Perlindungan konsumen sareng istilah sareng kaayaan umum

Pangusaha anu ngajual produk atanapi nyayogikeun jasa sering nganggo istilah sareng syarat umum pikeun ngatur hubungan sareng panarima produk atanapi jasa. Nalika panampi éta konsumen, anjeunna mikaresep panyalindungan konsumen. Perlindungan konsumen diciptakeun pikeun ngajagi konsumen anu 'lemah' ngalawan pangusaha anu kuat. Pikeun nangtukeun naha panarima mikaresep panyalindungan konsumen, éta pangpayunna kanggo netepkeun naon konsumen. Konsumén mangrupikeun jalma alami anu henteu ngalaksanakeun profési bébas atanapi bisnis atanapi jalma alami anu ngalaksanakeun kagiatan bisnis atanapi profésional. Pondokna, konsumen aya sababaraha anu mésér produk atanapi jasa pikeun non-komersial, tujuan pribadi.

Perlindungan konsumen ngeunaan syarat sareng syarat umum hartosna para pangusaha teu tiasa ngan saukur ngalebetkeun sadayana dina istilah sareng kaayaan umum Upami sasadiaan anu henteu lumayan pisan, sasadiaan ieu henteu dianggo pikeun konsumen. Dina Kode Sipil Walanda, daptar anu hideung sareng kulawu kaasup. Daptar hideung ngandung perdebatan anu sok dianggap henteu munasabah pisan, daptar kulawu ngandung peruntukan anu biasana (meureun) matak-akal. Dina hal panyediaan tina daptar kulawu, perusahaan kedah nunjukkeun yén panyediaan ieu lumrah. Sanajan sok disarankeun maca maca istilah umum sareng syarat-syarat, konsumen ogé dijaga ngalawan dibekelan anu teu masuk akal ku hukum Walanda.

ngabagikeun