Geuwat miceun

Kadua karyawan sareng pengusaha tiasa ngahubungan sareng mecat ku sababaraha cara. Naha anjeun milih diri atanapi henteu? Jeung dina kaayaan naon waé? Salah sahiji cara anu paling dramatis nyaéta pembuangan langsung. Naha éta masalahna? Teras kontrak kerja antara karyawan sareng dunungan bakal atos enggal. Dina hubungan padamelan, pilihan ieu accrues ka dunungan sareng karyawan. Tapi, kaputusan ngeunaan jinis ieu diilangkeun henteu tiasa dilaksanakeun sapeuting ku kadua pihak. Dina dua kasus ieu, kaayaan tangtu nerapkeun pamecat anu valid sareng pihak-pihakna ngagaduhan hak sareng kawajiban anu tangtu.

Geuwat miceun

Pikeun mecat sacara langsung, dunungan sareng karyawan kedah nyumponan sarat hukum di handap ieu.

  • Alesan ngagancangkeun. Kaayaan sapertos kitu waé salah sahiji partai kapaksa ngabubarkeunana. Ieu kedah merhatikeun kalakuan, ciri atanapi tingkah laku salah sahiji pihak, salaku akibat tina pihak anu sanés tiasa alesan diharepkeun neraskeun kontrak padamelan. Langkung khusus, nya janten ancaman, tipuan atanapi bahaya serius pikeun kahirupan atanapi kasehatan di gaw. Alesan anu sanésna panginten henteu nyukupan rohangan sareng dewan ku dunungan, sanaos ieu parantos disatujuan.
  • Geuwat miceun. Upami dunungan atanapi karyawan salajengna neruskeun mecat kalayan épéktip langsung, pembuangan sapertos kitu kedah dipasihkeun atanapi dipasihan langsung, nyaéta langsung saatos kajadian atanapi polah sual. Salaku tambahan, pihak-pihak anu diidinan nyandak waktos anu sakedap sateuacan lumangsungna pamecat sapertos, contona pikeun nampi naséhat légal atanapi kanggo ngamimitian panalungtikan. Upami salah sahiji partai ngantosan panjang teuing, sarat ieu henteu tiasa patepang.
  • Geuwat béwara. Salaku tambahan, alesan anu penting kedah dikomunikasi ka pihak anu sanés ditaroskeun, teu langsung, upami langsung dipecat.

Upami syarat ieu henteu patepang, PHK dibatalkan. Naha sadayana tilu kaayaan di luhur patepung? Teras kontrak kerja antara pihak-pihak ditungtungan kalayan épék langsung. Pikeun mecat sapertos kitu, ijin teu kedah dipénta ti UWV atanapi pengadilan kecamatan sareng teu aya bewara pan jaman kedah diperhatoskeun. Hasilna, pihak-pihak ngagaduhan hak sareng kawajiban anu tangtu. Hak atanapi kawajiban ieu, anu dibahas di handap.

Bayaran Transisi

Upami karyawan mangrupikeun jalma anu mutuskeun pikeun ngabubarkeun sacara épék langsung, contona kusabab kalakuan serius atanapi panyingkiran dina dunungan, karyawan anu parantos padamelan sahenteuna 2 taun dijantenkeun pikeun mayar transisi. Naha dunungan terasna méréskeun sacara épéktip? Dina kasus éta, karyawan dina prinsipna henteu ngagaduhan hak pamayaran transisi upami pamecahan éta akibat tina kalakuan atanapi panyingkiran serius karyawan éta. Pangadilan kecamatan luar biasa bisa nangtukeun lamun kitu. Dina kasus éta, dunungan panginten tiasa mayar (sawaréh) biaya transisi ka padamel. Naha anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan kaayaan pikeun atanapi itungan biaya transisi? Teras ngahubungi ahli hukum na Law & More.

