Keluhan umum di dunya hukum nyaéta ahli hukum umumna condong ngaguna…

Keluhan umum di dunya hukum nyaéta pangacara umum umumna ngagampangkeun hukum anu teu kaharti. Tétéla, ieu sanés janten masalah. Hakim Hansje Loman sareng registrasi Hans Braam ti pengadilan Amsterdam nembé nampi 'Klare Taalbokaal 2016' (Hapus Basa Trofi 2016) pikeun nyerat kaputusan pangadilan anu paling kaharti. Kaputusan museurkeun penangguhan lisénsi nyetir alatan pamakean narkoba anu disangka.

13-03-2017

ngabagikeun