Sateuacanna, urang nyerat ngeunaan kamungkinan digital ...

Sateuacanna, urang nyerat ngeunaan kamungkinan litigation digital. Tanggal 1 Maret, Mahkamah Agung Walanda (pengadilan tertinggi Walanda) sacara resmi dimimitian ku litigation digital ieu, salaku bagian tina program KEI. Ieu ngandung harti yén kasus tindakan sipil tiasa dikintunkeun sareng ditaliti ku pangadilan sacara digital. Pangadilan Walanda anu sanésna badé nyusul. Kalayan program KEI, sistem kaadilan kedah janten langkung diaksés sareng kahartos pikeun sadaya pihak anu kalibet. Panasaran sakumaha naon ieu bisa hartosna pikeun anjeun? Ulah ragu ngahubungi salah saurang pengacara kami!

09-03-2017

ngabagikeun