Ngirimkeun sanés padamel

'Deliveroo kurir sapédah Sytse Ferwanda (20) mangrupikeun wirausaha bebas sareng sanes karyawan' nyaéta pangadilan pengadilan di Amsterdam. Kontrak anu disimpulkeun antara pangirim sareng Deliveroo teu kaétang salaku kontrak padamelan - saéngga mangrupikeun pangirim sanés karyawan di perusahaan pangiriman. Numutkeun ka hakim, éta jelas yén kontrak éta dimaksudkeun minangka kontrak kerja mandiri. Ogé dumasar padamelan padamelan jelas mangrupikeun teu aya padamelan anu mayar dina hal ieu.

ECLI: NL: RBAMS: 2018: 5183

ngabagikeun