Kacilakaan anyar anu kontroversial kalayan mobil nyetir diri…

Kacilakaan anyar anu kontroversial kalayan mobil nyetir sacara jelas henteu mareuman industri sareng pamaréntah Walanda. Anyar-ayeuna, tagihanana diadopsi ku kabinét Walanda anu ngamungkinkeun pikeun ngalaksanakeun percobaan dina jalan nganggo mobil nyetir tanpa supir sacara fisik dina kendaraan. Nepi ka ayeuna supirna kedah hadir fisik. Perusahaan bakal engké tiasa nerapkeun ijin anu ngamungkinkeun tes ieu dilakukeun.

08-03-2017

ngabagikeun