Ngabubaran tina sutradara perusahaan

Sakapeung kajadian yén sutradara perusahaan dipecat. Cara mecat sutradara tiasa gumantung kana jabatan hukumna. Dua jinis direksi tiasa dibédakeun dina perusahaan: diréktur statutory sareng titular.

Bédana

A diréktur statutori ngagaduhan posisi hukum khusus dina perusahaan. Dina hiji sisi, anjeunna mangrupikeun sutradara resmi perusahaan, ditunjuk ku Rapat Umum Pemegang Saham atanapi ku Déwan Pengawas dumasar kana hukum atanapi artikel asosiasi sareng berwenang sapertos ngagambarkeun perusahaan. Di sisi anu sanésna, anjeunna ditunjuk janten padamel perusahaan dumasar kana kontrak padamelan. Sutradara statutory padamelan ku perusahaan, tapi anjeunna sanés pagawé "normal".

Ngabubaran tina sutradara perusahaan

Henteu siga diréktur statutori, a sutradara titular sanés sutradara resmi perusahaan sareng anjeunna ngan ukur sutradara sabab éta nami jabatanna. Seringna diréktur titular ogé disebat "manajer" atanapi "wakil presiden." Sutradara titular henteu diangkat ku Rapat Umum Pemegang Saham atanapi ku Déwan Pengawas sareng anjeunna henteu sacara otomatis berwenang pikeun ngagambarkeun perusahaan. Anjeunna tiasa diidinan pikeun ieu. Sutradara titular ditunjuk ku dunungan sareng ku sabab éta, padamel "biasa" perusahaan.

Metoda mecat

pikeun diréktur statutori supaya dibatalkeun sacara sah, hubungan perusahaan sareng padamelan kedah ditumpes.

Pikeun ngeureunkeun hubungan perusahaan, kaputusan anu sah sacara sah ku Rapat Umum Pemegang Saham atanapi Déwan Pengawas cekap. Barina ogé, dumasar kana undang-undang, unggal sutradara anu sah tiasa ditangguhkeun sareng diberhentikan ku badan anu berwenang nunjuk. Sateuacan dipecat sutradara, nasihat kedah dipénta ti Déwan Pekerjaan. Salaku tambahan, perusahaan kedah ngagaduhan alesan anu wajar pikeun dipecat, sapertos alesan ékonomi-ékonomi anu ngajantenkeun kalangkunganana kaleungitan, hubungan padamelan anu kaganggu sareng pemegang saham atanapi henteu mampuh direktur pikeun digawé. Akhirna, syarat formal ieu kedah dituturkeun dina kasus PHK dina hukum perusahaan: konvokasi anu sah tina Rapat Umum Pemegang Saham, kamungkinan sutradara didangukeun ku Rapat Umum Pemegang Saham sareng mamatahan Rapat Umum Para Saham ngeunaan kaputusan PHK.

Pikeun nolak hubungan padamelan, hiji perusahaan biasana ngagaduhan alasan anu lumrah pikeun mecat sareng UWV atanapi pangadilan bakal nangtukeun naha éta alesan anu lumayan hadir. Ngan harita pangusaha tiasa sacara sah ngeureunkeun kontrak padamelan sareng karyawan. Nanging, pengecualian kana prosedur ieu manglaku ka diréktur statutori. Sanaos hiji alesan anu lumayan diperyogikeun pikeun diilangkeun diréktur statutori, uji pencegahan pencegahan henteu berlaku. Kusabab éta, titik mimiti ngeunaan diréktur statutory nyaéta yén, prinsipna, mandapan hubungan perusahaan na ogé ngakibatkeun hubungan hubungan padamelan na, kecuali hiji larangan pembatalan atanapi perjanjian séjén dilarapkeun.

Henteu siga diréktur statutori, a sutradara titular ngan ukur pagawé. Ieu ngandung harti yén aturan pamecatan 'normal' dilarapkeun ka anjeunna sahingga anjeunna ngagaduhan perlindungan anu langkung saé ngalawan pemecatan tibatan sutradara anu sah. Alesan yén dunungan kedah neraskeun sareng PHK anu, dina hal diréktur titular, dites sateuacanna. Nalika perusahaan hoyong ngiringan sutradara titular, kaayaan di handap ieu dimungkinkeun:

  • dibubaran ku silih idin
  • dibubarkeun ku ijin ditolak tina UWV
  • mecat langsung
  • diilangkeun ku pengadilan sub

Oposisi ngalawan pamecatan

Upami perusahaan teu ngagaduhan alesan anu saé pikeun mecat, diréktur statutori tiasa nungtut santunan anu lumayan, tapi, henteu sapertos diréktur titular, moal kéngingkeun pamulihan kontrak kontrak padamelan. Salaku tambahan, sapertos karyawan biasa, diréktur statutory berhak pikeun pamayaran transisi. Ningal kalungguhanana khusus sareng bertentangan sareng jabatan diréktur titular, sutradara berkanang tiasa nolak kaputusan éta dibubarkeun dina dua alasan anu formal sareng substantif.

Alasan substantif nyababkeun nalar tina pembuangan. Sutradara tiasa ngabantah yén kaputusan pembuangan kedah dibatalkeun pikeun ngalanggar akal sareng kaadilan upami aya anu ditetepkeun sacara sah ngeunaan penundaan kontrak kerja sareng naon anu parantos disatujuan pihak. Nanging, bantahan sapertos ti sutradara statutori jarang ngakibatkeun kasuksésan. Banding ka kamungkinan cacad formal tina pamecatan kaputusan sering gaduh kasempetan anu langkung ageung pikeun anjeunna.

Alasan formal prihatin kana prosés kaputusan nyieun kaputusan dina Rapat Pemegang Saham Umum. Upami éta tétéla aturan formal henteu dituturkeun, kasalahan anu resmi tiasa ngakibatkeun pembatalan atanapi pembatalan kaputusan Rapat Pemegang Saham Umum. Hasilna, diréktur statutori dianggap henteu pernah ditolak sareng perusahaan éta tiasa disayuhan klaim gaji anu cukup. Pikeun nyegah ieu, ku sabab éta penting yén syarat resmi kaputusan dibubarankeun dipatuhkeun.

At Law & More, urang ngartos yén pembuangan diréktur tiasa gaduh dampak anu ageung pikeun perusahaan sareng diréktur nyalira. Éta sababna urang ngajaga pendekatan pribadi sareng efisien. Pengacara kami ahli dina widang laboratorium- sareng hukum perusahaan sahingga tiasa nyayogikeun bantosan légal salami prosés ieu. Naha anjeun resep ieu? Atawa anjeun gaduh patarosan sanés? Teras taros Law & More.

ngabagikeun
Law & More B.V.