Biaya pikeun ngagunakeun telepon sélulér Anjeun di luar negeri turun gancang

Ayeuna, ayeuna parantos biasa dugi ka sumping ka telepon telepon anu luhur (teu ngahaja) tagihan telepon anu saé sababaraha ratus euro saatos taun éta, perjalanan anu pantes di Éropa. Biaya ngagunakeun telepon sélulér di luar negeri parantos ngirangan langkung ti 90% dugi ka 5 ka 10 taun ka pengker. Hasil tina usaha Komisi Éropa, biaya roaming (pondokna: biaya dilakukeun supados panyadia ngagunakeun jaringan panyadia asing) bahkan bakal dihapus lengkep unggal 15 Juni 2017. Ti saprak éta. biaya pikeun panggunaan telepon asing di Éropa bakal ditarik tina bungkusan anjeun sapertos biaya anu biasa, ngalawan tarif biasa.

24-04-2017

ngabagikeun