Naha anjeun kantos mesen liburan anjeun online? Maka kamungkinan ageung kanggo anjeun ...

Naha anjeun parantos dipesen liburan anjeun online?

Maka kamungkinan luhur anjeun mendakan tawaran anu mendakan langkung pikaresepeun tibatan pamustunganana kabuktosan, kalayan seueur hanjelu akibatna. Saringan Komisi Éropa sareng otoritas perlindungan konsumen EU bahkan parantos nunjukkeun yén dua per tilu situs wéb pikeun liburan henteu tiasa dipercaya. Harga anu ditingalikeun sering henteu sami sareng harga akhir, tawaran promosi tiasa henteu sayogi dina kanyataanana, harga total sering teu jelas atanapi situs wéb henteu jelas ngeunaan penawaran kamar anu saleresna. Otoritas EU janten nyuhunkeun situs web anu aya hubunganana pikeun saluyu sareng aturan anu berlaku.

ngabagikeun
Law & More B.V.