Komisi Éropa hoyong perantara pikeun nginpokeun…

Komisi Éropa hoyong perantara pikeun nginpokeun ka aranjeunna ngeunaan konstruksi pikeun ngajauhkeun pajak anu kabentuk pikeun palangganna.

Nagara sering kaleungitan pendapatan pajak kusabab konstruksi fiskal transnasional anu biasana dilakukeun ku penasihat pajak, akuntan, bank sareng ahli hukum (perantara) pikeun palangganna. Pikeun ningkatkeun transparansi sareng nyandak artos tina pajeg éta ku aparat pajeg, Komisi Éropa ngusulkeun yén dugi ka 1 Januari 2019, perantara ieu wajib masihan inpormasi ngeunaan pangwangunan éta sateuacan dilaksanakeun ku klienna. Dokumén anu bakal disayogikeun bakal diaksés pikeun aparat pajeg dina basis data UÉ.

Aturan anu komprehensif

Éta dilarapkeun ka sadaya perantara, sadaya konstruksi sareng sadaya nagara. Panganteur anu henteu ngiringan kana aturan anyar ieu bakal ditampi. Usul éta bakal ditawarkeun pikeun disatujuan ka Parlemén Éropa sareng Déwan.

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.