Abdi hoyong nangkep! Gambar

Abdi hoyong nangkep!

Anjeun geus nyieun pangiriman badag ka salah sahiji konsumén Anjeun, tapi nu meuli teu mayar jumlah alatan. Naon nu bisa kumaneh di pigawe? Dina kasus ieu, anjeun tiasa gaduh barang nu meuli urang nyita. Sanajan kitu, ieu tunduk kana kaayaan nu tangtu. Sajaba ti éta, aya tipena béda seizures. Dina blog ieu, anjeun bakal maca sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan garnishment hutang anjeun.

kantétan precautionary vs eksekutor

Urang bisa ngabedakeun antara dua jenis rebutan, precautionary jeung executory. Dina acara attachment prasangka, creditor bisa samentara nangkep barang pikeun mastikeun yén debtor bakal tetep boga cukup duit pikeun mayar hutang engké. Saatos attachment precautionary geus levied, creditor kudu institute proceedings ku kituna pangadilan bisa maréntah dina konflik dumasar kana nu attachmenist dijieun. Prosés ieu disebut ogé prosiding dina merits. Saderhana, anu kreditor nyandak barang-barang anu ngahutang dugi ka hakim parantos mutuskeun dina merit. Ku alatan éta, barang-barang éta henteu tiasa dijual dugi ka waktos éta. Dina lampiran penegak, di sisi anu sanés, barang-barang éta disita pikeun dijual. Hasil tina jualan lajeng dipaké pikeun mayar hutang.

Nyegah rebutan

Duanana bentuk rebutan henteu diidinan sapertos kitu. Pikeun nyieun lampiran prejudgment, Anjeun kudu ménta idin ti Hakim Injunction Interim. Pikeun tujuan ieu, pengacara anjeun kedah ngalebetkeun aplikasi ka pangadilan. Aplikasi ieu ogé kedah nyatakeun naha anjeun badé ngadamel lampiran prejudgment. Kedah aya kasieun kana penggelapan. Sakali pangadilan geus dibéré idin na, aset debtor urang bisa napel. Di dieu hal anu penting nu creditor teu diwenangkeun pikeun nangkep barang mandiri tapi nu ieu dipigawé via juru asuh. Sanggeus ieu, creditor ngabogaan opat belas poé pikeun ngamimitian cara ngagawe dina merits. Kauntungannana kantétan prejudgment nyaéta yén creditor teu kudu sieun yén, lamun hutang dileler dina cara ngagawe on merits saméméh pangadilan, debtor bakal boga duit ditinggalkeun pikeun mayar hutang.

Rebutan eksekutorial

Dina kasus lampiran pikeun penegak, judul penegak diperyogikeun. Ieu biasana ngalibatkeun pesenan atanapi kaputusan ku pangadilan. Pikeun pesenan penegak, ku kituna sering perlu yén prosiding di pangadilan parantos dilaksanakeun. Upami Anjeun gaduh judul enforceable, Anjeun bisa nanya ka bailiff pangadilan pikeun ngawula ka. Dina ngalakukeun kitu, juru kasir bakal nganjang ka debtor sareng masihan paréntah pikeun mayar hutang dina jangka waktu anu tangtu (contona, dina dua dinten). Lamun debtor gagal mayar dina jangka waktu ieu, nu bailiff pangadilan bisa ngaéksekusi hiji kantétan sadaya asset debtor sacara. Bailiff teras tiasa ngajual barang-barang ieu dina lélang penegak, saatos éta hasil ka tukang kiridit. Rekening bank nu debtor urang ogé bisa napel. Tangtosna, teu aya lelang anu kedah dilaksanakeun dina hal ieu, tapi artos tiasa ditransfer langsung ka tukang kiridit kalayan idin ti juru pengadilan.

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.