UU Walanda dina panyalindungan rahasia dagang

Usahawan anu padamelan karyawan, sering masihan informasi rahasia sareng karyawan ieu. Ieu tiasa merhatikeun inpormasi téknis, sapertos resep atanapi algoritma, atanapi inpormasi non-téknis, sapertos dasar palanggan, strategi pemasaran atanapi rencana bisnis. Nanging, naon anu bakal kajadian dina inpormasi ieu nalika pagawe anjeun mimiti damel di perusahaan pesaing? Naha anjeun tiasa ngajaga inpormasi ieu? Dina loba kasus, kasepakatan anu teu dibéréskeun disimpulkeun sareng karyawan. Sacara prinsip, perjanjian ieu mastikeun yén informasi rahasia anjeun moal janten umum. Tapi naon anu bakal terjadi lamun pihak katilu ngagaduhan leungeun kana Rahasia dagang anjeun? Naha aya kamungkinan pikeun nyegah distribusi anu henteu sah atanapi nganggo inpormasi ieu?

Rahasia dagang

Kusabab 23 Oktober 2018, éta parantos langkung gampang nyandak ukuran nalika Rahasia dagang aya (atanapi anu résiko) dilanggar. Hal ieu sabab dina tanggal ieu, UU Walanda ngeunaan panyalindungan rusiah dagang diusahakeun. Sateuacan masang panerapan ieu, hukum Walanda henteu ngalipetkeun panyalindungan rahasia dagang sareng hartosna polah ngalawan ngalanggar rahasia ieu. Numutkeun UU Walanda ngeunaan panyalindungan rusiah perdagangan, para pangusaha tiasa ngan ukur ngalawan pésta anu wajib ngajaga kerahasiaan dina dasar perjanjian anu henteu diungkabkeun, tapi ogé ngalawan pihak katilu anu ngagaduhan inpormasi rahasia sareng badé ngadamel ngagunakeun inpormasi ieu. Hakim tiasa nyaram pamakéan atanapi panyingkepan inpormasi rahasia handapeun hukuman denda. Ogé, ukuran tiasa dilaksanakeun pikeun mastikeun yén produkna diproduksi ku cara nganggo Rahasia dagang teu tiasa dijual. Hukum Walanda ngeunaan panyayuhan rahasia dagang janten nawiskeun pangusaha jaminan anu tambahan pikeun mastikeun inpormasi rahasia na tetep dirahasiaan.

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.