Pamaréntah hoyong otomatis ngabédakeun mancén nalika datang pikeun cerai

Pamaréntah Walanda hoyong ngatur pasangan anu ngagaduhan cerai sacara otomatis nampi hak nampi tina pensiun masing-masing. Menteri Walanda Wouter Koolmees ngeunaan Social and Employment hoyong ngabahas usul di Kamar Kadua dina pertengahan 2019. Dina periode anu bakal datang menteri badé ngerjakeun usul anu langkung rinci babarengan sareng pamilon pasar sapertos pensiunan bisnis, anjeunna nyerat dina surat ka Kamar Kadua.

Dina pasangan anu ayeuna parantos nyetél dua taun pikeun ngaku bagian tina pensiunan na. Upami aranjeunna henteu nyarios bagian tina pensiun dina dua taun, aranjeunna bakal kedah ngatur ieu sareng mantan pasangan na.

'' Cerai mangrupikeun kaayaan anu sesah dina pikiran anjeun sareng mancén mangrupikeun topik anu rumit. Pembagian tiasa janten sareng kedah janten sesah sesah. Tujuanna pikeun langkung hadé ngajagi mitra rentan ', saur menteri.

https://www.nrc.nl/nieuws/2018/03/09/kabinet-wil-pensioenen-automatisch-verdelen-bij-scheiding-a1595036

ngabagikeun