Perceraian sareng kaayaan sakitar virus corona

Coronavirus ngagaduhan akibat anu lumayan pikeun urang sadaya. Urang kedah ngusahakeun cicing di bumi saloba-gancang sareng damel ti bumi ogé. Ieu mastikeun yén anjeun langkung waktos nyéépkeun waktos sareng pasangan anjeun unggal dinten ti anjeun sateuacan. Kaseueuran jalma henteu dianggo pikeun nyéépkeun waktos seueur unggal dinten. Dina sababaraha rumah tangga kaayaan ieu bahkan nyababkeun tegangan anu diperyogikeun. Utamana pikeun mitra anu parantos ngalaman masalah hubungan sateuacan krisis korona, kaayaan ayeuna tiasa nyiptakeun kaayaan anu teu kaleresan. Sawatara mitra malah bakal nyimpulkeun yén éta langkung hadé pikeun meunang cerai. Tapi kumaha upami éta nalika krisis korona? Naha anjeun tiasa nerapkeun cerai sanaos ukuran ngeunaan coronavirus pikeun tinggal di bumi saloba-gancang?

Sanajan ukuran anu langkung ketat tina RIVM, anjeun masih tiasa ngamimitian prosedur cerai. Pengacara cerai na Law & More tiasa mamatahan sareng ngabantosan anjeun dina prosés ieu. Pikeun prosedur prosedur cerai, bedana tiasa dilakukeun antara hiji cerai atas pamiluan gabungan sareng talak anu sepih. Dina kasus cerai atas paménta, anjeun sareng pasangan anjeun (urut) ngalebetkeun petisi tunggal. Salajengna, anjeun satuju kana sadaya pangaturan. Panyuwunan sapihak pikeun pipisahan nyaéta panyungkeun salah sahiji dua mitra ka pangadilan ngabubarkeun perkawinan. Dina kasus cerai atas paménta, sidang pengadilan biasana henteu diperyogikeun. Dina hal panyiharan unilateral pikeun cerai, biasana biasa pikeun ngajadwalkeun pamariksaan lisan di pangadilan saatos buleud tinulis. Inpormasi anu langkung lengkep ihwal cerai tiasa dipendakan dina halaman cerai urang.

Perceraian sareng kaayaan sakitar virus corona

Hasilna wabah coronavirus, pangadilan, tribunial sareng akademi khusus berpungsi ti kajauhan sareng ku cara digital saloba mungkin. Pikeun kasus kulawarga anu aya hubunganana sareng coronavirus, aya susunan samentawis di mana pengadilan distrik dina dasarna ngan ukur sacara oral kalayan kasus-kasus anu dianggap penting pisan ku sambungan telepon (video). Salaku conto, pasualan dianggap pisan penting upami pangadilan berpendapat yén kasalametan murangkalih mangrupikeun. Dina kasus kulawarga anu kirang mendesak, pangadilan netepkeun naha sipat kasus-kasus kasebut cocog ditangani. Upami ieu hal, pihak-pihak bakal dipenta satuju kana ieu. Upami pesta ngagaduhan bantahan kana prosedur tinulis, pangadilan masih tiasa ngajadwalkeun pamariksaan lisan nganggo sambungan telepon (video).

Naon ieu hartosna pikeun kaayaan anjeun?

Upami anjeun tiasa ngabahas perkawis cerai sareng saling mungkin sareng nganyahokeun sacara sasarengan, kami nyarankeun yén anjeun langkung resep nyungkeun talak pipisahan. Ayeuna yén ieu sacara umum henteu meryogikeun pangadilan pengadilan sareng cerai tiasa netep dina tulisan, éta mangrupikeun cara anu paling pas pikeun meunang cerai salami krisis korona. Pengadilan usaha pikeun nyandak kaputusan ngeunaan aplikasi babarengan dina wates waktu anu diatur ku hukum, bahkan dina mangsa krisis korona.

Upami anjeun teu tiasa ngahontal kasepakatan sareng pasangan anjeun (ex-), anjeun bakal kapaksa ngamimitian prosedur cerai sepihak. Ieu ogé tiasa dilaksanakeun nalika krisis korona. Prosedur cerai atas pamiharan sapihak dimimitian ku panyebaran petisi di mana éta cerai sareng perda anu mana waé (alimony, divisi harta, jeung sajabana) dipénta ku pengacara salah sahiji mitra. Petisi ieu teras dipasihan ka pasangan anu sanés ku bailiff. Mitra séjén tiasa teras ngirimkeun pertahanan tinulis dina 6 minggu. Saatos ieu, pamariksaan lisan sacara umum dijadwalkeun sareng, dina prinsipna, putusan ieu nuturkeun. Salaku hasil tina ukuran corona, aplikasi sapihak pikeun cerai tiasa lami langkung lami sateuacan pamariksaan lisan tiasa lumangsung upami kasus éta henteu tiasa ditangani sacara tulisan.

Dina kontéks ieu, mungkin pikeun ngamimitian prosés perceraian ogé nalika krisis korona. Ieu tiasa janten paménta gabungan atanapi aplikasi sapihak pikeun cerai.

Cerai online nalika krisis korona di Law & More

Ogé dina kali khusus ieu pengacara cerai na Law & More nuju jasa anjeun. Kami tiasa mamatahan sareng pituduh anjeun ku cara telepon, telepon, atanapi e-mail. Upami anjeun gaduh patalékan ngeunaan cerai anjeun, mangga ulah ragu ngahubungi kantor kami. Kami resep ngabantosan anjeun!

ngabagikeun