Bagikeun mancén nalika cerai

Pamaréntah hoyong otomatis ngabagi mancén nalika cerai. Pamaréntah Walanda rék ngatur yén mitra anu meunang cerai otomatis meunang hak pikeun nampa satengah tina mancén séwang-séwangan. Menteri Walanda Wouter Koolmees Urusan Sosial sareng Pakasaban hoyong ngabahas usulan di Kamar Kadua dina pertengahan 2019. Dina periode anu bakal datang menteri badé ngerjakeun proposal sacara langkung rinci sareng pamilon pasar sapertos bisnis mancén, nyeratna. dina surat ka Kamar Kadua.

Dina pasangan anu ayeuna parantos gaduh dua taun pikeun ngaku bagian tina mancén éta

Upami aranjeunna henteu ngaku bagian tina mancén dina waktos dua taun, aranjeunna bakal kedah ngatur ieu sareng mantan pasanganna.

'' Cerai mangrupikeun kaayaan anu sesah dina pikiran anjeun sareng mancén mangrupikeun topik anu rumit. Pembagian tiasa janten sareng kedah janten sesah sesah. Tujuanna pikeun langkung hadé ngajagi mitra rentan ', saur menteri.

https://www.nrc.nl/nieuws/2018/03/09/kabinet-wil-pensioenen-automatisch-verdelen-bij-scheiding-a1595036

Law & More