Sadayana kedah ngajaga Walanda sacara digital aman

Sarerea kedah ngajaga Walanda sacara digital aman saurna Cybersecuritybeeld Nederland 2017.

Hésé pisan pikeun ngabayangkeun kahirupan urang tanpa Internét. Ngajantenkeun kahirupan urang gampang, tapi di sisi anu sanés, ngalaksanakeun seueur résiko. Téknologi ngembangkeun gancang sareng laju cybercrime-ningkat.

Cybersecuritybeeld

Dijkhoff (Wakil Sekretaris Nagara Nederlands) nyatet dina Cybersecuritybeeld Nederland 2017 yén ketahanan digital Walanda henteu mutahir. Numutkeun ka Dijkhoff, sadayana - pamaréntah, bisnis sareng warga nagara - diperyogikeun ngajaga Walanda sacara digital aman. Gawé babarengan umum-swasta, nanem modal dina ilmu sareng panilitian, nyiptakeun dana khusus - ieu mangrupikeun bidang anu paling penting nalika nyarioskeun ngeunaan kaamanan siber.

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.