Ngarobah konstitusi Walanda

Telekomunikasi sénsitip kapribadian langkung saé ditangtayungan dina mangsa nu bakal datang

Kaping 12 Juli 2017, Sénat Walanda sapuk nyungkeun proposal Menteri Dalam Negeri sareng Hubungan Karajaan Plasterk pikeun, dina waktos anu payun, langkung saé ngajaga privasi email sareng télékomunikasi sénsitip privasi. Pasal 13 ayat 2 UUD Walanda nyatakeun yén rasiah telepon sareng komunikasi telegraf henteu tiasa dilanggar. Nanging, ku ayana kamajuan luar biasa anu anyar dina sektor telekomunikasi pasal 13 alinea 2 peryogi pembaruan.

Konstitusi Walanda

Usul téks anyar sapertos kieu: "sadayana ngagaduhan hak pikeun ngahargaan rasiah koréspondénsi sareng télékomunikasi na". Prosedur pikeun ngarobih pasal 13 Konstitusi Walanda parantos diatur.

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.