Hirup babarengan sareng pasangan anjeun di Walanda

''Law & More ngabantuan sareng ngabimbing anjeun sareng pasangan anjeun sareng sadaya léngkah prosedur aplikasi pikeun ijin tinggal. "

Naha anjeun hoyong cicing di Walanda bareng sareng pasangan anjeun? Dina kasus eta anjeun butuh ijin tempat tinggal. Supados cocog pikeun ijin tempat tinggal, anjeun sareng pasangan anjeun kedah nyumponan sababaraha syarat. Aya sababaraha sarat umum sareng spésifik anu tiasa dianggo.

Sababaraha sarat umum

Syarat umum kahiji nyaéta yén anjeun sareng pasangan anjeun kedah ngagaduhan paspor anu sah. Anjeun ogé kedah ngeusian deklarasi anténedén. Dina deklarasi ieu anjeun bakal dibewarakeun, antara lain perkara, yén anjeun henteu ngalakukeun kasalahan kriminal dina jaman baheula. Dina sababaraha kasus, anjeun kedah ngiringan panalungtikan pikeun tuberkulosis saatos sumping di Walanda. Ieu gumantung kana kaayaan sareng kabangunan anjeun. Salaku tambahan, anjeun bakal kedah janten umur 21 taun atanapi langkung lami.

Hirup babarengan sareng pasangan anjeun di Walanda

Sababaraha sarat khusus

Salah sahiji syarat khusus nyaéta pasangan anjeun kedah ngagaduhan panghasilan anu cekap mandiri sareng jangka panjang. Panghasilan biasana sahenteuna sareng gaji minimum statutory. Kadang syarat panghasilan anu beda-beda berlaku, ieu gumantung kana kaayaan anjeun. Kaayaan ieu henteu dilarapkeun upami pasangan anjeun parantos ngahontal umur pensiunan AOW, upami pasangan anjeun sacara permanén sareng leres henteu tiasa dianggo atanapi upami pasangan anjeun permanén henteu tiasa nyayogikeun sarat pikeun partisipasi tenaga kerja.

Syarat penting penting séjén anu dijadwalkeun Imigrasi Walanda- sareng Layanan naturalisasi, nyaéta lulus ujian integrasi civic ka mancanagara. Ngan upami anjeun dibebaskeun dina nyandak ujian ieu, anjeun henteu kedah nyandak ujian ieu. Naha anjeun hoyong terang upami anjeun bébas tina nyandak ujian, kumaha biaya kanggo nyandak ujian sareng kumaha anjeun tiasa ngadaptarkeun ujian? Hubungan kami pikeun inpormasi.

Kumaha prosedur aplikasi dianggo?

Mimiti, sadaya dokumén sareng inpormasi anu diperyogikeun kedah dikumpulkeun, dipasahkeun sareng ditarjamahkeun (upami diperlukeun). Sakali sadaya dokumen anu diperyogikeun dikumpulkeun, aplikasi pikeun ijin tempatna tiasa dikintunkeun.

Dina kalolobaan kaayaan, visa khusus diperyogikeun supados tiasa ngarambat ka Walanda sareng tinggal langkung ti 90 dinten. Visa khusus ieu disebut Permit Kondisi Pergigian Biasa (mvv). Ieu mangrupikeun stikét anu bakal disimpen dina paspor anjeun ku Perwakilan Belanda. Éta téh gumantung kana kabangsaan anjeun upami anjeun peryogi mvv.

Upami anjeun peryogi mvv, aplikasi kanggo ijin tempat tinggal sareng mvv tiasa dikintunkeun dina hiji waktos. Upami anjeun henteu kersa mvv, aplikasi kanggo ngan ukur tempat tinggal tiasa dikintunkeun.

Saatos ngalebetkeun lamaran éta, Walanda Imigrasi- sareng Service naturalisasi bakal pariksa naha anjeun sareng pasangan anjeun nyatujuan sarat atanapi henteu. Kaputusan bakal dilakukeun dina jangka waktu 90 dinten.

kontak

Naha anjeun aya patarosan atanapi koméntar ngeunaan artikel ieu?

Punten kersa ngahubungi mr. Maxim Hodak, pengacara di Law & More via maxim.hodak@lawandmore.nl atanapi mr. Tom Meevis, pengacara di Law & More via tom.meevis@lawandmore.nl. Anjeun tiasa ogé nyauran kami kana nomer telepon ieu: +31 (0) 40-3690680.

ngabagikeun