Sateuacanna, kami nyerat ngeunaan kamungkinan digital ...

Program KEI

Sateuacanna, urang nyerat ngeunaan kamungkinan litigation digital. Tanggal 1 Maret, Mahkamah Agung Walanda (pengadilan tertinggi Walanda) sacara resmi dimimitian ku litigation digital ieu, salaku bagian tina program KEI. Ieu ngandung harti yén kasus tindakan sipil tiasa dikintunkeun sareng ditaliti ku pangadilan sacara digital. Pangadilan Walanda anu sanésna badé nyusul. Kalayan program KEI, sistem kaadilan kedah janten langkung diaksés sareng kahartos pikeun sadaya pihak anu kalibet. Panasaran sakumaha naon ieu bisa hartosna pikeun anjeun? Ulah ragu ngahubungi salah saurang pengacara kami!

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.