Naha anjeun parantos dipesen liburan anjeun online?

Lajeng Chances tinggi nu geus encountered nawaran

Maka kamungkinan luhur anjeun mendakan tawaran anu mendakan langkung pikaresepeun tibatan pamustunganana kabuktosan, kalayan seueur hanjelu akibatna. Saringan Komisi Éropa sareng otoritas perlindungan konsumen EU bahkan parantos nunjukkeun yén dua per tilu situs wéb pikeun liburan henteu tiasa dipercaya. Harga anu ditingalikeun sering henteu sami sareng harga akhir, tawaran promosi tiasa henteu sayogi dina kanyataanana, harga total sering teu jelas atanapi situs wéb henteu jelas ngeunaan penawaran kamar anu saleresna. Otoritas EU janten nyuhunkeun situs web anu aya hubunganana pikeun saluyu sareng aturan anu berlaku.

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.