PHK dina kontrak permanén

PHK dina kontrak permanén

Naha PHK diidinan dina kontrak permanén?

Kontrak permanén mangrupikeun kontrak padamelan dimana anjeun henteu satuju dina tanggal tungtung. Jadi kontrak Anjeun lasts salamina. Kalayan kontrak permanén, anjeun teu tiasa dipecat gancang. Ieu kusabab kontrak padamelan sapertos kitu ngan ukur réngsé nalika anjeun atanapi majikan anjeun masihan bewara. Anjeun kudu sasuai jeung periode bewara jeung aturan sejenna nu lumaku dina prosedur PHK. Dunungan anjeun ogé kedah gaduh alesan anu saé. Sumawona, alesan anu saé ieu kedah ditaksir ku UWV atanapi pengadilan distrik.

Kontrak permanén tiasa ditungtungan ku cara ieu:

  • Ngabolaykeun diri tunduk kana periode bewara statutory anjeun tiasa nungtungan kontrak permanén anjeun sorangan salami anjeun niténan periode bewara statutory. Catet, kumaha oge, lamun anjeun mundur diri, anjeun bakal, prinsipna mah, leungit hak anjeun pikeun kauntungan pangangguran jeung santunan transisi. Alesan anu hadé pikeun mundur nyaéta kontrak padamelan anu ditandatanganan sareng dunungan énggal anjeun.
  • Dunungan boga alesan alus pikeun nungtungan kontrak pagawean dunungan anjeun boga alesan alus tur bisa substantiate eta ku file PHK well-diadegkeun. Sering dicoba heula naha pemecatan ku kasapukan silih mungkin. Lamun anjeun teu bisa satuju babarengan, alesan anjeun PHK atawa UWV atawa pangadilan kecamatan bakal mutuskeun dina pamundut PHK. Conto alesan PHK anu umum nyaéta:
  • alesan ékonomi
  • fungsina teu cekap
  • hubungan gawé kaganggu
  • absen rutin
  • cacad jangka panjang
  • hiji kalakuan culpable atawa omission
  • panolakan gawé
  • Nangtung PHK alatan (sacara struktural) kabiasaan serius lamun geus serius misbehaved (sacara struktural), dunungan anjeun summarily bisa ngilangkeun anjeun. Pikirkeun alesan anu penting, sapertos panipuan, maling atanapi kekerasan. Upami anjeun dipecat sakedapan, dunungan anjeun henteu kedah menta idin ti pangadilan kecamatan. Nanging, penting pisan yén PHK anjeun diumumkeun langsung sareng anjeun dibéjaan alesan anu penting.

Prosedur PHK kalawan kontrak permanén

Nalika dunungan anjeun hoyong ngeureunkeun kontrak padamelan anjeun salamina, anjeunna kedah gaduh alesan anu lumayan pikeun ngalakukeunana (kecuali aya pengecualian). Gumantung kana éta taneuh pikeun PHK, salah sahiji prosedur PHK bakal dipaké:

  • Ku kasapukan silih; sanajan loba jalma teu sadar eta, hungkul ampir sok mungkin dina prosedur PHK. Salaku pagawe, anjeun mindeng boga leeway paling lamun terminated ku perjangjian silih, sabab bisa mangaruhan sagala dibekelan sarta persetujuan anjeun diperlukeun. Laju, kapastian relatif ngeunaan hasilna, sareng jumlah leutik padamelan anu dibutuhkeun ku prosedur ieu ogé sering alesan pikeun dunungan anjeun milih ieu. Ieu ngawengku pamakéan hiji perjangjian pakampungan. Dupi anjeun nampi perjanjian pakampungan? Upami kitu, sok dipariksa ku pengacara padamelan.
  • Ngaliwatan UWV; PHK ti UWV dipénta pikeun alesan ékonomi bisnis atanapi cacad jangka panjang. Dunungan anjeun lajeng bakal ménta idin PHK.
  • Ngaliwatan pangadilan kecamatan, lamun dua pilihan kahiji duanana teu mungkin / lumaku, dunungan anjeun bakal ngamimitian proceedings jeung pangadilan kecamatan. Dunungan anjeun lajeng bakal petisi pangadilan kacamatan pikeun ngabubarkeun kontrak pagawean.

Severance mayar kalawan kontrak permanén

Dasarna, karyawan mana waé anu dipecat sacara teu kahaja ngagaduhan hak pikeun tunjangan transisi. Titik awal nyaéta yén dunungan anjeun ngamimitian pikeun ngeureunkeun kontrak padamelan anjeun. Nanging, sababaraha pangecualian tiasa turun ka dunungan anjeun sareng diri anjeun. Salaku conto, anjeun moal nampi tunjangan transisi upami, dina pamadegan pangadilan kecamatan, anjeun geus behaved serius culpably. Pangadilan kacamatan teras tiasa ngaleungitkeun tunjangan transisi. Dina kaayaan anu khusus pisan, pengadilan distrik tiasa masihan tunjangan transisi sanaos kalakuan anu disalahkeun.

Tingkat santunan transisi

Pikeun nangtukeun jumlah santunan transisi statutory, jumlah taun jasa jeung jumlah gaji anjeun dicokot kana rekening.

Aya rohangan pikeun negosiasi dina sadaya prosedur.

Ieu téh alus uninga yén PHK jarang deal rengse. Kami bagja pikeun meunteun kaayaan anjeun, sareng ngajelaskeun kasempetan anjeun sareng léngkah anu pangsaéna.

Mangga ulah cicing di limbo deui; kami di dieu pikeun anjeun.

Ngarasa Luncat ngahubungan pengacara kami di [email dijaga] atanapi nelepon kami di +31 (0)40-3690680.

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.