Komisi Éropa hoyong perantara ngawartosan aranjeunna ngeunaan konstruksi…

Komisi Éropa hoyong perantara pikeun nginpokeun ka aranjeunna ngeunaan konstruksi pikeun ngajauhkeun pajak anu kabentuk pikeun palangganna.

Nagara sering kaleungitan pendapatan pajak kusabab konstruksi fiskal transnasional anu biasana dilakukeun ku penasihat pajak, akuntan, bank sareng ahli hukum (perantara) pikeun palangganna. Pikeun ningkatkeun transparansi sareng nyandak artos tina pajeg éta ku aparat pajeg, Komisi Éropa ngusulkeun yén dugi ka 1 Januari 2019, perantara ieu wajib masihan inpormasi ngeunaan pangwangunan éta sateuacan dilaksanakeun ku klienna. Dokumén anu bakal disayogikeun bakal diaksés pikeun aparat pajeg dina basis data UÉ.

Aturan anu komprehensif

Éta dilarapkeun ka sadaya perantara, sadaya konstruksi sareng sadaya nagara. Panganteur anu henteu ngiringan kana aturan anyar ieu bakal ditampi. Usul éta bakal ditawarkeun pikeun disatujuan ka Parlemén Éropa sareng Déwan.

ngabagikeun
Law & More B.V.