Sarerea kedah ngajaga Walanda sacara digital aman saurna Cybersecuritybeeld Nederland 2017

Sarerea kedah ngajaga Walanda sacara digital aman saurna Cybersecuritybeeld Nederland 2017.

Hésé pisan pikeun ngabayangkeun kahirupan urang tanpa Internét. Ngajantenkeun kahirupan urang gampang, tapi di sisi anu sanés, ngalaksanakeun seueur résiko. Téknologi ngembangkeun gancang sareng laju cybercrime-ningkat.

Dijkhoff (Wakil Sekretaris Nagara Nederlands) nyatet dina Cybersecuritybeeld Nederland 2017 yén ketahanan digital Walanda henteu dugi ka ayeuna. Numutkeun ka Dijkhoff, sadayana - pamaréntah, bisnis sareng warga nagara-nagara diperyogikeun pikeun ngajaga Walanda sacara digital. Gawé bareng umum-swasta, investasi dina panalungtikan sareng panalungtikan, nyiptakeun dana khusus - ieu mangrupikeun wewengkon anu paling penting dina fokus nalika ngobrol ngeunaan dunia maya.

2017-06-21

ngabagikeun