Naha anjeun Belanda sareng anjeun badé nikah ka mancanagara?

Seueur Belanda urang sigana ngimpi ngeunaan éta: kawin di lokasi anu éndah di luar negeri, meureun ogé anu anjeun tercinta, tujuan liburan taunan di Yunani atanapi Spanyol. Nanging, nalika anjeun - salaku urang Walanda - hoyong nikah ka luar negeri, anjeun kedah nyumponan seueur formal sareng syarat sareng pikirkeun seueur patarosan. Salaku conto, anjeun diidinan kawin di nagara anu anjeun pilih? Dokumén naon anu anjeun kedah nikah? Sareng ulah hilap ngeunaan legalisasi sareng terjemahan. Misalna anjeun bakal peryogi tarjamahan resmi nalika anjeun sertipikat nikah henteu dina basa Inggris, Prancis atanapi Jerman.

2017-06-14

ngabagikeun