun.

kontak

Naha anjeun gaduh patarosan ngeunaan hukum imigrasi atanapi naha anjeun hoyong kami ngabantosan anjeun langkung seueur ngeunaan prosedur pilihan anjeun? Teras ngarasa Luncat ngahubungan Bapak Aylin Selamet, pengacara di Law & More at [email dijaga] atawa Bapak Ruby van Kersbergen, pangacara di Law & More at [email dijaga] atanapi nelepon kami di +31 (0)40-3690680.

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.