Numutkeun angka sareng inohong SER Walanda…

Numutkeun jumlah sareng inohong SER Walanda (Déwan Sosial jeung Ékonomi Walanda), jumlah penggabungan Walanda parantos skyrocketed. Dibandingkeun 2015 taun jumlah ngahiji 22% dina taun 2016. Gabungan ieu dilaksanakeun dina sektor jasa- sareng industri. Ogé perusahaan-perusahaan dina sektor nirlaba ngahiji pisan. Upami tokoh ieu mendorong anjeun - salaku pangusaha - pikeun ngamimitian mikiran penggabungan, punten ulah hilap ati-leres dina Code Merger (Fusiegedragsregels)!

ngabagikeun