Skéma Migran Kacapi Belanda 2018 - Gambar

Skéma Migran Kacapi Belanda 2018

Pasar tenaga kerja Walanda beuki seueur internasional. Jumlah karyawan internasional dina organisasi sareng usaha Walanda tumbuh. Pikeun jalma ti luar Uni Éropa, tiasa waé sumping ka Walanda salaku migran anu berketerampilan pisan. Tapi naon anu janten migran terampil? Migran anu berketerampilan nyaéta urang asing anu berpendidikan anu boga kabébasan nagara ti luar EU sareng Swiss anu hoyong asup ka Walanda supaya tiasa nyumbang kana ékonomi dumasar-pengetahuan urang.

Naon waé kaayaan pikeun nyewa migran anu sangat terampil?

Upami dunungan hoyong nyangking migran anu parantos ka Belanda, juragan kedah janten referent anu diakui. Supaya janten referent anu diakui, dunungan kedah nyerahkeun pamundut ka Imigrasi- sareng Jasa Kodealisasi (IND). Terasna IND bakal mutuskeun naha atanapi juragan bakal mumpuni salaku referent anu diakui. Pangakuan salaku referent mangrupikeun bisnisna dianggap pasangan anu dipercaya ku bangsa Ind. Pangakuan gaduh kaunggulan anu béda:

  • Dunungan tiasa ngagunakeun prosedur pangakuan gancangan pikeun migran anu sangat terampil. Gantina tilu nepi ka lima bulan, INDU ngajantenkeun kaputusan ngeunaan pamundut dina dua minggu. Upami ijin diperyogikeun kanggo tempat tinggal sareng padamelan ieu bakal tujuh minggu.
  • Dunungan kedah ngirim dokumén kirang bukti ka IND. Dina seueur kasus pernyataan individu bakal cekap. Padamelan dunungan éta nyatakeun yén karyawan asing ngalaksanakeun sagala kaayaan pikeun pangakuan sareng tempat tinggal di Walanda.
  • Juragan gaduh titik kontak tetep di IND.
  • Salian waé kaayaan anu dunungan perlu diakui salaku réprénténtasi ku IND, aya ogé anu aya kaayaan gaji minimum pikeun dunungan. Ieu paduli jumlah upah minimum anu perlu dibayar ku dunungan walanda ka karyawan non-Éropa.

Skéma Migran Kacapi Belanda 2018

 

Taunan ieu gaji minimum dirobih sareng tanggal 1 Januari ku Kementrian Sosial sareng Pakasaban dumasar kana angka indéks anu pang anyarna di bayar handapeun perjanjian koléktif, diterbitkeun ku Badan Statistik Pusat. Dasar hukum modifikasi taunan ieu mangrupikeun artikel 1d ayat 4 tina Hukum Pakuan Pelaksanaan Aliens.

Deui tanggal 1 Januari 2018, aya kaayaan upah minimum anyar anu kedah dipayunkeun ku majikan supados tiasa ngagunakeun Skéma Migran Kacapi. Dumasar inpormasi Badan Statistik Peringkat Pusat, jumlahna ningkat ku 1.85% dibandingkeun sareng taun 2017.

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.