Sarerea kedah ngajaga Walanda sacara digital aman saurna Cybersecuritybeeld Nederland 2017

Sarerea kedah ngajaga Walanda sacara digital aman saurna Cybersecuritybeeld Nederland 2017.

Hésé pisan pikeun ngabayangkeun kahirupan urang tanpa Internét. Ngajantenkeun kahirupan urang gampang, tapi di sisi anu sanés, ngalaksanakeun seueur résiko. Téknologi ngembangkeun gancang sareng laju cybercrime-ningkat.

Dijkhoff (Wakil Sekretaris Nagara Nederlands) nyatet dina Cybersecuritybeeld Nederland 2017 yén ketahanan digital Walanda henteu mutahir. Numutkeun ka Dijkhoff, sadayana - pamaréntah, bisnis sareng warga nagara - diperyogikeun ngajaga Walanda sacara digital aman. Gawé babarengan umum-swasta, nanem modal dina ilmu sareng panilitian, nyiptakeun dana khusus - ieu mangrupikeun bidang anu paling penting nalika nyarioskeun ngeunaan kaamanan siber.

2017-06-21

ngabagikeun