Upami éta nepi ka Menteri Belanda…

Upami éta dugi ka Menteri Pariwara Walanda sareng Kesejahteraan Walanda, saha waé anu ngasah gaji minimum sah bakal nampi jumlah anu tetep per jam dina waktos ka hareup. Ayeuna, upah minimum jam walanda panginten masih kénéh gumantung kana jam sabaraha anu digarap sareng sektor dimana damel. RUU éta janten sayogi pikeun konsultasi internét ayeuna, anu hartosna yén saha waé anu ngahudang (individu, perusahaan sareng lembaga) tiasa ngirim koméntar kana tagihanana.

ngabagikeun