Mahkamah Agung Walanda nyayogikeun kajelasan sareng parantos ditangtoskeun…

Klaim nilai pasar

Éta tiasa aya kajadian ka saha waé: anjeun sareng mobil anjeun aub dina kacilakaan mobil sareng mobil anjeun diitung. Itungan karusakan kana kendaraan totaled sering nyababkeun perdebatan sengit. Mahkamah Agung Walanda masihan kajelasan sareng parantos netepkeun yén dina hal éta saurang tiasa nuntut nilai pasar mobil dina rugi. Ieu kieu tina hukum hukum walanda yén pésta anu kirang kedah dibalikeun deui kana kalungguhanana dimana anjeunna bakal aya upami karusakan teu parantos timbul.

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.