Komisi Éropa hoyong perantara pikeun nginpokeun ka aranjeunna ngeunaan konstruksi ...

Komisi Éropa hoyong perantara pikeun nginpokeun ka aranjeunna ngeunaan konstruksi pikeun ngajauhkeun pajak anu kabentuk pikeun palangganna.

Nagara sering kaleungitan hasil pajak alatan kalolobaanana konstruksi fiskal transnasional anu penasihat pajak, akuntan, bank sareng pengacara (perantara) pikeun para klienna. Pikeun ningkatkeun transparansi sareng ngaktifkeun kasingkeun pajak ku otoritas pajak, Komisi Éropa ngusulkeun yén dina tanggal 1 Januari 2019, perantara ieu wajib nyayogikeun inpormasi ngeunaan konstruksi kasebut sateuacan dilaksanakeun ku para nasabahna. Dokumén anu bakal disayogikeun bakal dilakukeun diaksés pikeun otoritas pajak dina database EU. Aturan anu komprehensif: aranjeunna dilarapkeun ka sadaya perantara, sadaya konstruksi sareng sadaya nagara. Perantara anu henteu ngiringan aturan anyar ieu bakal ditumpukeun. Usul bakal ditawarkeun pikeun persetujuan Parlemén Éropa sareng Déwan.

2017-06-22

ngabagikeun