Parobahan dina hukum pagawean

Parobahan dina hukum pagawean

Pasar tenaga kerja terus-terusan robih kusabab sababaraha faktor. Salah sahijina nyaéta kabutuhan pagawé. Kabutuhan ieu nyiptakeun gesekan antara dunungan sareng karyawan. Ieu nyababkeun aturan hukum ketenagakerjaan kedah robih sareng aranjeunna. Ti 1 Agustus 2022, sajumlah parobihan penting parantos diwanohkeun dina undang-undang tenaga kerja. Ngaliwatan éta Diréktif EU ngeunaan Sarat Transparan sareng Diprediksi ngeunaan Undang-undang Palaksanaan Pakasaban, pola pagawean keur ngawangun kana pasar transparan sarta bisa diprediksi. Di handap, parobahanana ditataan hiji-hiji.

jam gawé diprediksi

Ti 1 Agustus 2022, upami anjeun karyawan sareng jam kerja anu henteu standar atanapi teu kaduga, anjeun kedah ngalereskeun dinten sareng jam rujukan anjeun sateuacanna. Ieu ogé stipulates handap. Karyawan anu parantos padamelan sahenteuna 26 minggu tiasa nyuhunkeun padamelan kalayan kaayaan kerja anu langkung tiasa diprediksi sareng aman. Upami kirang ti 10 karyawan padamelan di perusahaan, réspon anu ditulis sareng alesan kedah dipasihkeun dina tilu bulan. Lamun aya leuwih ti 10 pagawé di pausahaan, deadline ieu sabulan. Respon timely ti dunungan diharepkeun sakumaha disebutkeun pamundut kudu dibales tanpa sual.

Saterusna, periode bewara pikeun nolak gawé bakal disaluyukeun opat poé saméméh commencement. Ieu ngandung harti yén, salaku pagawé, anjeun tiasa nampik padamelan upami dipénta ku dunungan kirang ti opat dinten sateuacan ngamimitian damel.

Hak pikeun pendidikan/pelatihan wajib gratis

Upami, salaku pagawé, anjeun hoyong, atanapi peryogi, ngahadiran kursus pelatihan, dunungan anjeun kedah mayar sadaya biaya pelatihan éta, kalebet biaya tambahan pikeun suplai diajar atanapi biaya perjalanan. Leuwih ti éta, anjeun kudu dibéré kasempetan pikeun hadir latihan salila jam gawé. Perda anyar ti 1 Agustus 2022 ngalarang satuju klausa biaya diajar pikeun latihan wajib dina kontrak pagawean. Saprak tanggal éta, aturan ieu ogé dilarapkeun ka kontrak aya. Dina ngalakukeun kitu, henteu masalah naha anjeun parantos ngarengsekeun diajarna saé atanapi kirang atanapi naha kontrak padamelan réngsé.

Naon kursus latihan wajib?

Latihan anu diturunkeun tina hukum nasional atanapi Éropa kalebet latihan wajib. Pelatihan anu nuturkeun tina perjanjian kerja koléktif atanapi peraturan posisi hukum ogé kalebet. Ogé kursus latihan anu fungsina diperlukeun atawa nyadiakeun keur neraskeun bisi fungsi jadi lowong. Kursus pelatihan atanapi atikan anu anjeun, salaku pagawé, kedah nyandak pikeun kualifikasi profésional henteu otomatis kalebet dina latihan wajib. Kaayaan utama nyaéta yén dunungan diwajibkeun dina skéma pikeun nawiskeun pelatihan anu tangtu pikeun karyawan.

Kagiatan tambahan

Kagiatan tambahan nyaéta pagawéan anu anjeun laksanakeun salian ti kagiatan dina gambaran padamelan anjeun, sapertos ngatur jalan-jalan perusahaan atanapi ngajalankeun bisnis anjeun nyalira. Kagiatan ieu bisa jadi sapuk dina kontrak pagawean, tapi kagiatan ieu bisa ogé dilarang. Kusabab awal Agustus '22, hiji leresan obyektif diperlukeun pikeun nelepon hiji klausa kagiatan ancillary. Conto dasar pembenaran obyektif nyaéta nalika anjeun kalibet dina kagiatan anu tiasa ngaruksak citra organisasi.

Ngalegaan tugas panyingkepan

Kawajiban dunungan pikeun ngawartosan parantos diperpanjang kalebet topik-topik di handap ieu. Karyawan kedah diwartosan ngeunaan:

  • Prosedur sabudeureun terminasi tina kontrak pagawean, kaasup sarat, tanggal tungtung jeung tanggal kadaluwarsa;
  • bentuk cuti dibayar;
  • lilana jeung kaayaan periode probationary;
  • gaji, kaasup deadlines, jumlah, komponén jeung métode pamayaran;
  • Hak pikeun latihan, eusi sareng ruang lingkup;
  • ngeunaan naon karyawan anu diasuransikeun sareng badan mana anu ngatur éta;
  • ngaran hirer dina kasus kontrak pagawean samentara;
  • kaayaan padamelan, tunjangan sareng biaya sareng tautan upami aya sekundér ti Walanda ka nagara Uni Éropa anu sanés.

Aya bédana antara jalma kalawan jam gawé tetep sarta jam gawé unpredictable. Kalayan jam kerja anu tiasa diprediksi, dunungan kedah nginpokeun ngeunaan panjang waktos damel sareng gaji lembur. Kalawan jam gawé unpredictable, Anjeun kudu informed ngeunaan

  • waktos anjeun kedah damel;
  • jumlah minimum jam mayar;
  • gaji pikeun jam di luhur jumlah minimum jam gawé;
  • waktos minimum pikeun convocation (sahenteuna opat dinten sateuacanna).

Parobihan ahir pikeun pangusaha nyaéta aranjeunna henteu deui wajib nunjuk hiji atanapi langkung workstations upami karyawan henteu ngagaduhan tempat kerja anu tetep. Ieu lajeng bisa dituduhkeun yén anjeun bébas nangtukeun gaw anjeun sorangan.

Salaku pagawe, anjeun moal tiasa disadvantaged nalika anjeun hoyong ngalaksanakeun salah sahiji mata pelajaran ieu. Ku alatan éta, terminating kontrak pagawean teu bisa dipigawé pikeun salah sahiji alesan ieu.

kontak

Dupi anjeun gaduh patarosan patali hukum pagawean? Teras ngarasa Luncat ngahubungan pengacara kami di [email dijaga] atanapi nelepon kami di +31 (0)40-3690680.

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.