Mahkamah Agung Walanda masihan kajelasan sareng parantos netepkeun…

Éta tiasa aya kajadian ka saha waé: anjeun sareng mobil anjeun aub dina kacilakaan mobil sareng mobil anjeun diitung. Itungan karusakan kana kendaraan totaled sering nyababkeun perdebatan sengit. Mahkamah Agung Walanda masihan kajelasan sareng parantos netepkeun yén dina hal éta saurang tiasa nuntut nilai pasar mobil dina rugi. Ieu kieu tina hukum hukum walanda yén pésta anu kirang kedah dibalikeun deui kana kalungguhanana dimana anjeunna bakal aya upami karusakan teu parantos timbul.

10-03-2017

ngabagikeun