Gantungan alesan penting kusabab maksud atanapi lepat

Upami karyawan langsung mundur mundur pikeun alesan anu gancang sabab karep atanapi kalepatan pikeun dunungan, dunungan bakal ngahutang séhat pikeun padamel anu paduli. Pampasan ieu gumantung kana upah karyawan sareng kedah sahenteuna sami sareng jumlah anu bakal ditampi ku karyawan upah dina bewara statutory. Pengadilan kecamatan ogé tiasa ngirangan atanapi ningkatkeun santunan ieu sacara adil. Sabalikna, karyawan ogé kedah mayar kompénsasi anu ngabandingkeun ka majikanna salaku hasil tina niat atanapi salahna sareng pangadilan kecamatan ogé tiasa nyaluyukeun jumlah ganti rugi ieu.

Anjeun henteu satuju sareng ulemanana

Salaku dunungan, anjeun teu satuju sareng pembuangan saharita anu dicandak ku karyawan anjeun? Dina kasus éta, dina waktu 2 bulan dinten kontrak kerja padamelan sareng karyawan anjeun dihentikan kusabab dipecat langsung, anjeun tiasa nyuhunkeun pengadilan kecamatan pikeun masihan anjeun ganti rugi yén karyawan anjeun kedah mayar anjeun. Upami kontrak tina pilihan pembatalan, pengadilan kecamatan tiasa masihan ganti rugi kusabab teu ngawatesan waktos bewara. Gantungan ieu teras sami sareng upah anu bakal katampi ku karyawan pikeun jaman bewara anu manglaku.

Naha anjeun hiji pagawe sareng anjeun henteu satuju sareng kaputusan dunungan anjeun pikeun ngilangkeun anjeun kalayan pangaruh langsung? Teras anjeun tiasa nantang pemecat ieu sareng nyuhunkeun pangadilan kecamatan pikeun ngabatalkan pembuanganana. Anjeun ogé tiasa nyaur ganti rugi ti pangadilan kecamatan. Kadua pamundut ogé kedah dikintunkeun ka pengadilan kecamatan 2 sasih saatos dina kontrak anu ditungtungan ku ringkesna. Dina cara ngagawe hukum ieu, dunungan teras bakal kedah ngabuktikeun yén pembuangan instan nyumponan sarat. Prakték nunjukkeun yén biasana juragan pikeun ngidentipikasi alesan anu gancang pikeun mecat. Éta pisan sababna naha dunungan kedah nganggap yén hakim hakim anu bakal maréntahkeun pikeun éta karyawan. Upami, salaku padamelan, anjeun teras henteu satuju sareng kaputusan pangadilan kecamatan, anjeun tiasa ngadangukeun ngalawan ieu.

Pikeun nyingkahan cara ngagawe légal, tiasa waé mutuskeun dina konsultasi antara pihak pikeun nyindekkeun kasatujuan pakampungan sareng ku cara ngarobah éta pamicu kalayan épék langsung saatosna dibubarkeun ku silih idin. Kasatujuan pakampungan ieu tiasa mendakan kauntungan pikeun kadua pihak, sapertos kaamanan jangka pondok sareng kamungkinan hak pangangguran pikeun pagawe éta. Karyawan teu gaduh hak ieu nalika pembuangan instan.

Dupi anjeun nyanghareupan pembuangan langsung? Maka penting pikeun dilaporkeun ngeunaan posisi hukum anjeun sareng akibatna. Di Law & More urang ngartos yén pembuangan mangrupikeun salah sahiji ukuran anu paling jauh dina hukum pagawean anu ngagaduhan akibat anu hadé pikeun dunungan sareng karyawan. Éta sababna kami nyandak pendekatan pribadi sareng urang tiasa ngukur kaayaan anjeun sareng kemungkinan-babarengan sareng anjeun. Law & MorePengacara sacara ahli dina widang hukum mecat sareng bagja nyayogikeun anjeun naséhat hukum atanapi bantosan salami prosedur pamecaran. Naha anjeun aya patarosan sanés ngeunaan pambubaran éta? Punten wartosan Law & More atanapi didatangan wéb kami Ngaleungitkeun.site.

ngabagikeun