Naha anjeun tiasa ngadaptar perusahaan di alamat kantor virtual?

Pertanyaan umum di antara pangusaha nyaéta naha anjeun tiasa ngadaptar perusahaan di alamat kantor virtual. Dina béja anjeun sering maca ngeunaan perusahaan asing nganggo alamat pos di Walanda. Ngagaduhan kotak perusahaan PO anu gaduh éta kaunggulan. Mayoritas pangusaha terang yén kamungkinan ieu nyampak, tapi kumaha anjeun ngatur éta sareng sarat mana anu kedah dicumponan, masih teu pati jelas ku seueur. Éta sadayana dimimitian ku pendaptaran di Kamar Dagang. Mungkin tiasa ngadaptar bisnis anjeun sanajan anjeun cicing di luar negeri. Nanging, aya pamundut utama: perusahaan anjeun kedah gaduh alamat kunjungan walanda atanapi kagiatan bisnis perusahaan anjeun kedah lumangsung di Belanda.

Bisa-anjeun-ngadaptar-a-perusahaan-di-a-virtual-office-alamat

Syarat hukum wéb

Salaku nu boga wéb wéb anjeun ngagaduhan kawajiban sah pikeun nasabah. Éta wajib gaduh kawijakan uih deui, anjeun kedah dihontal pikeun patarosan pelanggan, anjeun nanggung jawab pikeun garansi na anjeun diwajibkeun nawiskeun sahanteuna hiji pilihan pamayaran saatos. Dina hal jual konsumen, paménta éta ogé yén konsumen henteu kedah mayar langkung ti 50% sateuacanna. Tangtosna diwenangkeun, upami konsumen ngalakukeun ieu sacara sukarela, ngalakukeun pamayaran pinuh tapi pangecér (wéb) henteu kéngingkeun mewajibkeun. Paménta ieu ngan ukur dianggo nalika anjeun mésér produk, kanggo jasa, anu diperyogikeun pinuh diperyogikeun.

Naha nyebut alamat wajib?

Lokasi inpormasi kontak kedah dipanggihan sareng logis jelas dina webshop. Alesan di tukangeun ieu nyaéta yén nasabah ngagaduhan hak terang saha anjeunna ngalaksanakeun usaha. Syarat ieu dirojong ku hukum na ku kituna wajib pikeun unggal wéb.

Inpormasi kontak diwangun ku tilu bagian:

  • Identitas perusahaan
  • Rincian kontak perusahaan
  • Alamat geografis perusahaan.

Identitas perusahaan hartosna rinci pendaptaran perusahaan sapertos Kamar Dagang nomer, nomer VAT sareng nami perusahaan. Rincian kontak nyaéta data anu tiasa dianggo ku konsumen pikeun ngubungi wéb wéb. Alamat géografis disebut salaku alamat ti mana perusahaan ngalakukeun bisnis na. Alamat geografis kedah janten alamat anu dilongok sareng henteu tiasa janten alamat Peti Box. Dina seueur webshops leutik, alamat kontak sami sareng alamat géografis. Bisa jadi hese sasuai pikeun sarat pikeun masihan wincik kontak. Di handap ieu anjeun tiasa maca langkung seueur ngeunaan kumaha anjeun masih tiasa nyayogikeun sarat ieu.

Alamat maya

Upami anjeun henteu hoyong atanapi henteu tiasa masihan alamat anu dilongok dina wéb anjeun, anjeun tiasa nganggo alamat kantor virtual. Alamat ieu ogé tiasa dikelola ku organisasi anu anjeun mayar nyéwa. Organisasi jenis ieu ogé ngagaduhan sababaraha jasa sapertos nyukcruk sareng neraskeun barang-barang pos. Gaduhan alamat walanda saé pikeun kapercayan sémah wéb anjeun.

Kanggo saha?

Anjeun peryogi alamat alamat virtual pikeun sababaraha alesan. Alamat kantor maya biasana pikeun:

  • Jalma-jalma anu usaha di imah; anu hoyong ngajaga bisnis sareng hirup pribadi misahkeun.
  • Jalma anu usaha bisnis di luar negeri, tapi ogé anu nyoba ngajaga kantor di Walanda;
  • Jalma sareng perusahaan di Walanda, anu hoyong ngagaduhan kantor virtual.

Dina kaayaan anu tangtu, alamat virtual tiasa didaptarkeun di Kamar Dagang.

Pendaptaran di Kamar Dagang

Salila prosés aplikasi salah sahiji atanapi langkung cabang perusahaan anjeun bakal kadaptar. Dina prosés ieu duanana alamat pos sareng alamat kunjungan bakal kadaptar. Alamat kunjungan ngan bakal dilarapkeun upami anjeun tiasa ngabuktikeun yén cabang anjeun ayana di dinya. Ieu tiasa diverifikasi ku arti kontrak sewa. Ieu ogé dilarapkeun upami perusahaan anjeun lokasina di pusat bisnis. Upami perjanjian nyéwa nunjukkeun yén anjeun nyéwa nyewa kantor (rohangan) sacara permanén, anjeun tiasa ngadaptarkeun ieu salaku alamat kunjungan anjeun dina ngadaptarkeun Trade. Gaduhan alamat nyéwa permanén sanés hartosna anjeun kedah tetep aya, tapi anjeun kedah ngagaduhan kamampuan pikeun hadir ayeuna upami diperyogikeun. Salaku conto, upami anjeun nyéwa méja atanapi kantor kanggo dua jam saminggu, cekap henteu nyayogikeun syarat pikeun pendaptaran perusahaan anjeun.

Pikeun ngadaptar perusahaan, anjeun kedah ngagaduhan sababaraha dokumen anu sayogi:

  • Bentuk pendaptaran di KKT;
  • Sewa sing ditandatanganan, - mésér, - atanapi ngajakan kontrak tina alamat Walanda anu ngadatangan;
  • Salin anu tos disahkeun ka bukti idéntitas valid (anjeun tiasa ngatur ieu sareng KBRI Walanda atanapi notaris);
  • Ékstrak asli atanapi salinan anu sah tina daptar pendudukan kotamadya asing anu anjeun tinggal, atanapi dokumen sanésna ti organisasi resmi anu nyatakeun alamat deungeun anjeun.

Peraturan Perda Dagang ngeunaan 'Kantor Virtual'

Dina taun-taun ayeuna, aya perhatosan yén kantor maya mangrupikeun kantor dimana perwakilan perusahaan tapi tempat karya saleresna henteu dieksekusi. Sababaraha taun ka tukang, Kamar Dagang ngarobih aturan pikeun kantor virtual. Baheula mah biasa deui perusahaan nu disebut 'Ghost' pikeun netepkeun bisnisna di alamat kantor virtual. Pikeun nyegah kagiatan ilegal, Kamar Dagang cek naha perusahaan gaduh kantor virtual anu ogé ngalaksanakeun kagiatanana tina alamat anu sami. Kamar Dagang nyauran prakték usaha sustainable ieu. Ieu henteu hartosna yén pangusaha anu ngagaduhan kantor virtual ogé kedah permanén di ditu, tapi éta hartosna aranjeunna kedah ngagaduhan kabisa pikeun permanén hadir nalika diperyogikeun.

Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan blog ieu atanapi upami anjeun gaduh kasusah sareng KADIN, punten wartosan pengacara anu Law & More. Urang bakal ngajawab patarosan anjeun sareng masihan bantosan hukum upami diperyogikeun.

ngabagikeun