Naha anjeun Belanda sareng anjeun badé nikah ka mancanagara?

Jalma Walanda

Seueur urang Walanda panginten ngimpi ngeunaan éta: nikah di lokasi anu éndah di luar negeri, bahkan mungkin di tempat tujuan liburan anu dipikacinta anjeun di Yunani atanapi Spanyol. Nanging, nalika anjeun - salaku jalma Walanda - hoyong nikah di luar negeri, anjeun kedah nohonan seueur formalitas sareng syarat sareng mikirkeun seueur patarosan. Salaku conto, naha anjeun kénging nikah di nagara anu anjeun pikahoyong? Dokumén naon anu anjeun peryogikeun pikeun nikah? Sareng tong hilap perkawis legalisasi sareng tarjamahan. Anjeun contona peryogi tarjamahan resmi nalika akte nikah anjeun henteu nganggo basa Inggris, Perancis atanapi Jerman.

ngabagikeun
Law & More B.V.