Naha anjeun parantos dipesen liburan anjeun online? Maka kamungkinanna luhur anu anjeun gaduh…

Naha anjeun parantos dipesen liburan anjeun online? Teras kemungkinan anu luhur anu anjeun parantos mendakan tawaran anu nyayogikeun anu langkung pikaresepeun tibatan pamustunganana dibuktikeun, sareng seueur hanjelu salaku hasilna. Saringan Komisi Komisi Éropa sareng otoritas panyalindungan konsumen Uni Éropa ogé nunjukkeun yén dua per tilu situs booking pikeun liburan teu tiasa dipercaya. Harga anu ditampilkeun sering teu sami sareng harga akhir, tawaran promosi tiasa henteu sayogi kanyataanna, total harga sering teu jelas atanapi situs web anu teu jelas ngeunaan panawaran kamar anu saleresna. Otoritas EU janten nyuhunkeun situs web anu aya hubunganana pikeun saluyu sareng aturan anu berlaku.

20-04-2017

ngabagikeun