Hubungan sareng murangkalih anjeun nalika krisis Corona

Ayeuna yén koronavirus ogé parantos rusak di Walanda, prihatin seueur kolotna parantos ningkat. Salaku indung anjeun ayeuna tiasa ningali sababaraha patarosan. Naha anak anjeun tetep angkat ka mantan? Naha anjeun tiasa ngajaga anak anjeun di bumi sanaos anjeunna kedah sareng mam atanapi papa sabtu minggu ieu? Naha anjeun tiasa nungtut ningali anak-anakna upami pasangan mitra anjeun hoyong tetep di bumi ayeuna kusabab krisis korona? Ieu pastina mangrupikeun kaayaan anu saé pisan pikeun dulur anu kami henteu kantos ngalaman, ku kituna ieu ngahasilkeun patarosan pikeun urang sadayana tanpa jawaban anu jelas.

Prinsip hukum urang nyaéta yén murangkalih sareng indung ngagaduhan hak silih saling. Kukituna, sepuh biasana sering sareng hubungan kontak anu disatujuan. Nanging, kami hirup dina jaman luar biasa ayeuna. Kami teu ngalaman ngalaman sapertos ieu sateuacanna, salaku hasilna anu henteu aya jawaban anu henteu jelas pikeun patarosan di luhur. Dina kaayaan ayeuna penting pikeun nganalisis naon pangsaéna pikeun anak anjeun dumasar kana alesan jeung kaadilan pikeun unggal kaayaan anu spésifik.

Hubungan sareng murangkalih anjeun nalika krisis Corona

Naon anu kajantenan nalika kakandungan lengkep diumumkeun di Walanda? Naha pangaturan kontak anu sapuk tetep dilarapkeun?
Dina momen ieu jawaban pikeun patarosan ieu henteu acan terang. Nalika kami nyandak Spanyol salaku conto, urang tingali yén di sana (sanaos kanandungan) éta diwenangkeun pikeun sepuhna ngalamar susunan kontak. Janten sacara eksplisit diwenangkeun pikeun kolot di Spanyol, contona, nyandak murangkalih atanapi nganteurkeun ka kolotna anu sanés. Di Walanda, ayeuna ayeuna teu aya aturan anu khusus ngeunaan hubungan kontak salami coronavirus.

Naha coronavirus mangrupikeun alesan anu sah pikeun henteu ngijinkeun anak anjeun ka indung anu sanés?
Numutkeun pedoman RIVM, saréréa kedah cicing di bumi saloba-gancang, nyingkahan kontak sosial sareng jarak jarak hiji satengah meter ti batur. Éta tiasa dibayangkeun yén anjeun henteu kéngingkeun anak anjeun angkat ka indung anu sanés kusabab anjeunna gaduh, contona, parantos di résiko tinggi atanapi ngagaduhan profésional dina séktor kaséhatan anu nambahan résiko dirina janten kainfeksi corona

Nanging, éta henteu diidinan nganggo koronavirus salaku 'musabab' pikeun ngahalang kontak antara murangkalih anjeun sareng sepuh anu sanés. Sanaos dina kaayaan anu luar biasa ieu, anjeun diwajibkeun ajak hubungan antara murangkalih sareng sepuh anu sanés-gancang. Nanging, kadeudeuh anjeun silih terang upami, contona, murangkalih anjeun nunjukkeun gejala panyawat. Upami teu mungkin pikeun anjeun nyandak sareng nyandak murangkalih salami periode khusus ieu, anjeun samentawis tiasa satuju pikeun cara alternatif pikeun ngantepkeun kontak lumangsung saloba mungkin. Salaku conto, anjeun tiasa mikir kontak éksténsif via Skype atanapi Facetime.

Naon anu anjeun tiasa laksanakeun upami indung anu sanés nampik kontak sareng anak anjeun?
Dina periode anu luar biasa ieu, sesah ngalaksanakeun susunan kontak, salami ukuran RIVM anu diberlakukeun. Éta sababna wijaksana konsultasi sareng kolot anu sanésna sareng nangtoskeun babarengan naon anu pangsaéna pikeun kaséhatan barudak anjeun, tapi ogé pikeun kaséhatan anjeun nyalira. Upami konsultasi silih henteu ngabantosan anjeun, anjeun ogé tiasa nampi bantosan pengacara. Normalna, dina kasus sapertos kitu prosedur interlocutory tiasa dimimitian pikeun ngalaksanakeun kontak ngalangkungan pengacara. Nanging, patarosan naha anjeun tiasa ngamimitian prosedur pikeun ieu dina kaayaan ayeuna. Salami waktos anu luar biasa ieu pengadilan ditutup sareng ngan kasus anu ngadesek anu ditangani. Pas léngkah-léngkah ngeunaan coronavirus parantos dicabut sareng anu sanésna sanésna terus ngagagalkeun kontakna, anjeun tiasa nelepon pengacara pikeun maksa kontak. Ahli hukum ti Law & More tiasa ngabantosan anjeun dina prosés ieu! Salila tindakan coronavirus anjeun ogé tiasa ngahubungi pengacara Law & More pikeun konsultasi sareng mantan pasangan anjeun. Ahli hukum urang tiasa mastikeun yén anjeun tiasa ngahontal solusi anu pikaresepeun sasarengan sareng mantan pasangan anjeun.

Naha anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan pangaturan kontak sareng murangkalih atanapi anjeun hoyong obrolan sareng mantan pasangan anjeun di handapeun pengawasan pengacara pikeun ngahontal solusi anu pikaresepeun? Ngarasa Luncat ngahubungi Law & More.

ngabagikeun