Ngabubaran tina sutradara perusahaan

Kadang-kadang kajadian yén diréktur perusahaan bakal dipecat. Cara ngabubarkeun sutradara tiasa kajantenan gumantung kana posisi sah na. Dua jinis diréktur tiasa dibédakeun dina hiji perusahaan: diréktur statutori sareng titular.

Bédana

A diréktur statutori ngabogaan posisi hukum anu khusus dina hiji perusahaan. Di hiji sisi, anjeunna sutradara resmi perusahaan, anu ditunjuk ku General Meeting of shareholders atanapi ku Badan Pengawas dumasar kana hukum atanapi tulisan asosiasi sareng otoritas sapertos ngawakilan perusahaan. Di sisi sanés, anjeunna diangkat salaku karyawan perusahaan dumasar kana kontrak kerja. Sutradara statutori padamelan ku perusahaan, tapi anjeunna henteu karyawan "biasa".

Ngabubaran tina sutradara perusahaan

Henteu siga diréktur statutori, a sutradara titular sanes direktur resmi perusahaan sareng anjeunna ngan ukur sutradara kumargi éta nami jabatanana. Sering diréktur titular ogé disebut "manajer" atanapi "wakil presiden." Sutradara titular henteu ditunjuk ku General Meeting of shareholders atanapi ku Badan Pengawas sareng anjeunna henteu otomatis otorisasi pikeun ngagambarkeun perusahaan. Anjeunna tiasa otorisasi pikeun ieu. Sutradara titular diangkat ku dunungan sareng ku sabab éta, karyawan "biasa" perusahaan perusahaan.

Metoda mecat

pikeun diréktur statutori supaya dibatalkeun sacara sah, hubungan perusahaan sareng padamelan kedah ditumpes.

Pikeun nungtungan hubungan perusahaan, kaputusan anu sah sacara sah ku Rapat Umum Pemegang Saham atanapi Dewan Pengawas kacukupan. Barina ogé, dumasar kahadéan hukum, unggal sutradara berkanang tiasa ditunda sareng dibubarkeun ku hiji éntitas anu otoritas pikeun nunjuk. Sateuacan ngilangkeun sutradara, nasihat kedah dipénta ti Déwan Kerja. Salaku tambahan, perusahaan kedah ngagaduhan alesan anu saé pikeun diilangkeun, sapertos alesan bisnis-ékonomi anu nyababkeun kalungguhanana, hubungan pagawean anu kaganggu ku para pemegang saham atanapi henteu sutradara pikeun sutradara. Tungtungna, syarat-syarat resmi di handap ieu kedah dituturkeun dina hal pamecatan di handapeun hukum perusahaan: konvénsi valid sah tina Rapat Umum Pemegang Saham, kamungkinan diréktur anu dirungu ku Rapat Umum Pemegang Saham sareng masihan nasihat kana Rapat Umum Pemegang Saham ngeunaan kaputusan PHK.

Pikeun nolak hubungan padamelan, hiji perusahaan biasana ngagaduhan alasan anu lumrah pikeun mecat sareng UWV atanapi pangadilan bakal nangtukeun naha éta alesan anu lumayan hadir. Ngan harita pangusaha tiasa sacara sah ngeureunkeun kontrak padamelan sareng karyawan. Nanging, pengecualian kana prosedur ieu manglaku ka diréktur statutori. Sanaos hiji alesan anu lumayan diperyogikeun pikeun diilangkeun diréktur statutori, uji pencegahan pencegahan henteu berlaku. Kusabab éta, titik mimiti ngeunaan diréktur statutory nyaéta yén, prinsipna, mandapan hubungan perusahaan na ogé ngakibatkeun hubungan hubungan padamelan na, kecuali hiji larangan pembatalan atanapi perjanjian séjén dilarapkeun.

Henteu siga diréktur statutori, a sutradara titular ngan hiji pagawe. Ieu hartosna aturan pemecatan 'normal' dilarapkeun kanggo anjeunna sareng anjeunna janten panyayuhan anu langkung saé ngalawan mecat tinimbang diréktur statutori. Alesan pikeun dunungan kedah lumangsungna pamucalanana, upami dina diréktur titular, diuji sateuacanna. Nalika perusahaan hoyong ngiringan direktur titular, kaayaan di handap ieu mungkin:

  • dibubaran ku silih idin
  • dibubarkeun ku ijin ditolak tina UWV
  • mecat langsung
  • diilangkeun ku pengadilan sub

Oposisi ngalawan pamecatan

Upami perusahaan teu ngagaduhan alesan anu saé pikeun mecat, diréktur statutori tiasa nungtut santunan anu lumayan, tapi, henteu sapertos diréktur titular, moal kéngingkeun pamulihan kontrak kontrak padamelan. Salaku tambahan, sapertos karyawan biasa, diréktur statutory berhak pikeun pamayaran transisi. Ningal kalungguhanana khusus sareng bertentangan sareng jabatan diréktur titular, sutradara berkanang tiasa nolak kaputusan éta dibubarkeun dina dua alasan anu formal sareng substantif.

Alasan substantif nyababkeun nalar tina pembuangan. Sutradara tiasa ngabantah yén kaputusan pembuangan kedah dibatalkeun pikeun ngalanggar akal sareng kaadilan upami aya anu ditetepkeun sacara sah ngeunaan penundaan kontrak kerja sareng naon anu parantos disatujuan pihak. Nanging, bantahan sapertos ti sutradara statutori jarang ngakibatkeun kasuksésan. Banding ka kamungkinan cacad formal tina pamecatan kaputusan sering gaduh kasempetan anu langkung ageung pikeun anjeunna.

Alasan formal prihatin kana prosés kaputusan nyieun kaputusan dina Rapat Pemegang Saham Umum. Upami éta tétéla aturan formal henteu dituturkeun, kasalahan anu resmi tiasa ngakibatkeun pembatalan atanapi pembatalan kaputusan Rapat Pemegang Saham Umum. Hasilna, diréktur statutori dianggap henteu pernah ditolak sareng perusahaan éta tiasa disayuhan klaim gaji anu cukup. Pikeun nyegah ieu, ku sabab éta penting yén syarat resmi kaputusan dibubarankeun dipatuhkeun.

At Law & More, urang ngartos yén pembuangan diréktur tiasa gaduh dampak anu ageung pikeun perusahaan sareng diréktur nyalira. Éta sababna urang ngajaga pendekatan pribadi sareng efisien. Pengacara kami ahli dina widang laboratorium- sareng hukum perusahaan sahingga tiasa nyayogikeun bantosan légal salami prosés ieu. Naha anjeun resep ieu? Atawa anjeun gaduh patarosan sanés? Teras taros Law & More.

ngabagikeun